ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 350
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
И ние сме с шишета на "Авент".
А сега съм се хванала за главата - като гледам пюретата по 3 лв и като си представя 3 заместени хранения и ми става лошо. То аз не съм заместила още хранене, но пък.... От друга страна как да й готвя като нямам село, а незнам какви боклуци купувам от магазина. ooooh!
Толкова ли е вредна захарта за бебетата?
А иначе за комбитата - мъжа ми малко след като се запознахме си купи комби, аз по това време имах малка градска кола. Сега аз нямам кола, само с комбито сме, което не заменям за нищо Heart Eyes Heart Eyes (колкото и да ми бяха грозни преди) и обмисляме вариант като имаме пак живот и здраве 2 коли, аз да съм с комби, той с по-малка градска кола.

Моята госпожица ли е най-дребната - след вчерашната консултация е 65 см, 6700 гр. Само на кърма все още Tired.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 14:08 от __EtnA__

# 211
  • Варна

Моята госпожица ли е най-дребната - след вчерашната консултация е 65 см, 6700 гр. Само на кърма все още Tired.
нееееее, ние сме по-дребни Simple Smile - 5600гр., 62см /по мое мерене 65см/, а сме по-големички от вас по възраст  Peace
п.с. забравих да питам за кога се заформя евентуално варненска среща? Само да не е за днес........
Коте честито зъбче, нали знаеш какво да купиш - бяла дрешка, пуканки и царевичка  Peace

# 212
  • София
Момичета благодаря за отговорите. HugАз питах точно защото не можем да я удържаме вече, че за нашето къпане все още помага баба(кой като нас), и тя все и стиска ушите. Та за това. Ама малко по малко ще отпукам края. Пак благодаря  bouquet.Знам си аз че тук ще намеря отговор. Ще и покажа и на нея.

А пък като ви слушам как вече хранене замествате се чудя ние дали не закъсняхме, ама се успокоявам като знам колко от вас все още само кърмят. Е аз да си призная и давам да си близне от тово онова, само толкова.

Честито зъбче на Венци, всички да се показват така безболезнено и леко и да бели и здрави.

Приятен ден от нас, че мама ще се прави на   chef

# 213
  • София
Честити месечинки на празнуващите и зъбче на озъбилия се!
Мишката пак е крива - само мърмори, яде и спи. Ама мнооого спи, чак се притеснявам. Иначе няма признаци да е болна, така че се надявам да е кисела от смяната на обстановката, а да е толкова поспалива от чистия въздух. Иначе тук е селска идилия - лежа си на шезлонг под дебела сянка, пеят птички, кацат ме мухи... Следобяд ще ходим до Монтана на пазар и въобще добре си изкарвам. Само дано малката спре да се оплаква, че иначе утре си тръгваме.
Айде приятен ден на всички.

# 214
mrm, къде се подвизавате до Монтана? да не би да си някъде от този край - извинявай за любопитството

# 215
Едното беше на 40 дни и как го потапяха под водата  #Crazy
Вярно ли  Shocked тея хора ме смайват. А как са успели да го научат да си захапва шнорхела то толкова малко  Joy
И аз не пазя ушите потапям ги във водата, само като поливам гледам да не ги пълня  Peace

Толо няма как да разбереш месТните от кой регион са при всеки индивидуално, но можеш да погледнеш в профила  Whistling  hahaha И аз се веселя на правописни грешки, сигурно веселя и вас с мои  Peace Пресен спомен ми е (не помня от кого написано) обръщението - "Гейче" Crazy Почти се сдържах да го кажа и ето че ти ме провокира. Дано не обидим някого  Hug

# 216
Пресен спомен ми е (не помня от кого написано) обръщението - "Гейче" Crazy Почти се сдържах да го кажа и ето че ти ме провокира. Дано не обидим някого  Hug

Joy Joy Joy
E, ама това не е правописна грешка, а обръщение на галено  Wink

И ние днес сме яли от киселите неща. Още със събуждането се размрънкахме и така цял ден. Сега ми е тихо и спокойно, защото дзверо заспа  Mr. Green Ама докога не се знае. Явно предчувства, че ще ходим да го боцкаме след обяд  Confused

На малкия Венци честита първа придобивка в малката устичка.

# 217
И аз не пазя ушите.
честито зъбче на Венци, аз периодично човъркам в устата на малкия , ама нямааа
И ние сме с шишета на Авент, дори погледнах и помпата ми за кърма на бертони, която е с шише и на него отдолу има в триъгълничето цифра седем  ThinkingАма няма и за кога вече да ги сменям , мисля от другия месец да ги прибирам след като успешно вече си пие от чашката.
За момичетата, които дават пюрета на Ганчев, цялото бурканче ли давате, аз по-вече от половината не смея.Е имало е и изключения ,веднъж изяде почти цяло  и заспа докато ядеше.
 feedingДнес докато му купувах пюретата бая ме досърбяха ръцете да се пресегна и към кашите, ама ще почака докато стане на поне 6 м.

# 218
Да в случая не е правописна грешка  ама е най-веселото за което се сетих. То малко като - Как се нарича жена родом от Сопот?  Embarassed

# 219
  • в сърцето на един мъж...
Пресен спомен ми е (не помня от кого написано) обръщението - "Гейче" Crazy Почти се сдържах да го кажа и ето че ти ме провокира. Дано не обидим някого  Hug

Joy Joy Joy
E, ама това не е правописна грешка, а обръщение на галено  Wink

И ние днес сме яли от киселите неща. Още със събуждането се размрънкахме и така цял ден. Сега ми е тихо и спокойно, защото дзверо заспа  Mr. Green Ама докога не се знае. Явно предчувства, че ще ходим да го боцкаме след обяд  Confused

На малкия Венци честита първа придобивка в малката устичка.

Тъй де, тъй - на галено, ама звучи като определена група Mr. Green
П.С. Имам чувство за хумор, да не си помислите, че съм се засегнала Mr. Green

# 220
Кремуцка, виждам те на балкончето. Не искаш ли да дойдеш на срещичката да се запознаем и да доведеш вашия батко, та големите докато играят, малките да поспят, а мамите да побъбрят. Wink
Ама, че сложно изречение стана. Rolling Eyes

Може, може... Само зависи кога ще е, понеже баткото днес го командировам в Добрич, а от понеделник милото е в отпуска о заминаваме на вилата. Ще имаме гости от Гоце Делчев. Така че ще се помъча да дойда, но ще е малко сложно.  Hug

# 221

Нееее, ние държим тая класация - 5250 гр и 62 см  Peace Не мисля, че има някой по-дребен  Wink

# 222

нееееее, ние сме по-дребни Simple Smile - 5600гр., 62см /по мое мерене 65см/, а сме по-големички от вас по възраст  Peace
/quote]

Нееее, ние държим тая класация - 5250 гр и 62 см  Peace Не мисля, че има някой по-дребен  Wink

И какво се оказа на практика - варненките - най-фини! Crazy

# 223
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СИМОНА И СИЯНА !
Да са най - щастливите беборанки!
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ВЕНЦИ ! леко и безболезнено излизане и всички да се бели и здрави!

и ние да почерпим Мишо става на 6 месеца

по повод шишетата ние сме с авент.мисля че всичко се прави изкуствено.защото авент са се наложили на пазара не ми се вярва англичаните чак толкова да нямат контрол да е в България да ама те не ми се вярва

# 224
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ 5 И 6-МЕСЕЧНИ СЛАДУРЧЕТА! дА СИ ПАПКАТ ПЮРЕНЦАТА, ДА СИ ПИЯТ МЛЕКЦЕТО И ДА СПИНКАТ СПОКОЙНО ПРЕЗ НОЩИТЕ!
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ на Венци - да е бяло и здраво!
К.Пенкова, Марая, благодаря за паролките!

Общи условия

Активация на акаунт