С Мишо ти пожелаваме мн здраве щастие и красиви мигове с твоето семойство.
Направо ни разказа играта, след като мъж ми се хвана за главата и ме пита как издържам сетете се за кво иде реч
, та сега пием Зиртек и сироп против кашлица. Ама то как няма да прегракне като реве като съдран
Другата седмица сме ваксина, кръв и урина. 

Гея, а ти си верно скрит талант 

- ох баня, ох кеф 

.Аз лично тази кола съм я признала за разтегателна.
. 

Още не сме ходили на снимка де, ама ако и утре ме боли, отиваме 
/. Наболяваше ме и лека полека болката се увеличаваше.. накрая преди да тръгна за наш'те се опитах да го сгъна - не можах
А как съм стигнала не ме питайте
Път за 5 минути го минах за 20....
Дано да мине от леда дето още не съм му го сложила 
нахраних я в единия край на леглото и седнах на компа. Гледам след 10 сек. тя се обърнала и се хили на котката, след още 20сек вече бее в долния край на леглото
Голям смях 

,ама аз съм патка
2 минути след като си казахме "чао" и се ударих по главата как може да съм толкова тъпа..исках да чуя и Илиянчето и Ивето,ама то от кеф,че те чувам - забравих
Щях да ти звъня пак,ама се забързах,че закъснявах за моята среща..после някой ми звънна и ...забравих...Карай...ще се видим на нац.среща...Много се радвам,че те чух.Мерси и на Деси06, и на Радка80 и на всички мами за пожеланията...Чак ми стана неудобно,че половин тема с поздрави за мен се напълни
И тук не става въпрос за това кой е дал,кой не е дал и т.н. По-важното за мен е,че сте имали желанието и нервите да се занимавате с това толкова време.

Сега аз и Ника ще пътуваме двечките със самолет,а таткото самичък през Европа с буса,понеже не съм български гражданин и ще ми трябват няколко визи през страните през които ще минаваме,което означава още бавене,ходене,документи и пари.Решихме,че по-лесно ще ни бъде ако двете летим,а аз имам параноя от летене,ама като ви казвам параноя имайте предвид много голям страх. 
То не може сега всяка да е Тифани мишел
ще ни излезе име че сме негостоприемни 

Дано всички пръстосчупени бързо се възстановите! 

Трябваше да чакам не-знам-си-колко и аз се отказах. Взехме с буквичките. Пак е хубава, ама тая птица е лудница! 

Дори се чудя дали да не оставим малчо да бави баба си
и да ходим без него набързо.
бързо да се оправиш.Ох както и аз имам навика да не гледам къде вървя , може и да съм следващата
печелиш конкурса за подреденост.Препоръчани теми