Сиске, честито ви християнче, да е послушна като кака си и красива като всички жени в семейството ви.

Имаше една група испанци - от тях избраха един Педро да се надиграва с мене, горкото момче само се пулеше и чудеше какво да прави, но поне се опитваше да ме имитира някакси, та цирка беше пълен. А тия испанци като наскачаха, като пляскат, викат, аплодират, направо ме разбиха. А и аз нали съм танцувала дълги години, просто ги размазах, само дето малко килцата ми тежаха, но карай. Обаче нямам снимки, мъжа ми се умори да снима и каза, че само ще си почива и уви това събитие не е документирано.
На другия ден хората ме спираха и поздравяваха, колко хубаво съм танцувала, как тоя испанец нищо не могъл да направи, направо десет пъти си смених боята...
Та така с моите творчески изяви. 
Между другото видях, че и ти вече използваш пикасата за албумче 

Ако ти трябват кг. с удоволствие бих ти дала 20 доброволно 

треньорка по худ.гимнастика иска да вземе да тренира Божа.Другият понеделник ще я водя в залата,а успоредно с това ще ходи и на плуване 

И на мен ще ми е интересно как се справяте с 2 деца вкъщи и как реагират батковците и каките 
Мина е почнала да става пълно копие на кака си 

колкото и да му е мъчно на Коки
колко плака милото да не ви разказвам... сега цялата й длан е на мехурчета и едвам я опазваме от нея си да не поне да ги пука, докато пълзи и се опитва да ходи.

А на ортопед след прегледа когато бяха бебета, трябва ли да се правят други профилактични и на каква възраст?