НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 884
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Момичета а прочетохте ли статията за шишетата Авент ,в пловдивски вестник пишеше с големи букви "Бебета пият от отровни шишета "  #Crazy #Crazy майките в квартала вече изпаднали в паника това е тема номер 1 по градинките ,а като си представя ,че Симона е от първия ден с тези шишшета ,гледам много много да не се замислям ,че ще откача  дано е някаква Анти реклама ...... Confused

# 46
Мила, това за шишетата не го бях чувала сега, и ние от самото начало сме с такива, дано наистина да е лоша реклама от страна на конкурентна фирма  Praynig
Беше питала за памперс-бански, но не помня дали Ели е отговорила, затова да се обадя по въпроса- купих на Рая 6бр. за 4 и нещо, на Либеро са, пъстри на разни рибки,  водят се със специален вътрешен слой, който не се надува при намокряне. Аз ги купих от магазин за памперси, но сестра ми беше казала, че в Метро е имало промоция на Памперс- около 15-16бр. за 5-6лв, но я изтървахме. То и без друго на плажа оставям детето по голо дупе, ще ги ползвам само за басейн. В този ред на мисли се чудя дали ще потопя детето в басейн, знаейки колко химикали има във водата, за да я дезинфекцират. Притеснявам се за разни гъбички и т.н., а и за самата и кожа как ще понесе хлора и т.н. По принцип за това търсих такъв тип бански, с надеждата дупето и да остане доколкото е възможно изолирано от водата, но започвам да се съмнявам, че ще постигна такъв резултат. А като цяло не съм чаааак толкова предпазлива, в смисъл, че не пазя детето си в изолатор и съм твърдо против този начин на гледане, за да има възможност организмът и да натрупва имунитет, но... Абе май ме е страх, че като идем на почивка, баща и няма да дава да топя Рая в басейна, а самият той няма да излезе от него, което автоматично ме прави вързана за малката под чадъра  Thinking

# 47
Еххххх Диде същата съм като теб   Hug  Hug  Hug в мислите за басейна  Grinning  Grinning  Grinning мислих мислих ,но я потопих в крайна сметка всичко е вредно ,но сама се успокоявам ,че все пак в детски басейн ще се съобразят с дечицата и малко ще се позамислят какво слагат ама това само аз си го мисля  Grinning за памперса благодарско ще потърся в по големите магазини аз днес видях в  ПРЕМАМА  един магазин но бяха 31 лева с намалението иначе много хубави ми се видяха ...... за шишетата наистина съм в лека паника ,пак за мое успокоение поговорих с един продавач на бебешки консумативи и неговото мнение е да сменяме шишетата поне на 3-4 месеца ,а аз съм вече 9 с едни и същи  #Crazy голям заплес съм ..... така ,че ще сменям и сега ще купя по малко без тази съставка в пластмасата ...незнам как се казваше то вече е късно ...... ама пази БОЖЕ нещо да не стане в последствие  Praynig  Praynig  Praynig и без това минахме на 4 хранения даже от скоро и махнах вече и сутринното мляко като го замених с попара тъй или иначе ни трябват по -малко шишета .... ooooh! оххххх  да се побърка човек тотално 

# 48
Ето това пишеше във вестника http://www.marica.bg/show.php?id=8305

# 49
За шиешетата в кърмаческия има много подробна тема от доста време, може да я видите тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233992.0

Шемеш  newsm59! Специално за теб:

# 50
За шишетата от сума време се говори, ама нищо не се прави  #Cussing out Доколкото разбрах, въпросния бисфенол се отделя при рязко нагряване, например при стерилизиране в микровълнова. Не знам дали това значи, че при студена стерилизация е безопасно. Да си призная, много-много не съм информирана, че Фафи нали шишета не признава. Има там някакви чашки за вода, но тях само ги мия. Но друго се питам, в този ред на мисли - в помпите и контейнерите на Авент май има не по-малко бисфенол, а? Аз превантивно стерилизирах само студено, а и не стерилизирам кой знае колко - сега детенце като е по-голямо само мия хубаво с топла сапунена вода и проблеми да чукам на дърво не сме имали. Но и аз знам, че контейнери и шишета трябва често да се сменят...

# 51
От кога не съм влизала в темичката  Sad
ели  bouquet
Аз добре ,че неисползвам теаи шишета , нашите са на Плйтекс, но кой знае и те какви са  Thinking
Шемеш  nbirthday  ura  ura  ura
това е за теб

И ние имаме вече 4 зъбчета  newsm47

# 52
Шемеш Честит Рожден Ден!!! Жива, здрава и все така млада и красива! Много незбравими моменти с любимите хора!

# 53
Шемеш, Честит рожден ден! Дано само хубави неща се случват с теб и около теб!
А за шишетата - беше лумнало преди време пак да се шашкат хората за въпросната съставка, но отшумя страшно бързо, което ме кара да мисля, че е само антирекламен трик...дано да е така, че Дани е само с такива шишета откак се е родил, а и едва ли е само той. Все пак така или иначе за шишета най-доброто си остава стъклото, но пък на тая възраст вече е опасно.
А за памперса-бански - взех и аз да видя за какво иде реч миналата неделя, че водихме Дани на басейн - първото топене беше с банския и не бих казала, че не попива вода, така че втория път вече го метнах гол. Верно, че беше в домашен басейн и за препаратите е сигурно, а и са влизали всичко 5-6 човека, но Дани гол определено се чувстваше по-добре.
Ох, улях се!
Хайде лека и успешна вечер!

# 54
Шемеш, честит рожден ден!  bouquet

Юле, Косето е същият като Бобчо, ама едно към едно. Само да види някой да яде и започва да примлясква и да гледа жално срещу теб. Аз му правя пюрета и му давам всеки ден, но той яде, колкото да не ме обиди Laughing Всичко, което е на масата обаче, го привлича неудържимо. Затова започнах да практикувам педагогическото захранване - давам му от всичко по трошица. Дадох му коричка хляб да ближе, остана очарован. Малко ме е страх да не се задави само, та очите са ми на шест. Но вече искам да му правя попара, та затова му дадох да пробва хляба. Аз пък имам наблюдения, че бебетата много обичат попарата. Е, не всичките разбира се. Онзи ден пък му дадох да си близне от едно кебапче, лелеее, това дете щеше да ме набие, че му го махнах на бърза ръка. Но е малък още за такива работи, затова само близва по веднъж.

За температурата и зъбите не знам колко е ниска и колко е висока, но Михаела си изкара всичките зъби с температура над 38 градуса. И беше гарантирано от зъбите, така че явно и високите температури са възможни.

Шишетата още не ме вълнуват. Това диване не ще да признае друго освен мама и това си е. Ще сме си като ваденки още дълго време.
На всичкото отгоре от два-три дни е доста кисел и изведнъж реши, че не може да заспива в своето легло в никакъв случай. Много ме е яд, така хубаво си заспиваше в него, а сега трябва да го приспивам и след това да го пренасям Tired

Поздрави на всички и болните да оздравяват бързо  bouquet

# 55

Shemesh,  newsm59 С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

Fairy, изпревари ни ти   Crossing Arms

Диди, Шамс,  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За шишетата, ние ползваме само Avent . Няма да сменям марката, тези са ми удобни, а и други да купя технологията е същата. ooooh!

# 56
Да ви се похваля и да се оплача преди два дни изби четъртото зъбче и одеве като погледна и петото драска . От обяд Наси е с Т  Sadмежду 37 и 38 ,звъннах на педито и ми каза ако вдигне над 38 сигурно е виросна инфекция newsm78 незнам вече

# 57
Ха здравейте дружина.

Шемеш честит празник миличка.Много здрава, щастлива и обичана, и само радости да ти носи Бела

Мила памперс-банския ни е на Либеро, както ти е писала Диди.Аз го слагах като влизахме в басейна и след това го сменях.
Болните бързо да оздравяват.
Сватя много лоша серия подхванахте.Ама как тази възпитателка си е позволила да ходи болна на работа-при бебешорите  #2gunfire
Днес Анита се сдоби с буйки.Голяма мъка беше.Никъде няма толкова малки.Чак толкова се чудят, като й видят краката, колко са големи.Тези на Колев и Колев, номер 15-16 са й огромни  newsm78.
Лека нощ сладури

# 58
  • Бургас
Шемеш честит празник! Желая ти много щастие и любов! Наздраве! Hug
За шишетата при внимателна употреба - проблем няма! Аз също съм за стъклото и само стъклени имаме! Това е положението! Laughing
Лека нощ и от нас!

# 59
Благодаря ви,мами  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт