НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 492
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Честито на озъбилите се.Честито и на месечинката и на рождениците (някои със закъснение).
Да се похвалим ние заспиваме сами вече няколко пъти (иначе бяхме все на ръце).
Малко бяхме болни (само Т имаше) и зачервено гърло.
Имам въпрос, днес бях при педи и понеже малката се обрина от вчера много сериозно по целия гръб и корем ми каза че е алергия.Но не мога да си обясня от какво.Първо пъпчиците не са релефни а все едно подкожни петънца (ситни) не ми приличат на претоплени защото щеше да има и по врата или чело.Не е от ядене защото не сме въвеждали нови неща.Единственото което приемаме ново е Калциев Глюконат и мазахме онзи ден с Дентинокс за зъбките. Може ли да предположите от какво може да е.Определено от както се появиха почна много да се поти (при положение че не е чак толкова топло, защото преди на по големи жеги и не се е потила) и да е нервна (мисля че я сърбят) и док изписа фенистил гел.Моля ако някой може да предположи от какво може да се дължи такава алергия да сподели.
Елица , ако можеш да ми кажеш как приготвяш кус кус-а.Аз си взех още преди от най - ситния и не съм много доволна и не знам как да и го давам.Кажи как го сервираш моля те.

# 16
  • София
Специално за Мишката.Ненаситница Twisted Evil
МръсТница долна! smile3515 Къде я намери тази торта с тези цифри? smile3516 Предателка! smile3534 newsm62 smile3514 smile3532

# 17
Диданка, температурата е мн. висока за да е от зъби, може да е гърлото или ушенца. Ако и утре има го заведи задължително на лекар. Дано Момо се оправи бързо! Hug

Лейдибейби, така както го описваш обрива си е точно алергия. Може и от двете да е- калциевия глюконат ако е на сироп на опаковката пише, че съдържа Е-та ( ако е на ампули със сигурност не е от него), Дентинокса и той съдържа някакви химии. Така че няма да разбереш, освен ако глюконата не е от ампула.

Юле, стига го мъчи детето Joy, дай му да си опитва нещо от време на време. После като го захраниш и няма да има спиране Joy.

Иве преди на сина купувах обувчици марка bebetto, турски са но като качество и ортопедичност са перфектни.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 22:56 от vita

# 18
  • до Пловдив
Да се запишем и ние в новата тема!!!
Ели   bouquet

# 19
  • София
didanka, миналия уикенд Ида вдигна 38.7 от нищо. Както си беше весела и щастлива през деня и над вечер, към 7:30 почна да се кисели и да иска да спи, а беше се събудила преди час и половина ,та ми се стори странно, че й се спи пак  Thinking Аз меря под мишницата, че ми е най-сигурно. Изчаках да видя какво ще се случва с Т. - ни нагоре, ни надолу. Ама ме беше шубе да я оставя вечерта да се мъчи да я сваля сама и й дадох Панадол. Посмъкна я и заспа. Към 4 като я пипнах - пак огън и 38.5. От там насетне се почнаха едни мокри компресчета, чорапчета - цяла събота бяхме така. Не ми се щеше да давам Панадол и търпението ми беше възнаградено, След 3 хладки вани и няколк очифта мокри чорапчета, към 7 вечерта успя сама да си я смъкне.
Верно, имаша малко сополки, но за мен детенцето ми си беше здравичко.
2-3 дни по-късно се появи бяла точка на горния венец, а днес вече си прозира цяла чертичка. Все още обаче няма ръбче.

Всички ми казваха, че тази темп. не може да е от зъби, но се случва за 2ри път да дигне така Т. Първият път пед-ката я прегледа още на следващата сутрин и каза, че детенце е абсолютно здраво и че няма такова нещо като прекалено висока темп. от зъби.

