ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 359
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФОКСИ !
С Мишо ти пожелаваме мн здраве щастие и красиви мигове с твоето семойство.

# 166
Айде и аз да направя опит за включване, че се прибрахме днес от Княжево и малкия е в истерия след едноседмичното дундуркане на ръце от баба му #Cussing outНаправо ни разказа играта, след като мъж ми се хвана за главата и ме пита как издържам сетете се за кво иде реч Shocked Ние сме горе-долу добре, ядем с триста зора гадните пюрета, опитвам се да заместя обедното хранене и почти съм успяла, док днес ми каза да почвам и с мръвките, че му било време вече Shocked Бяхме на мерки  и теглилки, добре върви тулумбата-8000/71. Имаме някакво възпаление на гласните струни #Crazy, та сега пием Зиртек  и сироп против кашлица. Ама то как няма да прегракне като реве като съдран #Cussing out Другата седмица сме ваксина, кръв и урина.
Иве, и на мен ми направи впечатление, че доста си отслабнала, браво  bouquet
Алхимиче, направо ме изуми с възможностите на колата си, ама и ти си по подреждането май, май Wink
Наде, Яна, стискам палци да се оправите скоро и да не ви боли Praynig
За гърнето аз знам, че детето трябва да може да седи само, за да го сложите на гърне. Аз Рая я сложих за първи път на 8месеца, но не за да върши някаква работа, ами просто да свикне с него, а не да го използва като каска Laughing Иначе тя започна да го използва по предназначение май към годинка, а пампата я махнахме на 2годинки. Най-лесно става тая процедура лятото, щото може да го пуснеш детето по дупе и дори и да направи беля не е кой знае какво, така и то не се стресира.Имах една приятелка дето се беше запънала да го учи детето на гърне и той от зор милия беше осрал цялата къща Joy
Гея, Софи, и на вас бързо оправяне, знам колко  е гадно и колко боли. Аз се разминах миналия месец без счупване след едно зверско падане в банята с Рая, добре, че не пребих детето, а само себе си #Crazy
Мечи, четох  иза твоето преживяване, изтръпнах, слава богу, че всичко  е наред Praynig
Снимките от предните теми и от тази са страхотни, аз неслучайно разправям на всички около мен, че тук сме събрани най-готините мацки Heart Eyes Гея, а ти си верно скрит талант  bouquet
А и да поздравя нашия Хорейшио- Ламтурниче, евала  bouquet
И накрая бих искала да помоля и аз за новите паролки, ако на някой му се занимава да ми ги прати, благодаря предварително Heart Eyes
Това е от мен, сега се надявам да съм по-редовна, поне като съм си у нас мога да се включвам като приспя домочадието и дойде моето време Wink
Лека и целувки  love001
Ето и малко снимки от мен, да не ни забравите Grinning
-  ох баня, ох кеф Wink
- голямат и малката тулубма Mr. Green
- първи опити за седене, аз май съм от последните дето почнах да го слагам, но е голям кеф Wink

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:21 от emym

# 167
  • Варна
Е, не може да не уважим гостите от София, ще си организираме една срещичка /поне една/ в Морската  Peace

# 168
  • в гората
Алхимичеее, ще имаш голяма почерпка, ако ми покажеш в моето рено туинго как да вкарам магингланд, това не е истина просто, вие сте железни  Laughing Mr. Green Laughing
Офертата ми е сериозна  bowuu

Mr. GreenТи пък какво се оплакваш, Туинго-то е най-голямата кола - сестра ми кара такова и с него се премести : пералня, хладилник с отделна камера .... е прекарваше ги едно по едно, но е факт.Отделно мъжа ми го е карал (той е 2м.) и зад него можеше да се седне  Naughty.Аз лично тази кола съм я признала за разтегателна.

Иве, и аз се Угледах в тебе - ми страшно си се вталила  Peace.

Още щях да пиша, но забравих.... Thinking
 .... сетих се гласувах за Ника!И от петък хапваме оризова каша разтворена в кърма, услажда ни се и почти заместихме едно хранене  Mr. Green.

# 169
  • София
момичета, аз пак съм при наш'те Simple Smile

3 неща само ще ви кажа преди да си легна:
1. Сега гледах новините и във Варна някакъв баща си изродил детенцето вкъщи, щото върнали жена му от болницата  Joy
Добре че всичко е наред, ама по-хубаво "присъствие на бащата", здраве му кажи Simple Smile
2. няма да ми се смеете
И АЗ СИ СЧУПИХ ПАЛЕЦА НА КРАКА  hahaha Още не сме ходили на снимка де, ама ако и утре ме боли, отиваме Simple Smile
Странна работа - даже не съм разбрала какво е станало, но предполагам че съм го извъртяла на плочките нещо /настрани, не нагоре или надолу Simple Smile/. Наболяваше ме и лека полека болката се увеличаваше.. накрая преди да тръгна за наш'те се опитах да го сгъна - не можах  ooooh! А как съм стигнала не ме питайте Simple Smile Път за 5 минути го минах за 20....
И аз съм една плагиатка  Crazy Дано да мине от леда дето още не съм му го сложила Simple Smile
3. Бубката току-що я видях да пълзи!! Назад, не на пред, но много много бързо  #Crazy нахраних я в единия край на леглото и седнах на компа. Гледам след 10 сек. тя се обърнала и се хили на котката, след още 20сек вече бее в долния край на леглото  newsm78
Пак я закарах горе - тя пак същото Simple Smile Голям смях  hahaha

Хайде лека нощ  Hug

# 170
Ooooo и аз все забравям да се отчета, че гласувах за Ника.
Carbo, гледах го това за таткото изродил жена си!  Shocked Евала на тоя татко! Ама какво да прави, имал ли е избор  Joy  hahaha
И на нас днес на консултацията ни казаха да започвам да давам месно пюре през ден и по четвъртинка жълтък. Аз обаче смятам да отложа вкарването на тези храни в менюто на Бебо, за къде толкова да бързаме! Аз някак по интуиция го карам, но по-бавно с въвеждането и адаптацията към новите храни. Почти сме заместили едно хранене и ние.
Хайде лека на всички и много целувки!

# 171
ФОКСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЕКА ТИ СЕ СЛУЧАТ ТОЛКОВА МНОГО ХУБАВИ НЕЩА, КОЛКОТО МОЖЕШ ДА ПОНЕСЕШ!/като гледам часа, все още е актуален поздрава/
Не съм писала от много отдавна и като начало отивам да чета.

# 172
Е,не е истина просто... Joy Наде,ти да не реши,че има нова мода?!  Joy

Миме,снимката е уникална!Не можах да разбера кое къде е,но всички са в кюпа... Laughing Даже не вдявам Едо къде е седнал...

# 173
Ние сме си вече вкъщи.Днес деня ми беше супер.То като се почна от вчера....та и днес ми вървеше много добре...Получих 2-3 подаръчета,много хора ми се обадиха да ме поздравят... Алхимиче,мерси много,че и вие ми звъннахте Hug ,ама аз съм патка ooooh! 2 минути след като си казахме "чао" и се ударих по главата как може да съм толкова тъпа..исках да чуя и Илиянчето и Ивето,ама то от кеф,че те чувам - забравих Crazy Щях да ти звъня пак,ама се забързах,че закъснявах за моята среща..после някой ми звънна и ...забравих...Карай...ще се видим на нац.среща...Много се радвам,че те чух.Мерси и на Деси06, и на Радка80 и на всички мами за пожеланията...Чак ми стана неудобно,че половин тема с поздрави за мен се напълни Embarassed

Абе вие разбирате ли,че благодарение на вашите жестове ме накарахте да се почувствам супер специална и супер щастлива на рождения си ден..Незнам доколко го осъзнавате,но вашия принос беше ОГРОМЕН!!! Hug И тук не става въпрос за това кой е дал,кой не е дал и т.н. По-важното за мен е,че сте имали желанието и нервите да се занимавате с това толкова време.

Доре
,кажи кой е инициатора..не че има значение щом всички сте били съгласни,но от любопитство питам...Аз съм благодарна на всяка една от вас и винаги ще бъда Hug
Толо,що изтръпваш,бе жена? То това да реват и двамата едновременно е обичайно явление.Те от лиготия реваха,не за друго.Като започна да им правя муцуни и да им говоря на моя си китайски веднага млъкват и започват да се хилят..Просто трябва постоянно да ги занимаваш и ще са най-добричките Mr. Green
Това с чупенето на крайниците да не стане масово явление...Внимавайте и се пазете / и аз в това число,защото много припряно действам винаги/.А контузените да се оправят по-бързо  Hug
Видях снимките от днешната софийска среща.Лелее,супер сте и още ме е яд,че не ви чух всичките Crossing Arms
Ларичка,боята ми последно беше май на Palette,ама не съм 100% сигурна...А за цвета ,убий ме,въобще не го знам.Почти никога не си купувам еднакви бои.Най.често се боядисвам с Лореал и то с какъвто цвят ми харесва в момента..Утре ще видя цвета на последната ми боя и ще пиша...Самия цвят по принцип е по-тъмен,но с времето ми падна боята и на слънце доста си червенее...

