Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 083
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Момченце!  Simple Smile
Тъкмо влезе в деветия! 2540 е, дано не се наложи да го слагат в кувиоз!

# 181
  • Пловдив
Ееее, добре е - щом е над 2 кг., няма нищо страшно  Peace
На фона на Калината дето се роди 2 кг и стана 1.7 кг.... направо си е голямко  Heart Eyes И да го сложат в кувьоз ще е само за 1-2 дни, всичко ще е наред  Hug

# 182
 Laughing  Змейко, аз все си мисля че е малко! Ама то окото ми като не е виждало 2кг-мово бебе!

# 183
  • София
привет мамчета,

честито на ани бебенце племенниче!

неде, моля се и разчитам на чудеса относно бебето на приятелката ти!

аз съм на работа доброволно до по-късно / чакам колежка да свърши, че да я возя в мойта посока/, а от утре сме до 3 на работа, пък другата седмица почва учебна година и от рано до 4 ще се вдига пара  Mr. Green; свърши летния рахат!

май не съм дала нашите морски снимки тук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=94635&id=581001597&l=c48c35290f

хайде до скоро на всички Simple Smile

# 184
Ех Ванче свърши ли отпуската, разкажи как изкарахте?
Дени я чакаме значи с обстоен снимков материал от обиколките на майските съфорумки...
Наде, и аз се моля за малката душичка  Praynig
Ани - честито бебче в родата!   bouquet
Кате много ни липсваш тук - разпиши се - как върви майчинството, кърмиш пак нали? Батковците как се държат с новата кукла в къщи?  Hug Моля те разпиши се!
Змейковица - честита ти отпуска на тебе...леле 1 месец!  Heart Eyes

Ние плануваме този уикенд да ходиме до Мариса пък да видиме как ще се развият нещата....там на близо има страхотен луксозен плаж и се надявам да стигнеме до там и времето да е на наша страна та да пощурее малко във водата и моята красавица тази година.

# 185
Неде, радвам се, че се разписа. Моля се от сърце и душа за детето на твоите приятели - да е живо и здраво.  Praynig Praynig Praynig Вярвам в чудесата и се надявам и при тях да се случи чудото.
Ани, честито ви бебече! Да е живо и здраво и да порасне голям юнак!
Момичета, може ли да ви помоля да ме подкрепите в един конкурс. Снимките са тук http://fotokonkurs.mcdonalds.bg/gallery/thumbnails.php?album=las … upby&uid=1465 и тук http://fotokonkurs.mcdonalds.bg/gallery/thumbnails.php?album=las … upby&uid=1626. /тук са на друг човек, но моля дайте гласа си и за нея/ Благодаря предварително.  Heart Eyes

# 186
  • Плевен
Момичета, може ли да ви помоля да ме подкрепите в един конкурс. Снимките са тук http://fotokonkurs.mcdonalds.bg/gallery/thumbnails.php?album=las … upby&uid=1465 и тук http://fotokonkurs.mcdonalds.bg/gallery/thumbnails.php?album=las … upby&uid=1626. /тук са на друг човек, но моля дайте гласа си и за нея/ Благодаря предварително.  Heart Eyes
Подкрепени сте Simple Smile.

Ани, честито бебче! Да е живо и здраво и късметлийче  Heart Eyes!

Траяна е пипнала май летния вирус - висока температура и болки в корема ...  да видим кога ще го пребори. В събота за 2 часа вдигна от 37гр, до 39,8гр. направо ми събра очите... Вчера чак вечерта вдигна 37,3. Днес цял ден е с 37-38гр , а сега надвечер вдигна до 39 почти. Надявам се да е спокойа горе-долу през нощта ... СЪжалявам, че съм с кофти новина, но това е живота - вместо снимки от морския ни уикенд ви споделям за болести , ама няма начин ...

Благородно завидях на Дени и фамилия за срещите на високо равнище  Wink, очаквам снимков материал.

Таня = Шмърцито скоро не съм я мяркала насам ...

# 187
  • Велико Търново
ВЕЛИСО СЕСТРО,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ХУБАВИ МЪЖЕ В РЪКА С ЧАША МАРКОВО ПИТИЕ Mr. Greenпо-смисленото пожелание ти е на телефона Crazy

Люси,дано Тери днес вече да няма Т Hug

Ники,страхотни снимки Laughing

Ани,да е живо и здрваво детето!

Гастролиращата по морето Ирка снощи е била с Ладида,ама тя последната ни забрави BlushМимоз,пусни снимки Heart Eyes

Чакам такива и от пловдивскана среща на високо ниво Mr. Green

# 188
Честит празник, Вели!!! Много много положителни емоции, щастие, здраве и успехи и весел празник!!!

[/color]

Ники, гласувах за снимките.
Люси, много време тая температура. Дано вече да не вдига Тери Т и да се почувствате по добре.

# 189

Почерпете се момичета!Благодаря ви за поздравите и да ви се връщат стократно!
Аз снощи писах,писах....налегна ме работа и не успях да го публикувам-умрях от яд.
Ани,честито ви бебче-най -хубавата зодия ще бъде  Mr. Green
Ники, гласувах за снимките-страхотни са  Heart Eyes
Чакам снимките от всички срещи на"високо "равнище по България  Laughing

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:00 от velisa75

# 190
  • София
Честит Рожден Ден, Велиса! Да си жива и здрава и все така позитивно настроена към живота!
Ники, мерси за пожеланията, имаш подкрепа и от мен за снимките Hug
Ани, честито ти племенниче! Да порасне голямо и здраво и да стане добър човек!
Стискам палци Тери да оздравее бързо и да не тревожи мама и татко Praynig Люси, като че ли с времето боледуванията й се разредиха, не както преди. Питам с надеждата, че и на Румен би трябвало да му е вече по-силна имунната система и като тръгне на градина по-рядко да боледува.
Ани много хубаво сте направили, че сте завели Ивко при хирург. Като беше бебе Румен, личната му лекарка прави някакви процедури и уж нямаше проблем, обаче като гледам, май и при него не се отваря напълно и като се отвори уж изглежда чисто, обаче се притеснявам да не се натрупват мръсотии някъде, май ще потърся и аз някой хирург да погледне. Вие направление ли взимахте?
Неде, и аз изпращам положителна енергия за болното детенце и дано приятелите ти повече да не преживяват такава загуба. Praynig
Иначе ти си герой, аз още една работа не съм намерила, ти няколко смени, браво, дано тази да те удовлетворява напълно!

# 191
Честит рожден ден Велиса! Много щастие и  късмет!
МММ супер почерпка...

Ванче ти караш ли колата вече?
Шмръцито верно, още ли си в отпуска или бориш кризата вече?
Катя пак да те подканя за някой ред и снимки на малката принцеса!

От мен приятен ден!

# 192
Вели, жива и здрава да си! На този ден всички пожелават по много, аз ще ти пожелая малко, но от сърце! Малко късмет, но когато имаш нужда! Малко приятели, но истински! Малко любов, но желана, а за парите, колкото искаш! Много хубав празник и целувки от нас и дано неприятностите покрай вас вече приключат. /поканата за море все още е в сила, така че стягайте багажа и се мятайте насам някой уикенд/

Благодаря за подкрепата на всички. Ако се класирам може да видите някоя от снимките на моста до НДК от 1 до 14 септември. А може и аз да прескоча към Сф.  Wink

# 193
Вели, да ти е честит рожденния ден! Бъди здрава, безгрижна и щастлива! Повече доходи в работата и скоро и хубаво отпускащо пътешествие ти пожелавам!

Момичета, тук съм, но време за нищо не ми стига. В скоро време ще трябва да се мултиплицирам за да мога да си върша всички задължения дето съм ги захванала.
Иначе така за разкош и Никола е с летния вирус като Тери. Не знам що за майка съм, нито имах време да го водя на лекар, нито пък и на лекарка се обаждах.... Добре, че ми е юначен младежът, та сам го бори вируса.
Дано Тери се възстанови бързичко.  Hug

Неде, дано Господ дари детенцето със здраве и дълъг живот!

Пожелавам ви хубав ден, че при мен борбата с кризата продължава щото съм човекът отдел и се сещайте колко работа имам... Доскив!  Wink

# 194
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕЛИСА!!! С най-хуабви пожелания:

А н и, ЧЕстито ви братовчедче!!!

Неде, дано всичко е ок!

Общи условия

Активация на акаунт