Офертата ми е сериозна

.Аз лично тази кола съм я признала за разтегателна.живи да сте
въоръжих се днес с търпение и слезнах долу при колата и успяяях
свалих задната седалка и успях 
кониконкони, аз с Авент съм отгледала Дарко и отказвам да мисля, защото ми се свива стомахът като прочета нещо такова
Моля ви внимавайте с тези пръсти, ааааа
Какви са тези гимнастики
Марина , честно да ти кажа на Руси всеки път му влиза вода в ушите

Десика, аз сутринта я загледах и зачекнаха темата, ама не откриха д-р Мазнейкова по телефона. Нищо не казаха и за епикризата

Коте, а честито

Етна, не е толкова вредна захарта в умерени количества, разбира се. То даже на новородените нали вода със захар дават. Аз лично на големия предпочитам нещо със съдържание на захар да дам, отколкото с подсладители, особено аспартам
както се казва, избирам по-малкото зло. Мисля сериозно скоро да въведа у дома кафявата захар. Спира ме само слуха, че това по магазините не е истинска нерафинирана и тн. захар, а най-обикновена боядисана захар
Цената отдавна не е критерий за мен. За пюретата, и преди не купувах такива с картоф вътре. Картоофените бъркочи ги правех у нас, а в бурканчета други бъркочи избирах, защото просто не разбирам как може да се консервира картофът
той си променя много вкуса дори и един ден да престои сготвен, знаам ли
иначе да има пестициди в картофите, морковите и всичко, но гаранции за нищо в този живот няма. Гледам да купувам предимно сезонни плодове и зеленчуци, за консервиране пазарувам от тези провинциалните борси по пътищата на БГ, дето са местни производители и така
Въвеждам ново актуално питане: Всеки път ли измивате играчките на децата, като падат
Напоследък аз съм станала доста немърлива и дори се хващам как му давам в ръцете/устата неизмити неща - пластмасови шишета, капачки и тн. и чак после се усещам

)
незнам дали Дорабела ще се включи ама мисля че нейния мъж учеше детето да плува още от първите дни и тя обясняваше че постояно са и мокри ушите пък нищо и няма 

обаче сега имам да чета доста 

Е, тук не съм съгласна.....