НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 885
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНКИ Flutter

# 76
ЧРД на Шемеш с голяяямо закъснение  Embarassed!!!
Ние през последните дни сме в тежка фаза, малкият  rotfImao, а аз покрай него  smile3511

Заминаваме при майка ми в Русе, после на морееееееееееееее  Mr. Green

# 77
  • София
Добро утро!!! newsm51

# 78
Добро утро!
Имам спешно питане към кърмещите мами- дойде ми; адски болки са; не мога нито да лежа, нито да седна, камо ли да се изправя; твърде обилно ми е; не помагат топли бутилки и т.н.; на Но-шпа пише, че не се пие при кърмене (а през бременността пиех). Какво мога да направя, че и детето не ме оставя и си иска своето, а на мен ми се повдига и залитам- явно кръвното ми е паднало...
Моля някой ако може да помогне  Praynig

# 79
  • София
диди преди да забременея имах много тежък и обилен цикъл - оправях се с калции+вит.Ц, но нямам идея съвместимо ли е с кърменето. защо не звъннеш на педито или на твоя ЛЛ?

# 80
  • София
Didi_83 пробва ли с горещ душ, може да текне по обилно, но поне да ти облекчи болката. Хапни шоколадче и сокче, или айрян със сол много бързо ще ти дигне кръвното.

# 81
Didi знам че не е препоръчително топло, нито компреси, нито душ.Вземи вит.Ц по-голяма доза и почивка.И при мен беше много обилно, но знам че е нормално като за пръв път. Hug

# 82
 smile3511 от няколко дни Алекс ме побърква, нито иска да спи ( а е един рев), нито иска да суче и ми писна да се цедя, а нали и вода не пие и в тези жеги незнам какво да я правя smile3511 имам чувството че само моето дете е такова smile3515

# 83
  • софия

МикроЕлена аз съм макроелена[/size]   thumbsup

Хаха аз тогава съм мегаЕлица  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
за тово няма лошо.....това е твое право.......... Peace
та днес сутринта /след събуждане в 1, в 4 и направо в 7 ч с неспокойно въртене и пикане в гърнето/ бяхме с сух памперс........ Peace Hugнезнам аз не съм мама ентусиазка и не ми се става,ама така или иначе ме буди. newsm78незнам дали да продължавам на неговите сигнали.

# 84
Добро утро!
Имам спешно питане към кърмещите мами- дойде ми; адски болки са; не мога нито да лежа, нито да седна, камо ли да се изправя; твърде обилно ми е; не помагат топли бутилки и т.н.; на Но-шпа пише, че не се пие при кърмене (а през бременността пиех). Какво мога да направя, че и детето не ме оставя и си иска своето, а на мен ми се повдига и залитам- явно кръвното ми е паднало...
Моля някой ако може да помогне  Praynig

Didi, аз бях питала в Кърмаческия - казаха ми, че мога да пия Нурофен и аз взимам 2 таблетки спокойно! Бързо ме облекчава и при менструални болки и при главоболие!  Peace

# 85
  • софия
аз също още кърмя и знам че само парацетамол можеш да пиеш.

# 86
mikroelena кутията ти е пълна и не мога да ти пратя съобщение.

# 87
  • софия
свободна е вече. Peace

# 88
  • Burgas
Привет на всияки.
Искам да питам как лекувате "памперс дерматит". Целите ни гениталии са подсечени smile3518. Тове е вече 6-7 месеца, какво ли не съм пробвала.
Благодаря предварително.

ПП.: Търся си соковарка (от ония алуминиевите руски) някой да продава Grinning

# 89
Благодаря ви за съветите!  Hug
С болката що-годе се справих, остава да преживея и останалия дискомфорт  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт