НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 510
  • 285
  •   1
Отговори
# 30

Диди, честита месечинка на Марти! Да е много послушен и много да  feeding

Диди,  Praynig Момо да свяля температурата бързо fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover .

Вита, да му дам, но като все боклуци ям  Embarassed

# 31

Елица, само зехтин ли слагаш , а захар?Мен ми се струва ако е така че ще е много безвкусно.А не знам дали може да се сага (щото кус кус-а си изисква повече от върха на лъжичка). newsm78

Слагам само зехтин, но една капчица.Захар в нищо не слагам.Мисля, че още не я е опитвала Анита.
Можеш да сложиш намачкан плод или сирене.

# 32
Добър Вечер момичета  Hug  Hug  Hug Влизам да търся помощ от вас за хубав повод .Организирам кръщене направила съм специални покани за гостите и за Кръстницата разбира се  Laughing ,но не мога да измисля текст за поканата на Кръстницата искам нещо свежо ,оригинално и вълнуващо .......ако някой има идея моля споделете я със мен ,прерових нета ,но всичко е еднообразно и поздравите се повтарят сигорно всеки втори ги знае  Thinking
всякаква идея ще ми е от полза   Hug Peace
Ели от къде си купила банския -памперс на Анитка ,искам и на моята жабуранка да взема такъв  Joy Joy Joy голяма радост в басейна ,също като вашата едвам я удържам като вземе да рита с крачета ,голяма атракция станахме ,особено пък като я потопих с обикновенния памперс така се изду ,все едно "Бай Ганьо в банята " ако сте гледали  hahaha hahaha hahaha

# 33
Привет!! минавам набързо, че нали обещах - Момо е болен, с цялата прелест на тъпия вирус - драйфня, дрисня, Т, кислеяване, червено гърло  #Cussing out  Днеска и до увиване в мокри чаршафи стигнахме.
Много ми се иска утре дае по-добре, ама като ги знам тия гадории, че поне 3 дни са яки мъки...
еми това е от нас, искаше ми се да са зъби, ама за тях ще се помъчим по-нататъка.
Лека вечер!!

# 34
Привет и нас с Фафи, който се уреди и той болен  Sad Едната от възпитателките в яслата донесла вирус - 3 дни миналата седмица ходи на работа болна, сега се тръшна окончателно, ама и всички деца с нея  #Cussing out Та фафи кашля много, малко Т. и пак не яде, а само суче... Ходихме при педи, изписа му сироп и свещички, ама сиропа го плюе, а след свещичките задължително ака  Mr. Green Егати детето, утре пак ще се борим  Mr. Green Та по този повод го премерихме, качил е 300 гр за една седмица, така че отслабването е било от бг вируса... Дано сега и люксембургския не ни тръшне много, че не си е работа това...

# 35
  • Стара Загора
Ох, много лошо това с болните дечица Sad

Шамс, Диде, Фафи и Момо да оздравяват!!!

# 36
Привет и от нас. Вече сме на линия с Мити,а сега ще понаваксам с четенето.

# 37
Ох да оздравяват дечицата, че е много гадно.....лятото вируси, зимата пак, няма мира.
Като ходите на плаж с децата каква вода им слагате в басейнчетата.

# 38
 SadМного са гадни тези вируси! Да оздравяват бързо болните дечица  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

В кой век живеем:http://dnes.dir.bg/2009/07/22/news4801555.html

# 39
  • Бургас
Ох да оздравяват дечицата, че е много гадно.....лятото вируси, зимата пак, няма мира.
Като ходите на плаж с децата каква вода им слагате в басейнчетата.

"Чиста" бургаска морска водица Peace, като се приберем от плажа веднага  в коритото да измием солта Mr. Green

ЕЙ болничките дечица по бързичко да оздравяват и да не тревожат майките си Praynig Praynig

Лек ден

# 40
Такаааа.....прибавих още 1 година (но не ми личи) ха-ха и по този повод да ви почерпя
(снимките се оказа доста големи,а нямам време да ги намалям)Извинете ме Embarassed

а това за бебоците ни

# 41
  • Стара Загора
Шемеш, да си жива и здрава и много обичана! И наистина не ти личат годините Hug

# 42
Честит празник, Шемеш!   bouquet

# 43
честит рожден ден, шемеш    bouquet

# 44
Шемеш , честит празник.Нека те слушкат много всички около теб.    Hug
Тофифи, на Плазмон кус кус-а има различни размери.Аз всех най малкия и не съм доволна , голям е колкото грис почти малко по голям да е), а аз исках да си седи като по големи топченца ама като не питам така е.
Елица , благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт