НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 885
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
привет банда!Шемеш честит рожден ден да си жива и здрава и мноооого щастлива.Гледам за зъби говорите а ние нямаме още нито един newsm78много ми е сладък без зъбки като започне да дърдори hahahaВасето и той като ни види че ядем и newsm09 smile3508и ако не му дам да опита newsm45а как е започнал да се сърди ooooh!ядосва се като не му дадеш нещо което иска,абе започна да придава важности още отсега.Да ми е жив и здрав сладура и всички други сладки бебовци.Всеки ден ме радва с някое ново постижение или нов номер.Лека вечер на всички.

# 61
Шемеш, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава и много щастлива  Hug

при нас няма никаква промяна, за съжаление.

# 62
Добро Утро  !!!  Аз ли съм най - ранобудната ?????  Coffee
Диданка     action032 спокой Heart Eyesно знам ,че е трудничко ,но тези гадни вируси хайде дано днес да сте по - добре  Praynig  Praynig  Praynig

# 63
  • София
Добро утро!!!
Шемеш ЧРД на патерици!!!! Пожелавам ти много здраве и любов!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 64

Хайде на кафето Simple Smile

# 65
  • София
Да ви покажа какво прави Криси по цял ден:

и тук му преча да гледа любимите реклами Joy:

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 13:40 от aleksa_sm

# 66
Здравейте момичета!
Ние сме в Троянския балкан, в едно селце Чифлик. Направо рай. С минерални басейни и страхотна природа. Хотелът също е на ниво. Влади почти плува във водата. А вечерно време става хладно и се спи много добре.
Диданка, този вирус ние го изкарахме след морето. Гледай да не се обезводни детенцето, това е най-важното. Иначе минава за около 4-5 дена.
Шамс, дано Фафчо бързо да се оправи. Много неприятно това с болестите. Сашко доста боледуваше в яслата, но пък за сметка на това после в детската градина беше едно от най-здравите деца.
Иначе при нас нищо ново - третото зъбче изби напълно. Сега чакаме четвъртото. Grinning

# 67
  • софия
да ви кажа какво ме учуди снощи малкия.от няколко седмици се пробваме на гърне.с акото се получава, с пишкането само преди и след сън. иначе сме с памперс. но от няколко дни реве като му слагам памперса и през нощта някъде към 3,30 става неспокоен и реве.Снощи реших да го пробвам дали не му се пика /така бях чела, че почват да се въртят.../ и памперса му беше сух и той взе че се изпика и след 10 мин вече спеше.Не знам дали е било осъзнато, но сутринта памперса си беше напикан.Ще видя тази нощт пак..........не че ми се става Twisted Evil, ама ми е любопитно.

# 68
ние пак сме с температура smile3511 smile3514

# 69
  • Бургас
Мнооого съм щастлива избило ни е първото tooth зъбче. то за това от три вечери на сам е едно кърмене цяла нощ ooooh!
да почерпя по случай повода

# 70
На болничките да оздравяват бързо.И ние минахме явно някакъв вирус с червено гърло и Т за 3 дни (не беше много висока ама на моменти беше).Явно наистина има някаква масова зараза. Rolling Eyes
Мая , честито ви зъбче. Grinning

# 71
Чеастито Ви зъбче  newsm47 мая
Наси продължава да е Т цяла нощ не я свали ,като го заведох на доктор ми каза ,че нищо му няма та се чудя newsm78 дали това не е от зъбки .Като гледам до ден два и шестото ще избие
Болничките да оздравяват бързо

# 72
Мая Честито зъбче!

На болничките - бързо оздравяване  Praynig

# 73
  • София
Мая честито ви зъбче  tooth

Алекс  Heart Eyes този твой сладък Крис е невероятен  smile3521 smile3501

МикроЕлена аз съм макроелена[/size]   thumbsup браво за гърнето. Аз още не съм правила опити да слагам Никол, защото като ходихме последно в Джъмбо нямаше това, което бях харесала. Та дано тези дни като ходим пак да го има, че да видим ние каква ще я свършим Wink

Иначе нали ви бях споделила, че на Никол й пробиха горните зъбки (3-то и 4-то поред). Обаче днес я набарах да я огледам и се белеят по още две отгоре и две отдолу, от двете страни на поникналите. Ще видим тези дни дали ще се успокоят или ще пробият и те  newsm78 Майка ми днес се бъзика и вика "На рожденния ден ще й е пълна устата със зъби, но коса няма да има"  hahaha
Днес следобяд бяхме на плаж, че една седмица не бяхме ходили - големи жеги са тук вече  sweating и починахме малко. Водата беше направо чай, а Никол се побърка от кеф - едно скачане във водата, един кеф, дет се вика "детска радост, ментови бонбонки"  Joy Прибрахме се към 20ч, а към 21ч като я сложихме да я къпем, никакъв ентусиазъм - хвана си една играчка и се излегна, нито хък, нито мък. Едва си изпи млякото и се трупяса  newsm62

Днес й направих за първи път супичка - пилешка. С голям кеф си я изяде, ама пък стана наистина вкусна, чак на мен ми се прияде  feeding

# 74

МикроЕлена аз съм макроелена[/size]   thumbsup

Хаха аз тогава съм мегаЕлица  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт