Има ли други балами като мен, които работят за 350лв.?

• 14 555
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Е кажи сумата тогава де, да излезе на светло какви големи пари взимат тия търтеи  Mr. Green
По стечение на обстоятелствата аз имам трима такива в обкръжението си, надцаках ли те, а?

Хм, втори път ме питат, въпросът наистина е интересен. Авторите му очевидно приемат, че съществуват повече от един светове. От какво се дефинира светът? Дали всеки човек си има собствен? Припокриват ли се многобройните ни светове, или сме осъдени вечно да се блъскаме в границите между световете, без дори да го забелязваме? И т.н.

# 76
ПропОскайки Фсички анОлизи на ситуаСията на мен темЪта ми звучи тЪка:

Ако някой знае къде може да се раб'ти за повече пари с по-малко зор - да ми каже  Blush

Извинете ме - пиша на челна стойка и Фсичко ми е наобратно  Mr. Green

# 77
Сега искам да се включи Марадона и да каже как тия пари са му само джобните за бира за месеца Joy

# 78
Аз спирам. Питайте един от данъчното , съда и подобни колко пари вземат за друхи!

Искаш да се бориш с корупцията ли ?!  Mr. Green

# 79
Е кажи сумата тогава де, да излезе на светло какви големи пари взимат тия търтеи  Mr. Green
По стечение на обстоятелствата аз имам трима такива в обкръжението си, надцаках ли те, а?

Казах спирам,не смятам да отговарям при такъв речник. Каквото зная сигурно не е от слухове.

# 80
Аз спирам. Питайте един от данъчното , съда и подобни колко пари вземат за друхи!

Искаш да се бориш с корупцията ли ?!  Mr. Green

Ghibli ще се бори с такива неща.

# 81
Другарката певица Рени, с това не се изчерпват държавните служители. Има и други на тоя свят...  Mr. Green

# 82
О, ама ти си редактира поста и се отказваш, така не е интересно!
Find_NEMO, Другарката певица Рени беще написала, че има близък, който е държавен служител, и затова знаела за какво става въпрос. Аз я подканих да каже за какво става въпрос, ама тя не ще, защото не я удовлетворява речникът ми.

# 83
Знаете ли какво е общото между полицай, горски и пожарникар?

# 84
paola2, да наистина когато си подвам молбата за детските ми се е случвало да ме връщат, но не защото служителите са търтеи,а от незнанието на частника при който работя.

# 85
Сега искам да се включи Марадона и да каже как тия пари са му само джобните за бира за месеца Joy

Тази тема по вътрешно разпределение е моя, така че не чакай Марадона тук...но добре, щом толкова настояваш за подобна реплика - тези пари са точно колкото разходите ми за вино на месец....хубавото е, че почти не пуша, че тогава не знам къде щеше да му излезе края   Mr. Green ....а как се кара с 350 кинта на месец за мен е енигма още от студентските ми години и не мога да го разбера тоя фокус. Непрекъснато чувам репликата "Баба знае две и двеста"....с това по-съм съгласен, с две и двеста на месец може да се води някакво, макар и скромно съществувание.  Peace

# 86
Знаете ли какво е общото между полицай, горски и пожарникар?
Аз все още чакам да разбера....  Mr. Green

# 87
# 88
  • Пловдив
Аз също мисля, че не всички държавни служители са търтеи и некомпетентни. Но пък напоследък се сблъсках с толкова некомпетентност от страна на такива, че чак недоумявам как е възможно да не познават дори нормативната база, с която ТЕ работят. Освен това, ако аз работех с такава бързина както НЯКОИ от тях, щях да си свърша едномесечната си работа за около 2.5 мес. Винаги съм била на мнение, че човек трябва първо да даде, а след това да получи. Вярно е обаче също, че в държавния сектор трудно се израства. Въпреки това и там има позитиви, които могат да се извлекат, а именно усвояване на знания и умения.

# 89
...
П.С. Сега видях коментара на azsa - да, може да се каже, че това го работи за кеф, както споменах, има и друга работа, тази му е допълнителна  Simple Smile

А какъв е проблемът да съчетае полезното и приятното - умирам си за работата и работя на няколко места - хем ми е кеф, хем на нито едно от местата няма да се хвана за малко пари.  Peace
Всеки човек има право на избор, но ако този избор носи и пари - няма по-добър вариант!

Общи условия

Активация на акаунт