.......пожелавам ти и приказно прекарване на днешния ден и дано изненадите да се приятни/макар,че мен ако питаш сина ти е за похвала-искало е детето да те зарадва,това е важното.......пък и предполагам е поканил хубава компания/Сисе,да ти е жива и здрава малката християнка-много сте хубави всичките на снимките
,.,направо сияете!/а ако ще даваш на някой килца-и аз се записвам,ако останат/..А,ти докато си без мъж и дете,не гледай само бирите,ами вземи напиши един дълъг и цветен.... 
Даниелка,много ти е хубава момата,ама и ти си свежарка
...все едно не си била бременна и не си раждала.Руми,дано вече да се е успокоила ръчичката и дано и ти да понесеш по-спокойно контактите с родата/обаче,ако ти се виждат непоносими,веднага предлагам да проведем гостуване на разменни начала-при вида на моите и мъжовите останали такива,направо твоите ще ти се видят цвете.........да не навлизам в подробности,но е страшно
/..и да те успокоя-и ние още не сме си кръситли малкия отрок-ама не е у нас вината-кума ни нещо несериозен/ама сега като се върне от море и ще го притисна,да отметнем и това/Миленка,като идеш на доктор,питай дали трябва да се ходи на профилактичен очен преглед на 3г/защото доколкото знам,преди е имало ,но сега са го отменили/ и друг път се сещай първо да провериш дали наличните местни съфорумки не разполагат са такъв кадър/и то много похвален от други пациенти/ вкъщи....
Нанчи,радвам се,че освен почивката си имала и такива хубави емоции покрай танците,ама да знаеш,че сме обидени на мъж ти,че не е зснел нищо/никакви оправдания не вървят тук/.......
Лони,Гичо не се е вясвала на комп от края на май/тогава последно съм я засичала/,така,че е възможно да няма нет...,но и на мен ми липсва.......,дано скоро да се обади и да с похвали с хубави новини.
А на теб ти пожелавам хубаво да си починеш на морето и да не ти остава време от забавления,за да мислиш за битовизми....Галче,на теб приятно "младоженстване"-възполвайте се докато я няма Мариска и работете за братче или сестричка/това поне пари не иска/

Ирка и семейството и
Миа е голям сладур ,а Жули и Елла си играят много.И да ви похваля на Ирка мъжа и много помага,ама много и е много добър-пу пу
и търсела спонсори. И на мен ми трябват и аз правя ремонт, ама на кой ли да се обадя, дето ще ми се върже да ми даде ( щото Дидо и се върза). Сега вкарвам мотиви да го разубедя, ама май не успявам
Дано сте добре и си изкарвате приятно.
Сиси, пита като отивахме на срещата дали ще има детенце, да си играят. Обясних й, че леля Нели има детенце, но сега няма да е с нея.

наужким естествено