ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 351
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Алхимичеее, ще имаш голяма почерпка, ако ми покажеш в моето рено туинго как да вкарам магингланд, това не е истина просто, вие сте железни  Laughing Mr. Green Laughing
Офертата ми е сериозна  bowuu

Mr. GreenТи пък какво се оплакваш, Туинго-то е най-голямата кола - сестра ми кара такова и с него се премести : пералня, хладилник с отделна камера .... е прекарваше ги едно по едно, но е факт.Отделно мъжа ми го е карал (той е 2м.) и зад него можеше да се седне  Naughty.Аз лично тази кола съм я признала за разтегателна.

живи да сте   bouquet въоръжих се днес с търпение и слезнах долу при колата и успяяях  bowuu свалих задната седалка и успях  Whistling

кониконкони, аз с Авент съм отгледала Дарко и отказвам да мисля, защото ми се свива стомахът като прочета нещо такова  Rolling Eyes

Моля ви внимавайте с тези пръсти, ааааа  Naughty Какви са тези гимнастики  ooooh!

Марина , честно да ти кажа на Руси всеки път му влиза вода в ушите  Embarassed не смея да ти дам съвет, затова си замълчах, но не мисля, че е чак толкова фатално  newsm78

Десика, аз сутринта я загледах и зачекнаха темата, ама не откриха д-р Мазнейкова по телефона. Нищо не казаха и за епикризата  newsm78

Коте, а честито  Mr. Green сега вече е готов за пържоли Венци  Simple Smile

Етна, не е толкова вредна захарта в умерени количества, разбира се. То даже на новородените нали вода със захар дават. Аз лично на големия предпочитам нещо със съдържание на захар да дам, отколкото с подсладители, особено аспартам  Naughty както се казва, избирам по-малкото зло. Мисля сериозно скоро да въведа у дома кафявата захар. Спира ме само слуха, че това по магазините не е истинска нерафинирана и тн. захар, а най-обикновена  боядисана захар  Thinking Цената отдавна не е критерий за мен.

За пюретата, и преди не купувах такива с картоф вътре. Картоофените бъркочи ги правех у нас, а в бурканчета други бъркочи избирах, защото просто не разбирам как може да се консервира картофът  newsm78 той си променя много вкуса дори и един ден да престои сготвен, знаам ли  newsm78 иначе да има пестициди в картофите, морковите и всичко, но гаранции за нищо в този живот няма. Гледам да купувам предимно сезонни плодове и зеленчуци, за консервиране пазарувам от тези провинциалните борси по пътищата на БГ, дето са местни производители и така  Embarassed Имам и малко домашни тиквички и грах от свекито, та накрая какво стана: от всичко по малко. Другата седмица, ако докторите ми разрешат, ще го черпя картоф дребния   chef

Въвеждам ново актуално питане: Всеки път ли измивате играчките на децата, като падат Simple Smile Напоследък аз съм станала доста немърлива и дори се хващам как му давам в ръцете/устата неизмити неща - пластмасови шишета, капачки и тн. и чак после се усещам Sad

# 226
Еййй Варненки-манекенки,ма много финни мадами ще ми дойдете Hug
СВАТЯ честито ви озъбване toothсега ще му направя пържолка на зетя вече може да ръфа Mr. Green
Леле защо не ми казахте как ще замирише от пюретата(а не си спомням от племениците така да е миришкало ooooh! Sick)
Милото дете как се мъчи да се иза... тя досега не е имала проблем,а какви звуци издава от устата много е смешна.
За ушите,аз вече от 2 месеца не ги пазя,просто след баня попивам с клечка за уши Peaceнезнам дали Дорабела ще се включи ама мисля че нейния мъж учеше детето да плува още от първите дни и тя обясняваше че постояно са и мокри ушите пък нищо и няма Peace

# 227
  • София
Честити месечинки на празнуващите и зъбче на озъбилия се!
Мишката пак е крива - само мърмори, яде и спи. Ама мнооого спи, чак се притеснявам. Иначе няма признаци да е болна, така че се надявам да е кисела от смяната на обстановката, а да е толкова поспалива от чистия въздух. Иначе тук е селска идилия - лежа си на шезлонг под дебела сянка, пеят птички, кацат ме мухи... Следобяд ще ходим до Монтана на пазар и въобще добре си изкарвам. Само дано малката спре да се оплаква, че иначе утре си тръгваме.
Айде приятен ден на всички.
И аз като патето да питам кое баш е ваш'то село?
Че на майка ми майка й е от Крапчене. Прабаба ми почина вече /тя последна от всички дядовци и баби/ и никой няма в къщата, ама все се каня да го заведа милото да види и той село, че милия не е виждал как се дои овца  Joy
Да не се окажем градски / селски половината форум тука  Joy

Аз за правописа много се впрягам, ама след една кратка дискусийка в ларедутската тема си трая да не ме бият някъде Simple Smile
Не знам на вас разказвах ли ви за моята най-добра приятелка - дето на интервюто за работа я питали как се пиже ИНЖЕНЕР на български и английски... и тя и двете ги сбъркала  #Crazy
Но лошото е че 90% от другите познати, на които съм го разказвала също не знаят как е на български  ooooh!
забел.: Почти всички са инженери, а всички са с висше образование  bowuu
Също имам наблюдения на деца /сега са на по 18-19години/ в НПМГ-то /едно от най-елитните училища ooooh!/ - гола вода!!!
Срам направо Sad
Айде че много се впрегнах пак  Blush

Галл, и аз вече не й мия нещата... мием ги хубаво като ги получим / купим. После ги мия само ако са падали от количката навън... Едно време и от пода ги миех, ама даже не разбрах кога спрях.
Преди седмица някъде й изпрах и измих всички играчки пак /вкл. със спирт минах/ и това е...
Даже вчера след котката не й мих ръцете последния път, че ме мързеше, а тя заспиваше  Blush
Малко немърливо от моя страна, ама да свиква - на циганетата как нищо им няма Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 14:51 от carbo

# 228
А ние сме със стъклени шишета. Аз от много време вече недолюбвам пластмасата.
Все си кзвам, че порязаното се лекува, а рака не. Баща ми почина от рак.

ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ВЕНЦИ !

# 229
Карбо, аз нали съм пЪрче филолог и това още повече ми пречи, когато чета текст с много грешки, особено при официален текст, реклама или административни бланки и тн.  Rolling Eyes Работила съм като журналист 3 години и се убедих, че дори и там е пълно с маса неграмотни хора  Confused В същото време обаче хващам редовно себе си да допускам направо идиотски грешки в бързината и особено, ако пиша с лявата ръка, докато кърмя  Embarassed

# 230
Карбо, баба ми и дядо ми по майчина линия са от следващото след Крапчене село, май наистина ще се окажем половината рода Joy Joy Joy

# 231
Здравейте мамчета   bouquet
Вчера нямах нет и много ми липсвахте  Cry обаче сега имам да чета доста  smile3529
Няма да пиша нищо защото не съм ви прочела и не съм в час със аактуалните теми  Grinning
Обаче вече си имам wi-fi рутер и мога да си разнасям компа в цяяяялата къща  Mr. Green много се кефя. Та в този ред на мисли Юли отказах се от бтк и реших , че вместо това е по-добре да си купя рутер (  мислех да сменям нета заради безплатния рутер )

# 232
Четох, четох /не че имаше какво толкова да се чете,  Mr. Green половината мами явно са или на почивка или на разходка/ и всичко забравих.
Моето диване ми изпи и малкото акълче дет е останал в главицата ми.

Аз също не мия играчка ако падне на земята. Но само ако падне вкъщи. Ако сме навън и играчката падне я прибирам и след това поизмивам на чешмата и пак давам.

Относно правописните грешки - те хората са си направили труда да сложат и опция проверка правопис - ама мен малко ме смързява да я ползвам. Повечето пъти все бързам да напиша и после по задачи. Така че ме извинете.  Embarassed

Хайде мацки аз отивам да правя папо на синчето.

# 233
  • София
Честито зъбче на Венци.
Ние днес бяхме на консултация.И съм много ядосана.ПОчти никакво внимание нищо не можах да питам.Писна ми от доктори, които не обръщат внимание.
Тежим 8кг.-добре че си го видях в картона му,67см.Главата и гърди не мери нязнам защо.Месните пюрета от следващия месец.Питах по колко мога да го слагам да сяда каз, че по няколко минути няколко пъти на ден.На вас какво ви казаха?Оф добре,че сте вие, че иначе незнам. Hug
На всичкото отгоре контейнерчето се беше изсипало в памперса и утре ще носим.Кръв му взимаха от пръстчето, но не плака.
Айде по -късно пак ще се включа, че ние спахме от12-15ч. и сега иска да си играем.

# 234
Карбо: Моят съпруг е един от тези инженери:))) Видях един голям билборд във Варна : Купете си апартамент направо от строЙтеля!!
 И как да му имам доверие на този??
 Теди ,браво! Не си струва да сключиш договор за една година само заради рутера.
 Днес ни боцнаха рано сутринта по пръстчето. Има задължителни, профилактични изследвания на бебоците на 6 месеца. Сега отиваме за резултата. А иначе Ичката е закръглил 8 кг.
 Аз не пазя ушите. И не мия играчките. Само ги поизтупвам малко Embarassed
 Ламтурник , аз напоследък излизам в 11 и в 17,30 на разходка, но втората с татето . Дай да се видим в морската към 11,30 утре. Всички са поканени!!

# 235
  • София
Толо, професионален въпрос   bouquet
Сега чета една статия - детето да се заведе на зъболекар след поникване на първите зъбчета... Ама да е на 10ина месеца разбирам... Ние сега ли трябва да ги водим нашите озъбените? Или да изчакаме да станат 4 "цели" зъба поне?
А кога и КАК да й мия зъбките?

# 236
Здравейте сладурки  Hug
Толкова ми липсвате, но нямам много време да седна пред компа. Сега съм си при наще на Русе и съм се отдала на мързелуване и разходки  Party

Ема инъче е много добре, като изключим зъбките, които напират. Хапва си пюренца с апетит, постоянно мърмори и подвиква и така...
Ще гледам да наваксам с темите за да мога да се включа по актуалните въпроси
За сега чао от нас и цунки  Heart Eyes

# 237
  • Sofia
Ей ни пак Simple Smile

Наде, това за инженера на бг и на английски е стара уловка  Mr. Green Лесно е, като запомниш едното, другото е наобратно, ама народа не обича да помни  Grinning

За измиването на играчките - днес пак имахме с таткото кратка схватка на темата. Аз мия и пера, ако са падали извън количката или ако са пластмасовите играчки ги мия и вкъщи, ако паднат. Плюшените ,(които събират повече мръсно) ако паднат вкъщи не ги пера... Ама все се успокоявам, че Венци гради мощен имунитет заради батковците, които като ги питаш следобяд "Ти изми ли си ръцете преди да пипаш бебето?", отговарят "Даааа". "А кога ги ми?" - "Ами сутринта" Mr. Green #Crazy Mr. Green Та гледам да не се кося много. Само се дразня като големия Венци почне да ми разправя как облизвал бибероните на децата и било ОК   Crossing Arms #Cussing out Е, тук не съм съгласна.....

Миме, ами мирише! На голямо дупе мирише  hahaha Joy hahaha Ама мен хич не ми е гадно, вярно било,че от твоето дете всичко е ок!  Flutter

За ушите - попазихме ги 1 месец и после айдеееее през просото  Embarassed Ама нищо му няма, слава Богу!

Благодаря ви за хубавите пожелания за здраво зъбче! Дано да е така, че откъм ген няма много здравина.... Confused

Лара, и аз вс не успявам да си задам въпросите и много се дразня, че педи се появява за словом и цифром 1,5 мин.! #Cussing out Ама после й звъня по телефона и й досаждам с чиста съвест!  newsm65

А за правописните грешки - вчера в прехваления петзвезден хотел какво снимаааах Simple Smile))))))) Като ми се зареди апарата, ще ви го пусна да се помаете, като мен. Броих, броих и изкарах, че в най-добрия случай поне през 3-ма различни човека е минало това, докато го закачат и никой не е реагирал. Хубава работа, ама циганска....

# 238
За правописа няма да се изказвам много, че понякога съм крайна, професионална деформация какво да се прави, но имах съквартирантка, която следваше българска филология и най-редовно ме подпитваше как се пишат някои думи Simple Smile

# 239
Ха добър ден и от мен!
Само набързо се включвам  Laughing

Рядко мия играчки паднали на пода  Laughing

Ушите не ги пазя при къпане - ами то няма как!Тапи ли да слагам  LaughingТо детето така обича да се къпи и да плиска вътре,че за ушите не ми остава време дори да помисля.Само гледам да я удържам Белослава да не се мъчи да става и да не се удря с канчето.Иначе е много сладка като се опитва да хване струйката вода като я поливам  Wink

За шишетата - и ние сме на пластмасови Авент и Чико.Имам стъклено на Нук,ама е много тежко и не ми е удобно.Относно бисфенола,четох че е опасен ако детето пие напр.100 г. от това шише.Хубаво е обаче ако има много драскотини по него да се сменя и да не се слага често в микровълновата.Но това всичко съм го чела - незнам дали е вярно  newsm78.

И ние не сме много големи - малко преди 5-я месец бяхме 6420 кг и 65 см.След като направихме 5 и няколко дена вече бяхме 6720 гр.,а сега като отидем в понеделник ще дам отчет!

Честито зъбче на Венци - нека всички други му избият безпроблемно и да нареди една красива и бяла усмивка  Hug И Мая да се радва на усмивките му!

iri_is,съжалявам за баща ти!И моя любим чичо почина от рак на 29 г.И почти всички момичета са загубили някого от тази коварна болест.Но със сигурност не е от пласмасата,защото навремето са пили вода и мляко само от стъклени шишета,защото ПВЦ просто е нямало.Казвам ти това просто да гледаш на нещата малко по-отгоре защото ако се притесняваме за всичко няма до никъде да я докараме.Знам,че е трудно,аз самата не мога да преодолея страховете си,но се опитвам.

Днес дадох пюре от тиквички и картоф - е няма такава гадост.Белослава като голям човек се опитваше да повръща и успя.Така че нищо не вкарах в тумбака и Laughing Смешно ми е,защото сутринта прочетох нечий пост(съжалявам,че не се сещам чий беше  Embarassed) за въпросното пюре.

За правописните грешки ще ме извинявате когато ги имам  Wink ама проверка правопис не ползвам.

Честити месечинки на всички пораснали дечица!

Общи условия

Активация на акаунт