Римуувър

• 9 035
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте,знам че вече има подобни теми,но никъде не открих това,което ме интересува,съжалявам ако причината е в мен!Та става въпрос за това колко пакетчета римуувър на лореал-ефасор от 28гр.ще са ми необходими за коса до рамената?И мога ли веднага след третирането с римуувър да се боядисам или трябва да изчакам?Благодаря ви предварително!!! Hug

# 1
  • Варна
И мен ме интересува същото.

# 2
Ами то май се оказа,че ние двете ще си задаваме въпроси и ще си отговаряме newsm62 .Сутринта ми се обади жената,която ми е приела поръчката( от златна рибка ),тя ми каза че ще ми стигне,дори и при положение,че косата ми е гъста.Също че може веднага след това да я боядисам.Специално този римуувър можел да се смеси и с малко вода освен с окислителя.Надявам се да съм ти помогнала!

# 3
  • Варна
Да, само ние сме си, но някъде в темите срещнах форумка,чиято коса станала на петна от римуувъра на Лореал, предположих,че става въпрос за същия. На теб успех, пиши как се е получило, аз още проучвам как точно да съсипя косата си Grinning

# 4
Ох миличка аз се надявам да не остана без коса,а петната четох,че не се получавали ако нанесеш равномерно,но ще видим...В четвъртък ще пристигнат,тогава и ще се правя и ще ти пиша какъв е резултата. smile3503А ти какво по-точно искаш да си правиш?

# 5
  • Варна
Ами в момента съм с един цвят- светло кафяв,искам да постигна някакво тъмно естествено русо , а пък настоящия цвят ми се получи след като от руса се боядисах с Лореал -10 мин.- тъмно ледено русо. Безспокои ме ,че боята след римуувъра връщала често тъмния тон, не искам да я изрусявам, повече от 10г. съм руса, омръзна ми, но не искам и да е тъмна, абе...още не съм си изяснила какво да е,нещо такова май

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 11:21 от Woman in the mirror

# 6
Да цвета на снимката е страхотен,разбирам те какво искаш и от какво се притесняваш и за това най-добре изчакай,аз утре като се направя и веднага ще ти пиша за да прецениш дали римуувъра е подходящ за теб.По принцип на мен задачата ми е по-трудна защото аз ще се мъча да махам много тъмен,почти черен цвят,за това ще смесвам римуувъра с 9% оксидант.А специално този ефасор на лореал можел да се смеси само с вода,ако целта е изсветляване само до 2 тона или с 6% оксидант.Вече за по-тежки случай като моя-9% или 12%.

# 7
Мисля, че техниката е много важна на нанасянето. Ако корените не са черни, не мажи върху тях, иначе не знам дали ще ти стигне. Трябва да е равномерно нанасянето и сравнително бързо да се намаже цялата коса. И разреши с гребен, за да си сигурна, че е равномерно.

# 8
Много благодаря за съветите,Люлякова,много силно се надявам да ми стигне,а според теб да изчакам ли няколко дни преди да се боядисам или не е нужно? Thinking

# 9
Ами почти винаги след обезцветяване се налага да се боядиса, защото остава неравномерно или с не особено хубав цвят - нещо рижо все ще избие  Simple Smile . На мъжа ми сестрата я правиха с Ефасор, само че смъкваха червена боя, не черна, а целта беше да бъде отново руса. Само че я прави фризьор, боядиса я веднага след обезцветяването с не много тъмна руса боя. След това преди самия бал отново с боя, беше много хубав цветът, в сивата гама.

# 10
Ами аз съм си взела боя,пак на лореал професионална-средно русо ледено,ясно ми е че няма да се получи точно този цвят,но на първо време поне да стане светла,пък после ще дооправям цвета,стискай ми палци и да ми стигне ефасора,моля те  Praynig !

# 11
Стискам палци да се получи добър резултат! Ако слагаш вода, то първо трябва да си смесила окислителя с другото и след това го разреди. От един път наистина не вярвам да стане, на мен ми отне много време да стана отново руса, като първо минах и през кичури и т.н., но сега съм totally blond!

# 12
Ох то и аз съм едно мрънкало  newsm47  не искам да съм точно руса,може би някакъв светъл цвят,но всъщност ще е каквото стане,утре ще се похваля,само дано ми остане коса  smile3511 .

# 13
Кажете моля ви от къде в софия мога да си купя римувер? сигурно съм питала в 20 козметични магазина, като в половината не знаят какво е това?

# 14
Аз незнам,но след като си питала на повечето места и е без резултат защо не си поръчаш по интернет?

Общи условия

Активация на акаунт