ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 378
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Пръстът ми е все така - не мога да го свивам и си ме боли, особено като ходя... като стоя по-скоро пари Simple Smile
Слава Богу нито е син, нито кой знае колко надут... МОже би по-скоро да е изкълчена някоя мини-ставичка там, отколкото да е счупено... или пък някое сухожилие да съм разтегнала...

А пък аз да ви кажа май направих една беля  ooooh! Котката за пореден път спа при нас и уж все нащрек бях... Ама току-що видях че крачето на Белката е одраскано... и то баш по "котешки", че те нали имат някакви микро шипчета по ноктите и леко като че ли забират кожата...
Сега го промих със спирт и топоцин, че друго нямаме у нас... Лелеее, дано нищо да й няма и дано милото да не види, че повече няма да ми дава да я водя Sad

Отивам да попочистя, че милото след малко се прибира  Heart Eyes

ХУбав ден и до по-късно   bouquet

# 196
Добро утро мами!
Алхимиче, тотално ми скри шапката - дядовата ръкавичка ряпа да яде!
Ками, честита ви месечинка newsm51  Честита месечинка и на останалите празнуващи днес!

На всички весел и усмихнат ден  bouquet

# 197
  • Varna
Фокси мила, честит празник с пожелания всеки следващ да е все по-хубав!  bouquet
 Браво и на всички момичета за прекрасния жест към теб, аз естествено нали не съм от редовно пишещите и четящите съм пропуснала този момент  Embarassed
 Весел празник и на всички други, които днес имат повод за това!  Grinning
 Да се оправят пръстчетата на всички пострадали, да няма паднали бебета и уплашени мами в скоро време и изобщо да се очертават само приятни неща на хоризонта.
 Ние след малко сме на консултация да видим как расте младежа, ще му правят и изследвания и да видим в тази връзка как ще се справя с поставянето на колектора за урина  newsm78
 Лек и спорен ден на всички!  Hug

# 198
  • София
Честита месечинка на Сияна и Симона!Много да радват мама и тати и да растат здрави и засмени. Tada

На всички със скупени пръстчета бързо въстановяване.

Майчета аз наистита рядко пиша ама се надявах все някой да ми отговори(ама май никой не е прочел иначе до сега да сте ми казали)та аз пак да се питам знаете ли до кога не трябва да влиза вода в ушичките. Благодаря предварително. Hug

А и срам не срам да помоля за парола за албума.Благодаря.  bouquet

# 199
  • Варна
Добро утро и честити месечинки на бебоците Simple Smile и техните мами разбира се   bouquet
НИе днес поспахме малко по-до късно.....7.00ч. Но сега вече сме криви и май пак ни се спинка. И все й викам на Поли: ами като ти се спи - спи, защо се  кривиш и мрънкаш и т.н. Кой ме разбира обаче.  newsm78 Айде лек и прохладен ден /май няма да стане второто/

# 200
Честита половин годинка на Михаил на Siolina и честита пета месечинка на Симона и Сияна

Marina7711, пазех в началото ама май не се справях много добре. А и той полудява във водата. Сега вече даже не опитвам. Само му попивам внимателно после водата от ушенцата.

# 201
Момичета гледате ли Гала? Пак нищят въпроса със Запряна Коледарова. май започнаха да си прехвърлят топката от Майчин дом и Св София.

Честити месечинки на всички малки бебоци  Hug

# 202
Ей, идва ми се и на мен на една среща на варненско-софийската дружба. Ама нали съм и с каката в къщи и се ослушвам, че ми е удобно или към 11 ч. или към 17 ч.
Толо, много готина нашата адашка, да не си я подстригала на черта случайно?  Laughing На Раличока и се върти едно подстригване- косата и е всеки косъм със собствено мнение, отпред вече и влиза в очите, а отзад много и спарва вратлето. Скоро ще се сдобие с къса модна подстрижка като на мама. Flutter
Мама З- това за сменянето на колата ми е малко като да търсиш балтон за ей това копче. Mr. Green
И нашите шишета са на Авент. Не се е скъсала да пие от тях де, ама просто не можеш да се опазиш от всичко. Това са рисковете на цивилизацията.

# 203
Кремуцка, виждам те на балкончето. Не искаш ли да дойдеш на срещичката да се запознаем и да доведеш вашия батко, та големите докато играят, малките да поспят, а мамите да побъбрят. Wink
Ама, че сложно изречение стана. Rolling Eyes

# 204
  • Sofia
Привет-мривет от нас! Simple Smile

Влизам набързо да се похваля, че тази нощ сме се  tooth Захапва той сутринта тати за пръста и ...изненадааа!  Grinning Тия дни нещо не ядеше, все лееекичко крив беше, а то каква била работата!

Сега ще се опитам да попрочета назад малко и пак да се включа.

Хубав ден на всички! Hug

# 205
Ами, честито ви зъбче, Коте! И другите така лесно да пробият Flutter

# 206
  • Sofia
http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_prod … ing-Bottle+SCF663

А авторът на статията във в.Марица може да отиде да се  Banghead

Амаха! Само плашат народа! smile3515

Помня аз, че на кутията на шишетата видях такъв надпис и реших да проверя....

# 207
Мама З- това за сменянето на колата ми е малко като да търсиш балтон за ей това копче. Mr. Green

Ламтурниче, едно време баща ми сдаде супер кола, за най - обикновено комби заради кучето, та ние ли няма заради бебока?! Laughing

Marina7711 , аз пазих доста време каката - до годинка почти, сега - също внимавам. Още повече, че момчетата са по - склонни към възпаления на ушите. Но всичко е индивидуално. Peace

И аз съм на Авент. В крайна сметка не можем да се пазим от всичко. Crazy

Честито на празнуващите днес!  bouquet

Коте, честито зъбче! Hug

Хубав ден желая на всички!  bouquet

# 208
  • София
Koте, честито зъбче  Hug

Марина, аз не й пазя ушите... А когато съм се опитвала даже повече вода влиза  ooooh! Всеки път когато преценя, че е влязла повече вода, попивам с клечка за уши...

Според мен най-безопасни откъм химически примеси са стъклените шишета. Но ние сме с Авент  Peace

# 209
За ушите - вече много, много не ги пазя, особено сле като гледах по ТВ плуването за бебета. Едното беше на 40 дни и как го потапяха под водата  #Crazy

Коте, честито зъбче.

Общи условия

Активация на акаунт