дано Момо бързо да се оправя, каквото и да е.  Praynig

# 20
# 21
  • Бургас
Добро утро и от нас! Лек и спокоен ден ви желая!
Юле благодаря за кафенцето! Възползвам се виртуално! Hug
Минавам да почерпя! Днес моят малък мъж порастна с още е дин месец! Да ми е живо, здраво и все-така усмихнато  детенцето!Честито и на всички други месечинки!

# 22
  • някъде там......
Добро утро и от нас Hug Ние отдавна не сме се появявали тук, но това не означава, че не си мислим за вас Hug. При нас - нищо ново. Още сме си при баба и дядо, по цял ден сме навън, освен в обедните жеги, имаме си вече 3 зъбчета с тенденция за четвърто и то - все отдолу Mr. Green Пълзим усилено, с проходилката Габи е абсолютен състезател, но най-много се радва като я държа да ходи. Учим се да вършим работите в гърне, но не я насилвам; папаме месни и зеленчукови пюренца, както и попарка, която много обича. Мисля да започна да давам и пюренце с глутен - със спагети или други тестени изделия. Мислех си и за зеленчукова супичка с фиде.... някой от вас дава ли? Педка каза и месно бульонче да започна да давам преди обедното хранене newsm78

# 23
  • софия
ние вече от 3 седмици на обяд ядем супички -  първо ги правех с оризче и после почнах с фиде.

# 24
Специално за Мишката.Ненаситница Twisted Evil
МръсТница долна! smile3515 Къде я намери тази торта с тези цифри? smile3516 Предателка! smile3534 newsm62 smile3514 smile3532

Бях сложила други парчета торта ама нещо ми изчезна картинката,и за да не заслабнем сложих друга.Обаче чак тази сутрин забелязах цифрите отгоре й. smile3532

Лейдибейби слагам го да се свари ( ама не 3 минути както пише на опаковката), а докато преценя, че е готов.Прецеждам го и капвам капка зехтин.И така го давам  Hug

Щях да забравя-имате поздрави от Нана-добре са, но е доста ангажирана и няма време да пише.Йошката е добре.

# 25
Хайде и ние в новата тема.Снощи беше кошмарна нощ,доста плака и се криви Бела,а 2 зъба са пробили вече и мислех,че ще се наспим ,нооооо...Няма т. и иска да суче постоянно,а през деня си е спокойна.сега тя си спи блажено ,а майка и да се сдухва newsm78

# 26
Vita Глюконата е от сироп.Питах педи и тя ми каза че не можело от него защото бил точно антиалергичен или нещо подобно.Тъй като няма Т освен да спра да го давам и да видя.До колко време след спиране на алергена трябва да изчезнат "пъпчиците".А от храна възможно ли е?В смисъл само по гръбчето и коремчето или по цялото тяло тогава ще се появат.
Елица, само зехтин ли слагаш , а захар?Мен ми се струва ако е така че ще е много безвкусно.А не знам дали може да се сага (щото кус кус-а си изисква повече от върха на лъжичка). newsm78

# 27
Здравейте от нас!
Гледам за кус-кус си говорите - аз давах на Дани два пъти - единия път със зехтин и сирене, другия - само със сирене. И двата пъти не му хареса, но без зехтина определено му беше по-малко гаден. Утре сутрин пак се глася да го пробвам...
Иначе ние сме ок с изключение на това, че уикенда се поизсилихме - събота пикник, в неделя - на вилата на едни приятели... и още не мога да вляза в крак. Simple Smile
Хайде лек и прохладен ден!

# 28
А този кус-кус на Плазмон много ли е по-ситен от обикновения??? И някой давал ли е овесение ядки. На мен една мама ми каза, че ги приготвяла с настърган плод или пък със сиренце.

# 29
Честита месечинка на Марти Hug! Да е здраво и послушно детето!

За овесените ядки- аз правя и Али много ги обича. Купувам от ситните и варя, прибавям намачкан банан или настъргана праскова, след като сваля от котлона пасирам ( може и да не пасирате защото са ситни), ако нямам плод след като изстине слагам пюре. Захар не слагам.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 15:36 от vita

Общи условия

Активация на акаунт