Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 081
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро и от мен. Ние от вчера сме на морският бряг и както виждате рано, рано съм се излюпило (по-точно в 6 без 10). Така че, сега си пия кафето в лобито и реших да ви попрочета. Пишете повече, за да има какво да правя рано сутрин.
Сиске, честито ви християнче, да е послушна като кака си и красива като всички жени в семейството ви.

# 151
Миме, много хубаво време сте улучили - морето едно такова спокойно. Ние май това лято не сме засичали такова равно море  Wink

Ето и малко снимки от мен: http://anibankova.snimka.bg/family/avgust2009.409689.14114298

# 152
Привееет,

Аз малко се поизгубих, ама ходихме до Рибарица за няколко дена, че децата никъде не ги бяхме водили, та малко и те да разнообразят и да подишат чист въздух. Много беше хубаво, те се отиграха, вечер си лягаха в 12.00ч. и спяха до десет сутринта. А пък аз успях да се изявя като една видна танцьорка и даже спечелих награда  - една бира.  Mr. Green Имаше надиграване с ръченица и ми сложиха престилка, цветя в косите, кърпичка в ръцете и като се разиграх... дръж се земьо - шоп те гази.  Joy Имаше една група испанци - от тях избраха един Педро да се надиграва с мене, горкото момче само се пулеше и чудеше какво да прави, но поне се опитваше да ме имитира някакси, та цирка беше пълен. А тия испанци като наскачаха, като пляскат, викат, аплодират, направо ме разбиха. А и аз нали съм танцувала дълги години, просто ги размазах, само дето малко килцата ми тежаха, но карай. Обаче нямам снимки, мъжа ми се умори да снима и каза, че само ще си почива и уви това събитие не е документирано.  Sad На другия ден хората ме спираха и поздравяваха, колко хубаво съм танцувала, как тоя испанец нищо не могъл да направи, направо десет пъти си смених боята...  Laughing Ама то момчето откъде ще ги знае тия ръченици и хора, пак добре че беше горе-долу в ритъм.  Grinning Та така с моите творчески изяви.  Crazy

Гледах снимки - всички сте супер. Ирка, честито на малката ти дъщеричка, да ти е жива и здрава. А прическата ти отива много.

Бабълче, видях че сте били на плажа в Равда - там морето винаги е огледално гладко и много спокойно, често сме ходили, много бях доволна.

Любе, теб никъде не те видях по снимките, ама се надявам вече напълно да си се възстановила.  Heart Eyes Между другото видях, че и ти вече използваш пикасата за албумче   Grinning

Айде приятен дъждовен следобед от мен  Hug

# 153
Здравейте и от мен Simple Smile
Сиска, да ти е живо и здраво християнчето! Много да те радва и да е все така прекрасна.
Аз нямам много време за компютър и затова не пускам снимки (някой просто трябва да ги качи). Но пък ще ви пусна едно  клипче. Там сме още в болницата, а Елица е на 2 дни, но пък живо се интересува от заобикалящия я свят Simple Smile
Обещавам при първа възможност да пиша повече!
Ето клипчето
http://www.vbox7.com/play:7217bbc3

# 154
  • Велико Търново
Добър вечер и наздраве Heart Eyes
Руми и Верче разпишете се бързо Hug

Даниеле,Елица е прекрасна.А пък ти имаш ли 40 кг. BlushАко ти трябват кг. с удоволствие бих ти дала 20 доброволно Crazy

Ани,снимките са много хубави Grinning

Нанчи,мечтата ми винаги е била да умея да танцувам народни танци,но уви.До като те четях направо си те представях Crazy

Снимки от морето и от кръщенето да видите сестрите Mr. Green
http://www.snimka.bg/?album;aid=410024
http://darboji.snimka.bg/children/more-2009.409674
Не мога да не се похваля и със страхотната кръстница на Мина.Виртуално е магнетична,а на живо е убийствено магнетична.Ирка,благодаря ти!
Нейните моми са много,много чаровни.Миа опълзя де каквото видя,а Елла и Божа събраха очите на персонала и гостите в една пицария Mr. Green

Не мога да не се похваля Crazyтреньорка по худ.гимнастика иска да вземе да тренира Божа.Другият понеделник ще я водя в залата,а успоредно с това ще ходи и на плуване Mr. Green
Утре заминават с баща си в Левски,а аз с моите верни другарки ще се отдам на бира,мезета и още нещо Mr. Green

# 155
Не се стърпях да не напиша че сестричките са супер сладки, Ирка много си елегантна!
Сиска честито християнче, да е много послушно детенце, че да можеш да си пийваш биричка тези дни!
Даниеле, гледах два пъти клипчето на сладката любипитка! Баткото как я възприема?
Анна приятна почивка и на тебе и спи повече, почивай си недей така става рано рано.... Heart Eyes
Нанчи браво на тебе само така...няма да се излагаме пред чужзенците я...ще ти остане хубав спомен.
Ани - дано мога догодина да го посетя и аз този замък - много сте хубави,  но вие си знаете  Hug

Аз пак изпратих Мариса в провинцията с майка ми и пак ще си тъжа за нея, но знам че там и е много по добре...
Приятен ден на всички!   bouquet

# 156
  • Пловдив
Даниеле, страхотна е малката буболинка - и колко много коса има  Party И на мен ще ми е интересно как се справяте с 2 деца вкъщи и как реагират батковците и каките  Wink

Сисе, честито ти християнче  Hug Мина е почнала да става пълно копие на кака си  Laughing Много сте готини с Ирка, аз я чакам да се завърне от морето да я видя на спокойно, че на рождения ден не успяхме да се набъбрим  Crazy
Непременно да разкажеш за Божа и художествената гимнастика - дано да й хареса

# 157
Даниеле, страхотни красавици сте и двете. Ама ти си мнооого слаба, все едно не си раждала, ами си била на диета. А малката направо си има цяла прическа.   Flutter

Сиске, много сте хубави всичките. На тебе страшно ти отива на черта.  Laughing  А Ирка е като булка с тази рокля.  Flutter

Мерси за поздравленията, то аз хора малко съм танцувала и си беше чиста импровизация, но отстрани си е изглеждало явно като цял танц.  Sunglasses

Целувкиии  Heart Eyes

# 158
Даниеле, малката принцеска е очарователна.
Сисе, честито християнче, големи сладурки са дъщеричките ти. Ирка и тя много хубава Heart Eyes

# 159
  • София
Даниеле, прекрасна е малката бубичка! как я приема баткото?

Сиска, честито ти християнче, да е жива и здрава! Всички сте много хубави на кръщенето!
Ние се размотахме в търсене на кръстница и в спорове за мястото и явно ще отложим за догодина, че изпуснахме и деня, който си бяхме нарекли за кръщенето на Ида - Еньовден.

Ние сме на село, мойте близки роднини ми късат вече почти цяла седмица ежечасно нервите, оплаквайки се един от друг на мен и май ще стягам куфарите за наобратно  #Cussing out колкото и да му е мъчно на Коки  Confused
Иначе успяхме и през спешното да минем с Ида, която се опита да се изправи, придържайки се за капака на горещата фурна  Sick колко плака милото да не ви разказвам... сега цялата й длан е на мехурчета и едвам я опазваме от нея си да не поне да ги пука, докато пълзи и се опитва да ходи.

Много ми се ще да се класираме за една пловдивска среща пак в клуба на Лаута, какво ще кажете?

# 160
Милото!  Руми, дано бързо да й мине ръчичката. И дано успееш да се абстрахираш от това, което не ти харесва там.

Даниеле, страхотна сладурана имаш. Когато имаш възможност пусни и някоя снимка.
Големия ми син ми прави изненада по случай рождения ми ден и беше много разочарован, че не съм съгласна. Поканил е тримата си най-добри приятеля с родителите им без да пита нито мен и Ники, ното другите родители. В общи линий детето си кани гости по случай моя рожден ден Simple Smile

Утре (т.е. днес) ще трябва да правя торта. А аз си мислех да е в събота и утре да е само семеен празник.
Искам да ви почерпя за рождения ми ден. Помъдрявам/остарявам с 1 годинка...

