ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 395
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
ВЕРДЖИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива и обичана жена и майка! Много да те радват двамата юнаци!
 nbirthday  smile3510   bigdance2

Илиянче, сега прочетох какво ви се е случило! Горкото МИШЕНЦЕ  Cry ! Минали контролния преглед, изписаха ли ви вече? Как сте? Стискам палци всичко да е наред!  Praynig  Ох, днес е вторник, бе  doh , аз си мислех, че е сряда и чакам новини  Rolling Eyes !

Много съм изпуснала! И срещата изпуснах, а така исках да видя великолепната тройка  smile3511 и Надето с Белослава и останалите момичета! Ех, значииии  #Cussing out ! Ама, аз сутринта погледнах какво става във форума и никой нищо не каза и аз излязох в 9 ч, после се връщам и гледам, че няколко мами тръгват за срещата, обаче Заринка тъкмо беше заспала! Здраве да е, следващия път ще се организираме по отрано!  Hug

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:16 от dideroncho

# 91
Аз декларация за бебси не съм попълвала никаква в Метро.

Лукрециана, утре сутрин пътуваме към Варна, тати ще ни остави, ще си свърши работата(все пак в командировка е )и потегля наобратно. Така че, ако искаш, ние сме на линия за разходки. Ще се чиум допълнително и ще се уговорим. Другите варненски мами, ако са свободни, ще се радвам да се запознаем.

# 92
Добро утро, момичета!
Вчера обещах отчет от захранването.
Започна не много добре. Оказа се че лъжичките, които съм купила са негодни за употреба  Close . Имаха отвратителен аромат на пластмаса и ацетон и въпреки всичкото миене и търкане миризмата си остана  #Cussing out . Изхвърлих ги и се захранихме с кафяна лъжичка.
Първата ни манджа е картоф сготвен от мама   chef Или му хареса, или му отвори апетита, защото настояваше за още и се принудих да му дам обичайната манджа цял час по-рано.
Ето и една снимчица:

# 93
Фокси, хайде още едни най-мили пожелания и от мен   bouquet Бъди жива и здрава, отгледай здрави и щастливи дечица и дръж за ръка един прекрасен и любящ съпруг  Hug Нашият подарък ще свърши работа не само като го материализираш, ами искахме да знаеш, че си срещнала и други откачени, които все още не са загубили вяра в доброто и не си сама в  това нелеко начинание  Heart Eyes 

Момичета, само като започнете с "ако знаете какво стана" и получавам по един нов бял косъм  ooooh!

Креми82, сори за нетоплото посрещане, ама ти някак от вратата за краката  Sunglasses

# 94
Ето набързо снимков материал за панталончето,което си купих...Както казах останалото ще се пази за срещата Mr. Green

Сори за качеството ама правих снимката много набързо,че на мама чудовищата се събудиха и взеха да си мрънкат...

# 95
Фокси, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива!
Аз пиша от скоро и не много често, но още докато бях бременна ви четях и на теб много ти се радвах, защото си силна и толкова позитивно настроена към всичко, а и двамата юнаци са ти големи сладури. Бъдете щастливи!
Ние вчера с моето мило имахме годишнина от сватбата ама така и не успях да се добера до компютъра да ви почерпя, затова малко със закъснение ама да си подсладите деня

А ето малко снимки и от самото събитие, че в предишната тема не можах да се включа

Хубав и изпълнен с много приятни емоции ден ви пожелавам и хубаво изкарване на срещите!

# 96
Някой не се ли намери да й каже на Фокси да престане да снима кръшната си фигура, докато не заслабнем и ние  Joy Joy само в лице моля  Naughty
Можеше някое линкче към панталончето да пратиш, да подновиш забравената практика  Mr. Green Mr. Green (Фокси, шегувам се душко, приеми всичко това за комплимент  Heart Eyes)

# 97
  • София
Foxy, Честит рожден ден! Просъединявам се към поздравите на всички. Радвам се че подаръка ти е харесал - със здраве да си го ползваш

Аз съм кратка, но май нещо маститец ми се готви и на мен.
Вчера цедих едната, после храних и малката от нея, и тая сутрин да не ви обяснявам - от 4 часа съм започнала да ставам да я будя малката да яде
до 5:30 някак изтраях и я взех при мен - детето спи, а аз я карам да яде.
Яде тогава, яде в 7 като се събуди, яде в 9:30.. и гърдата ми е все надута и болезнена. Сега докато четох я бях наложила с лед и като че ли малко е по-добре...
Направо не знам Sad
А вече и другата се напълни та днес нея ще цедя....

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, FOXY!!!
Пожелавам ти много здраве, пълно щастие и много сбъднати желания!!!

Връщам да чета и после ще се включа  Hug

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН,МИЛА ФОКСИ!!!  bouquet

Да си жива,здрава,винаги така усмихната,весела,позитивна и много много обичана!
Ммомичетата са страхотни и това,което са направили е повече от прекрасен жест!/за съжаление не можах да се включа към подаръка,поради семейно-бюджетни причини в момента/.
Едвам успях да ви прочета,но при нас е доста напрегнато сега.Ще трябва лека полека да почвам с багажката,моята приятелка с любимия й все още са ни на гости,още чакаме документи за паспорта на Ника да пристигнат,после ще подавам документи за виза +роднините ни вече са тръгнали от Англия с бус/с който ние ще пътуваме наобратно/и след около 3 дена ще са при нас.А евентуално нашето отпътуване ще стане началото на август,понеже закъсняваме с документите.Дано по-скоро тръгнем,че вече нямам търпение!
А вие да си изкарате страхотно на националната среща,толкова ще е интересно!
Хайде лек ден ви пожелавам и много положителни емоции за Фоксито! Hug Hug Hug

# 100
Честит рожден ден мила Фокси!!! Пожелавам ти много здраве, цялото щастие на света и мнооого любов!!! Бъди все така усмихната и добра, и много обичана от тримата ти любими мъже :hug:
Много се радвам че сме успели да те зарадваме, за нас е удоволствие!!!(
Ааа Криси каза и от него много Hug

# 101
  • Пловдив
Вержи,Честит Рожден Ден!!!

Пожелавам ти любов в очите и звезди в косите newsm51

# 102
Ох,на какааааа Crazy

# 103
Карбо, много странно, но и при мен, тъкмо когато уж се е регулирало млякото, напоследък започнаха запушвания и напрежение. При това проблеми ми създава по-непродуктивната гърда. В тези дни освен цедене и кърмене, намалям храната и течностите, докато не се успокои напрежението. При мен веднага се отразява. Дано бързо премине.

Аз даже напоследък имам притеснение, че в жегите малкият суче доста по-малко и не приема достатъчно течности  newsm78 памперсите определено са по-леки от преди. Как е при вас?

уф, стана вече почти 11 ч. а дребния продължава да спи, ще стане горещо за разходка Sad

Фокси, нали не ми се обиди Simple Smile

# 104
Вержи, честит рожден ден. Да си жива и здрава, много обичана, много глезена от живота и от близките ти от тук насетне, само радости и прекрасни мигове с тримата ти обичани мъже  Hug
 Мен ме отмързя най-сетне  Mr. Green или по-точно маката пиявичка заспа след почти едночасово носене, та да взема да пусна малко снимки от вчера. В албума ще кача по-късно, че да успеем и да излезем преди да стане 100 градуса  ooooh!
Плами в характерна поза  Heart Eyes
бузанка-сладуранка Бела с мама
Ачо прави яд на Пламена с мнооого шумяща играчка
Криси държи една от речите си.

Общи условия

Активация на акаунт