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:59 от foxy81

# 174
Фокси, ЧРД и от мен! Бъди здрава, силна, щастлива и мнооого обичана мама и съпруга.

# 175
  • Пазарджик / London
  nbirthday  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  FOXY newsm67.Най-голямото щастие ти го имаш вече , нека усмивката никога не слига от лицето ти  newsm59

# 176
Привет!
Доста съм изморена и ще съм кратка.
По цял ден обикаляме с гостите,забавляваме се и се изморяваме Grinning
Целият план за нашето пътешествие РУХНА! SadСега аз и Ника ще пътуваме двечките със самолет,а таткото самичък през Европа с буса,понеже не съм български гражданин и ще ми трябват няколко визи през страните през които ще минаваме,което означава още бавене,ходене,документи и пари.Решихме,че по-лесно ще ни бъде ако двете летим,а аз имам параноя от летене,ама като ви казвам параноя имайте предвид много голям страх. Confused/та ще се наложи да пийна 1-2 преди полета/ Mr. Green
Още веднъж благодаря на всичко гласували за Ника Hug
Утре ще ви изчета по обстойно.
Лека нощ! Hug

# 177
Момичета, аз сега се сетих за мамата дето вчера се включи а ние никак добре не я посрещнахме Cry Cry CryТо не може сега  всяка да е Тифани мишел Thinking newsm78 ще ни излезе име че сме негостоприемни Mr. Green
На завърналите са мами във форума welcome
Значи да започваме леко да се замисляме за даването на месо вече...абе не ме кефи това захранване,само столчето много Laughing
Еми,ама много сладки дечица имаш..пу пу
На новите столчета честито Hug Hug Hug
Даримка..да кажеш как тече гласуването Hug Peace
За тази параноя от летене......абе не го мисли и така.Ника и ти  ще се погушкате 2 часа..и то ето стигнали сте...аз имам параноя как ще летя с две деца направо не ми се мисли Thinking

# 178
  • Sofia
Еййй, таман кротко кротко си четях и се радвах на хубавите бебоци и срещи и стигам до на Надето писанията и  Joy hahaha Joy
Наде, извинявай, душа, че се разсмях, ама това с пръста ме разби! На теб сигурно хич не ти е смешно, ама .... hug Дано всички пръстосчупени бързо се възстановите! Hug

Мимеее, признах те! То и аз доскоро карах едно Пежо 106 и се бях научила да го уплътнявам с вакуум направо, ама ти ме би отвсякъде! Браво, браво! Hug Crazy

Много са хубави всички мами и бебоци на снимките! Искам и аз на среща-гореща като се върнем. Моооляяя Flutter Flutter

А какво и къде се гласува за Ника? Искам и аз! Красавица такава!

Гери, честито столче! С апетит да си го ползвате!  Mr. Green Мнооого ми харесваше дамаската с оцъклената птица, ама никъде нямаше такава  Tired Трябваше да чакам не-знам-си-колко и аз се отказах. Взехме с буквичките. Пак е хубава, ама тая птица е лудница! Grinning

Еми, няма мърдане! Като се върнем те причаквам зад някой ъгъл да мачкам бадженца!  Hug

Пак борба за нета има...хайде, че ми тропкат нервно с краче вече Simple Smile

Лека нощ и до утре! Hug

# 179
Преди обяд имаше Севлиевска - форумска среща. Тя нашата малко интимна на четири очи + четири детски ама колкото толкова. После се присъедини към нас още едно февруарско бебе и си беше много приятно. Поне за мен, Тони ще каже ако има нещо  Blush
Марти нямам нищо против и ще ми е приятно да се видим ама не знам точно кога ще идваме към Т-во че като гледам прогнозата на времето и цифрите на температурата  #Crazy Дори се чудя дали да не оставим малчо да бави баба си Wink и да ходим без него набързо.
Айде до за сега  Hug

и на нас много ни хареса срещата, ще ни извините за малкия концерт който ви изнесохме, но при нас това е практика.
Карбо  Sad бързо да се оправиш.Ох както и аз имам навика да не гледам къде вървя , може и да съм следващата
Алхимиче  newsm20 печелиш конкурса за подреденост.

Общи условия

Активация на акаунт