# 161
Добро утро!

Страйпър-че честит рожден ден! Ти пълната къща си я имаш вече, освен да ти пожелая само радости и наслада да ти носят дечицата, а половинката да те глези и слуша!

И тук да честитя християнчето на Сиска! Много сте хубави на снимките и ти и кръстницата!  Ирка, честита ти рожденничка /на много големи патерици/!

Аз си ви чета редовно, все така в очакване на моренцето... При нас нищо ново, битовизма ме е налегнал отвсякъде. За сега поне ми обещаха към неделя да отпрашваме към черноморието. Rolling Eyes

Руми, много неприятно това с ръчичката. Дано бързо да и минава на Ида, че това изгорялото как боли...

А къде се изгуби Гичо? Доста време не е писала.

Хубав и успешен ден на всички, а на почиващите - слънце и спокойно море!

# 162
Страйпър честит рожден ден!  Желая ти здраве, защото без него не може; късмет, за да ти е по-лек живота и верни приятели, за да ти е по-весело.

Руми, целувки на Ида и дано по бързо да и мине ръчичката че си представям какво е чудо сега!

# 163
  • София
Честит рожден ден, Ели! Да си жива и здрава, все така грижовна майка и съпруга и нека всички около теб да те ценят и глезят!
Приятно празнуване ти пожелавам!

Даниеле, като гледах клипчето с Елица, си помислих колко е желано това детенце. Показвай ни повече снимки на любопитката с гордия батко.

Руми, дано изгорялото бързо да оздравее и да имаш сили да не обръщаш внимание на историите с близките и филмите, в които те вкарват. Мисля че горе долу знам за какво говориш, и ние миналата седмица имахме леки пререкания с майка ми като бях там. Около 5 дни не ми пукаше и бях супер спокойна, но на шестия вече се издразних, както и да е, само се надявам и ние на тая възраст да не станем някои кукумицини Praynig

Много са готини снимките от кръщенето на Мина. И мамите и децата са много красиви и свежи, само дето не щат да пишат много напоследък  Wink

Нанчи, изкефих се на поста ти за ръченицата. Представям си децата и мъжът ти колко горди са били с такава звезда вкъщи Simple Smile
Ани, много хубави снимки сте направили в замъка. Румката такова нещо не е виждал още, догодина може и да му се случи. В тая връзка чакаме подробен репортаж и от морето на Дени Hug
Гичо, ако наминава насам, да ни осведоми наистина какво става с нея.
Люба, как върви възстановяването?

И сега да ви питам, понеже една приятелка с дете на 7 години ми пусна мухата, вие водили ли сте децата на преглед при очен лекар? От доста места чувам, че децата като наближат училищна възраст, си проличават някои проблеми с очите, а е добре по-рано да се провери това newsm78 А на ортопед след прегледа когато бяха бебета, трябва ли да се правят други профилактични и на каква възраст?

# 164
  • Пловдив
Страйпърче, честит рожден ден!!! Много здраве, любов и късмет Hug

Бабълче, Калина смятам след седмица - две да я водя на очен. На 3 години било добре да стане първият очен преглед, а при такива като моето, които са стояли повечко в кувьоз направо задължително. Намерила съм детски офталмолог тук в Пловдив, ще пиша като направим прегледа, че се каня от половин година  Embarassed На ортопед я водих преди 1 година последно и скоро също трябва да я водя, защото има плоскостъпие и казаха, че може да се коригира най-рано след 3 г.  Peace

Руми
, докога си в Пловдив - аз съм много навита за среща, само да е в почивните дни, че нали работя.
Тези дни и вечерите са ми заети, че съм се захванала да си оправям зъбките  Sick

Общи условия

Активация на акаунт