Августинки 2009 - тема № 51

• 11 845
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Сънчо,нищо няма в пощенската кутия.Ама те много заспали нашите пощаджии.Ти до Централна поща ли го прати?Сега звъня на колетна служба там,ама само заето ми дава.Ще карам мъжо да ходим да видим като си дойде от работа.Сърдечно ти благодаря! Heart Eyes
Захира, ние лепихме тапети.Грундирахме стените с разредено лепило.Почакахме да поизсъхне и лепихме.
За дрешките-аз купих няколко с къс и няколко с дълаг ръкав.Ще видим какво ще е времето тогава.Не се бойте,ще можете да прецените. Peace
А витамин А е опасен при предозирване.Рецептата за крема аз я копирах от юлките.не мисля,че една ампула би навредила нещо. Peace
С паднала тапа може да си изкараш и седмица.Ама е хубаво да не правите секс като ви падне тапата.Аз моята тапа предния път не съм разбрала кога е паднала.Дали сега ще разбра? newsm78

п.п.Еднократната помощ за след раждане е 200 лв за първо дете, 600 лв. за второ дете и по 200 лв. за всяко следващо.Взима се от социални грижи като се попълва един документ при тях и носите оригинала на акта за раждане.Рано е още за това.Simple Smile
Яна спи ли още?Я да се отчете,че вече я пратих в болницата. Laughing

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:26 от slavena80

# 76

А тая нощ сънувах,че съм родила.Вие сънувате ли такива неща?Аз вече няколко пъти сънувам,че съм родила,ама тая нощ бебето ми говореше като деветгодишно дете.Бях в някакъв филм на ужасите де..Да не ви разправям,че ми е страшничко.
От вчера пия Магнерота 2х1 до края на седмицата и го спирам.Някоя от вас спряла ли го е вече?И кажете дали са се засилили контракциите ви след спирането?

Аз пък сънувах, че раждам  Shocked беше хипер странно!! Но поне беше без никаква болка  Flutter

Ох, надявам се и аз да "хвана" тапата...

# 77
Момичета стискайте палци на Багнето!
Изтекли са й водите и е тръгнала към родилното!  Praynig
Да видим дали ще имаме ново бебче днес  Hug baby_neutral
Леко раждане от мен и чакаме добрите новини  Party

# 78
Багнето стискаме палци, дано всичко мине леко.

Ето кой ще отсрами темичкатаа !

# 79
ОООООООО,Много стиснати палци за Багнето!  Praynig

Ice Queen трябва вече да е родила.Няма ли новини някой?

# 80
Успех Багнето, стискаме палци за леко раждане и скоро да си гушиш бебчето!

# 81
Багнето стскаме палци, и на Айс също, макаp че трябва да е родила вече.

# 82
Добър ден и от мен!

Мен ме нямаше тази вечер вкъщи затова не съм ви чела. Но сега ще наваксам.

Стиснкам палци за Багнето!   Praynig

За тези които се интересуват от роклите  Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402356
В тези успях да се намърдам. Останалите рискувах да ги пръсна по шевовете  Simple Smile

# 83
Дано всичко мине гладко и роди по-бързо.Багнето,късмет  Praynig
Аз сега се върнах от поредната консултация и тая тъпа докторка така ми бръкна и чак напъва да ми стигне до сливиците #Cussing out.Много ме заболя Sad .Още сме си с 2 см. и да ви кажа само да не ви прозвучи гадничко,но преди малко си измих тапата от ламината.Тя явно е паднала,но не е излязла и от прегледите се е смъкнала към "изхода".Наистина,ако си наблюдаваш бикините и дори и толетната хартия(аз така правех),няма как да я пропуснеш.Аз мога да я определя,като парче от медуза,на нещо такова ми заприлича Laughing
И аз мисля да спирам със секса,колкото и да ми се иска.Ама много ме наболява кръстчето и коремчето.Айде и мойте водички да текнат вечеее Praynig

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:54 от dolls

# 84
SmileLikeHeaven, за вече появили се стрии по гърдите ми препоръчаха двойно действие против стрии на Mustela. Не мога да му се престраша обаче, понеже никъде не пише изрично за гърди че е, а пише - за корем, бедра, гърди и т.н.
Аз отдавна се мажа с Мустела против стрии и корема и гърдите, само зърната мажа с Мустела за зърна. Сега ми препоръчаха в аптеката да си взема пшеничен зародиш на Икаров, за последните седмици (когато опастността е най-голяма и се цепвало за 1 нощ). Ще видим ефекта накрая.

АСИ, За багажа за Шейново аз съм си подготвила следните неща:
лична карта, обменна карта, направление №7
прибори за хранене (чаша, виличка, лъжичка, ножче)
тоалетни принадлежности (четка и паста за зъби, гребен, сапун, превръзки, ластик за коса, шампоан и балсам-от мострите, дезодорант)
тоалетна хартия
джапанки и 2 хавлиени кърпи-малка и голяма
гащи за еднократна употреба
мокри кърпички
минерална вода 0,5л. и шоколад (може би ще си взема в тубичка, да не се разтече в жегите)
зарядно за телефон.

После ще ми донесат фотоапарат, нощница и гащи ако се налага. Приготвила съм си и помпа за кърма от 5лв. дето е само за отпушване на каналчетата.

За бебето след като се роди искат 1 пакет памперси (20-25бр.) и мокри кърпички.

# 85
  • София
Здравейте и от мен!Искам да попитам мамите,които ще раждат със секцио,дали вече сте го планирали и колко дни преди термина е,защото моя доктор ми го планира само 5 дни преди термина,а мене ме е страх,че до тогава може да тръгна да раждам нормално

# 86
dolls след падането на тапата не е добре да се прави секс - има риск от инфекции, а нейната функция е да защитава плода.

# 87
Здравейте и от мен!Искам да попитам мамите,които ще раждат със секцио,дали вече сте го планирали и колко дни преди термина е,защото моя доктор ми го планира само 5 дни преди термина,а мене ме е страх,че до тогава може да тръгна да раждам нормално

Билянка, аз не съм компетентна по въпроса за секциото, ние ще се пробваме нормално, но си мисля, че не трябва да те притеснява този срок от 5 дни, защото дори и бебо да тръгне да се ражда, винаги има време да се подготвите за секцио  Peace. Не се притеснявай излишно Hug.
Ако пък искаш за твое успокоение, сподели притесненията си с доктора, той най-добре ще ти обясни как стоят нещата  Thinking

# 88
Захира и аз така мисля,така че се очертава поне месец и пловина без секс за мъжлето.Че после като се почне и с тея лохии  ooooh! Малко почивка,че да не си омръзваме Laughing

# 89
то ное от сега сме го спряли камо ли за после...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт