Ние сме отново ревливи, не знам аз ли съм зле с нервите, ама взе да ми идва множко, никога не е бил преди такъв, реве само като го оставя
(Айде, честито, в Събота ще бъде 40 градуса
) Та в тоя ред на мисли днес дори ми отказа да яде, то верно, че и ние се озъбихме преди три-четири дни, ама чак пък да не иска да яде
Мята се като див и аз не знам вече какво да направя, плюе бибата, абе ужас накакъв, приемам съвети всякакви 
За правописа аз по принцип откакто съм видяла клавиатура имам гадния навик да разменям местата на буквите( а и на цифрите
) и ми казва " Момиче, тука си написала в декларацията една сметка, а си ми дала друга, последните цифри се различават, кое да гледам
А аз да взема да ги разменя За играчките- ми не ги мия всеки път, пада, вдигам я, изтупвам я, позабърсвам с мокра кърпа и пак в устата, май и аз малко немърлива съм станал, ама то така е с второ дете, дето вика моята приятелка те вторите винаги се по-ощетени, ама са по-корави

За шишетата аз ползвам шишетата от Рая( тука някой може да ме охули
За пюретата- давам готови, нямам техническо време да правя, а пък и честно казано нямам желание
Между дрегото Деси06 беше пуснала нещо страхотно за четене- за това как сме живели и растнали ние, аз много му се изкефих, не зная дали сте му обърнали внимание, но това си е истината и цялата истина, аз поне съм отраснала по този начин, макар, че не го прилагам спрямо моите деца и се чудя защо, май много четем в интернет 
За ушите- ми пазя, доколкото мога, но не всеки път става, особено като ми помага каката за къпането- редовно го пои с вода и се опитва да го удави

За миенето на зъбките- Толо може да даде съвет, аз на Рая започнах да ги мия с четка и паста на около две годинки, може и да е късно,но детето сега е с железен навик- сутрин и вечер се мият зъбките и аз ако пропусна тя сама идва да ме подсети

Коте, честито ви зъбче, а за облизването на бибата моят доктор ми е казал, че няма по чисто нещо за бебето от устата на мама, така че аз винаги му облизвам бибата ако е паднала или има нещо по нея и няма с какво да я измия
Яна, и между моичките двамата напоследък има страхотен контакт, голям любов пада, Рая го целува, стиска
, прегръща, прави се на маймуна, а той умира от смях
Най-хубавото е, че е обграден от каки( мамите от махалата, с които си излизам повечето имат щерки, ще има избор като порасне
) Аз много се кефя на този контакт между тях, защото в началото беше страхотна трагедия, направо се бях отчаяла Хайде стига съм писала, че стана ферман
П.С. Толо, Бетунга, ама вие сте скрити лимонки, хитруши такива, браво за това, което направихте с другите две сладурки - моята любимка Мартето и Елфитка
Абе като се замисля колко любими хора имам тук, а дори не съм ги виждала, странна работа е това живота( форума би казала мъжът ми
) Целувки и приятна вечер на всички