Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 082
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Ели,честит рожден ден и тук-да си жива и здрава и много щастлива да те правят децата и мъжа!
.......пожелавам ти и приказно прекарване на днешния ден и дано изненадите да се приятни/макар,че мен ако питаш сина ти е за похвала-искало е детето да те зарадва,това е важното.......пък и предполагам е поканил хубава компания/
Сисе,да ти е жива и здрава малката християнка-много сте хубави всичките  на снимките Peace,.,направо сияете!/а ако ще даваш на някой килца-и аз се записвам,ако останат/..А,ти докато си без мъж и дете,не гледай само бирите,ами вземи напиши един дълъг и цветен.... Wink
Даниелка,много ти е хубава момата,ама и ти си свежарка Peace...все едно не си била бременна и не си раждала.
Руми,дано вече да се е успокоила ръчичката и дано и ти да понесеш по-спокойно контактите с родата/обаче,ако ти се виждат непоносими,веднага предлагам да проведем гостуване на разменни начала-при вида на моите и мъжовите останали такива,направо твоите ще ти се видят цвете.........да не навлизам в подробности,но е страшно ooooh!/..и да те успокоя-и ние още не сме си кръситли малкия отрок-ама не е у нас вината-кума ни нещо несериозен/ама сега като се върне от море и ще го притисна,да отметнем и това/
Миленка,като идеш на доктор,питай дали трябва да се ходи на профилактичен очен преглед на 3г/защото доколкото знам,преди е имало ,но сега са го отменили/ и друг път се сещай първо да провериш дали наличните местни  съфорумки не разполагат са такъв кадър/и то много похвален от други пациенти/ вкъщи.... Mr. Green
Нанчи,радвам се,че освен почивката си имала и такива хубави емоции покрай танците,ама да знаеш,че сме обидени на мъж ти,че не е зснел нищо/никакви оправдания не вървят тук/.......
Лони,Гичо не се е вясвала на комп от края на май/тогава последно съм я засичала/,така,че е възможно да няма нет...,но и на мен ми липсва.......,дано скоро да се обади и да с похвали с хубави новини. PraynigА на теб ти пожелавам хубаво да си починеш на морето и да не ти остава време от забавления,за да мислиш за битовизми....
Галче,на теб приятно "младоженстване"-възполвайте се докато я няма Мариска и работете за братче или сестричка/това поне пари не иска/ Wink

# 166
Ели.честит рожден ден!!   bouquet  bouquet
На Сиска-християнка да и е жива и здрава  Hug

Влизам набързо да се похваля,че от понеделник имам гости  Flutter Ирка и семейството и  Heart Eyes Миа е голям сладур ,а Жули и Елла си играят много.И да ви похваля на Ирка мъжа и много помага,ама много и е много добър-пу пу   bouquet
Ще пусна и аз снимки ама утре..

# 167
   Ели,честит Рожден Ден! Желая ти много здраве,щастие и късмет!
   Честита дъщеричка на  Даниеле! Изглеждаш много свежа и щастлива, да ти е жива и здрава.
    Честито и на всички,които са празнували скоро.!
    Много се радвам,на снимките ви. Децата,а и вие майчета сте страхотни!
    Ради,тази седмица е на гости на баба си. Много ми липсва,но  като  знам, че е е много добре и не плачи за нас се успокоявам.

# 168
Много благодаря на всички за поздравленията и хубавите пожелания. Днес имаше и хубави и неприятни моменти, но като цяло беше хубав рожден ден. Празнуването ще е в събота. Може тогава да снимам и да кача снимки.
Охапа ме пчела и главата ми е като в менгеме. Но нали пчелното охапване било полезно срещу ревматизъм. Та може да е всяко зло за добро.
Утре ще махат конците на Криси. Дано всичко да е наред.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 169
Да ви се оплача пак, след като преди 2 седмици ви се оплаках, че минавам временно на 4 часов работен ден, днес ми съобщиха че си оставам на 8ч. Оказа се че в нашето предприятие работата идва в повече и дори и кризата не и се опря, та да ни изшъткат на по половин ден. А аз така се бях настроила вече че докато Иван стане от сън и ще съм си у нас и ще имам повече време дори и за братовчедките, като едната не съм я виждала от 5години на живо. Обаче пък си е факт че толкова работа ми излезе изведнъж , че за 4 часа на ден и да искам няма как да я свърша и така и така ще седя в офиса, поне и заплата да получавам за толкова.
Така оплаках се, мога да излизам в заслужена почивка.
Днес Ивко е за последен ден на ясла. А градината ще започне работа след около месец, че правят ремонт. И вчера директорката не пропусна да ми се обади и да ми каже, че и трябвали около 3000лв  Money и търсела спонсори. И на мен ми трябват и аз правя ремонт, ама на кой ли да се обадя, дето ще ми се върже да ми даде ( щото Дидо и се върза). Сега вкарвам мотиви да го разубедя, ама май не успявам  Mr. Green

# 170
Честит имен ден на всички именнички в темата-да са живи и здрави и много късмет да имат!

# 171
  • София
Мерси, Люба!  Hug

Честито и от мен на адашките и всички именници днеска! Да са живи и здрави!

# 172
Здравейте! Да са ни живи и здрави именниците!   bouquet

Ивко от известно време започна да си подръпва чурчето и му беше дискомфортно. Заведохме го на хирург. Трябваше доста по рано да направим тази процедура, но все не се решавах. Доста боклуци излязоха от там и вчера като пишкаше много го болеше. Но вече започна да отшумява болката. Шуши, вие бяхте последните дето отворихте по късно пишата на Марти. Кажи колко време след това го боля. Сега само ме е страх да не го изтървем пак да залепне, че имам една приятелка дето 5 пъти дърпаха пишката на детето и. Не мога да си представа какво чудо е да преживееш това 5 пъти.

# 173
Добро утро,

Нещо освежаващо за закуска /то докато си напиша поста май ще стане обяд/
  и дано темичката малко се раздвижи.
Мария, честит имен ден със закъснение. Да си жива и здрава, усмихната и дано Богородица бди над теб и семейството ти.   bouquet Честит празник и на всички останали именици.
Ели, пожелавам ти да си все така всеотдайна майка, да имаш повече време за себе си, мъжете да се грижат добре за теб и много да те радват, щерката да ти бъде опора и отмяна. Чакаме снимки от съботния рожден ден. Heart Eyes
Даниелка, много е хубава малката Елица. Да ти жива и здрава. Нямам търпение да ни я покажеш, а и баткото също. Разкажи как я приема и въобще как преминава ежедневието ви.
Олче, загуби ми се някъде, драсни как сте и пусни малко снимков материал.
Недка и ти нещо много ми се губиш.  Sad Дано сте добре и си изкарвате приятно.
Гале, много сте хубви на снимката от Юндола. Исках да ти кажа, че сте едно към едно с Мариса. Тя е като умалено твое копие.  Heart Eyes
Мария, аз Сиси я водих на очен преглед на година и половина. Бяха ми казали, че трябва да се прегледа понеже била в ковьоз. Установиха й някакъв малък диоптър, но ми казаха, че е рано за очила и след навършване на две години да я заведа пак. Не сме ходили повече, но не знаех, че на 3 години трябва да водят на преглед децата.  Rolling Eyes
Уикенда ни мина много забавно. В петък имахме на гости приятели от Пазаржик с детето си. Не бяхме се виждали отдавна и то за толкова много време, а така като останаха в къщи имаше време за всичко.
В събота пък, ни изненадаха Дени, Виктор и Марто. Ходихме да разгледаме пясъчните фигури и после седнахме да се видим и да си побъбрим. Сиси и Марто си играха на семейство. Марто пращаше Сиси да ходи да купува хляб и масло, а той отиваше с колата на работа. От време на време ходеха двамата в гората за ябълки и се караха на бебето, че не слушало. Бяха много готини, а ние се наприказвахме на спокойствие. /Дени, беше ми много приятно, надявам се да се видим пак, а и да успея да се включа за някоя от срещите по женски в Сф./
Вчера пък си пихме кафенцето с Шуши.  Simple Smile Сиси, пита като отивахме на срещата дали ще има детенце, да си играят. Обясних й, че леля Нели има детенце, но сега няма да е с нея.
Ами това е за сега от мен. Пишете и пускайте снимки. Хубав ден.  Flowers Sunflower

# 174
Живи сме  Laughing
Ама много съм се разработила бе  Mr. Green
Тия дни ще ви пиша по подробно  Wink
Ама ви цАлувам и обичам  Heart Eyes
И снимки,давайте снимки!

# 175
  • София
И без това от доста време се каня да се разпиша, ама сега като ме и потърсиха  Heart Eyes - ето ме.
Ние сме добре. Стоян е при баба си и дядо си в Панагюрище, аз работя, на нова работа ПАК. Вечер релакс и това е. Мъчно ми е за детенце и като си отключвам вратата очаквам да чуя – Мамааааа ееееееее! ама няма Tired
Радвам се, че повечето от вас почиваха - ние тази година ще пропуснем - с тази моя Нова работа. Хубаво е, че сте направили и толкова много срещи около морето. Аз да подканя септември за една Софийска  Peace каня и други мами, не само софиянки /такива дето спят по - често в София де - като мен/
Момичета едно детенце има нужда от вашата положителна енергия. Трето дете е на моя много близка приятелка /първите 2 починаха - слаба имунна система/. Сега и Стефчо - на 2 месеца - е пак със същите симптоми. В момента вдига температура и са тук в София по изследвания. Не знам много само знам, че това дете трябва да расте живо и здраво.  Praynig Помолете се за него и изпратете положителните си мисли.  Hug
Това е. Лека вечер.

# 176
  • Плевен
Неде имат моята абсолютна подкрепа и колкото положителна енергия имам я изпращам на малката душица  Praynig, дано има сили да се пребори и расте здраво и силно дете.

# 177
  • Пловдив
Неде, и от мен много положителна енергия и кураж за майчето  Praynig Praynig Praynig Дано детенцето се пребори  Hug

Да се похваля - в неделя си устроихме среща на високо равнище  Mr. Green с г-жа Иванова /Дени/ и семейство и с Люба и семейство  Laughing
Разходихме се до един страхотен манастир близо до Пловдив - естествено Люба ни светна за него Wink Имаше много снимков материал, но почти всички са в апарата на Иванови, ще ги изчакаме те да ги покажат.
Децата бяха много щастливи и се налудуваха на воля, а големите се надърдорихме  Laughing
Калина като единствена дама в началото се държеше на положение, но после взе да се бие с пръчки с момчетата  Blush наужким естествено  Joy

Аз от понеделник отново съм в отпуска, този път за 1 месец  Mr. Green И се надявам, че ще се видя за повече с Люба, Ирка, Пепсън и другите съфорумки наоколо  Laughing

# 178
Момичета имаме си бебе! Станах леля. Малко по раничко и неочаквано се роди бебето, но да ни е живо и здраво. През уикенда ще съм в София по случай случая. Толкова работа имам в момента, че чак не мога да се порадвам като хората на това събитие.
Неде и за вашето приятелско бебче се моля! Дано всичко да е наред! Дано майката да е щастлива. Само за това се моля!  Praynig

# 179
  • Пловдив
Ани, честито  - да ви е живо и здраво и много обичано Hug
Момченце или момиченце? Колко по-рано се е родило  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт