АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 831
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Ани специално за теб(защото много те харесвам  Hug )

# 121
Андонова, Пепчо, честити християнчета и на вас! Да са ви живи и здрави сладурите!
В четвъртък заминаваме за Китен. Моля някой да ми припонми какво да взема в аптечката за Ивайло. Записах си против повръщане Вомакур, ще взема и Осцилококцинум, спрей за нос, капки Коларгил (ох, май не се казваха точно така  Embarassed), Тонзилотрен за гърло. Кажете какви свещички за температура да взема  newsm78. Много ме страх от този стомашен вирус, тук е бум също, а след морето ...представям си  Rolling Eyes.

# 122
Влизам набързо да почерпя за здравето на моята прекрасна голяма дъщеря.  Heart Eyes

ЧЕСТИТИ ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ МАЛКИ ДАМИ И ГОСПОДА! КРЕПКО ЗДРАВЕ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!  bouquet

ЧЕСТИТИ ХРИСТИЯНЧЕТА НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 123
Здравейте,
Честито на днешните ни четирима рожденника.Пожелавам им весело изкарване и както винаги казвам много щастие,защото за малките деца в момента това е нещото от което най-много се нуждаят-Да бъдат щастливи.Когато са щастливи това означава че са задоволени със всичко от което имат нужда.

Ето и за майчетата подарък

# 124
Честит рожден ден на Александър,Валeнтина Венцислав и Никола,да са живи и здрави и много щастливи дечица!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 10:51 от mama galka23

# 125
Честит рожден ден на Валентина, Венцислав и Никола! Да растат много щастливи и весели деца!

Почерпете се и за здравето на Алекс с шварцвалдска черешова торта! И моето момче вече стана на 1 годинка!

Асе, да е жива и здрава и твоята рожденничка!

Вчера си изкарахме много хубаво в зоопарка. Снимки - по-късно, че сега рожденника се сърди без вниманието на мама! Laughing

# 126
  • Бургас/Пз
Честита първа годинка на Валентина, Александър, Никола и Венцислав!!! Да растат хубави и усмихнати деца!!!

Шийла, къде се загуби бе момиче, и Валето я скри, да не можем да й се радваме!!!  Sad

Стелеее, много ти благодаря, снимките са страхотни, за Дара , думи нямам просто, такова хубаво и усмихнато бебе, ама като гледам и мама колко е усмихната, то е ясно на кого прилича!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Асееее, честита ти рожденничка и на тебе!!! Децата са най-голямото ни щастие в живота, за съжаление колкото повече растат , толкова повече се отдалечавт от нас!!! Нооооо, такъв е живота какво да се прави, сигурно и нашите майки не са искали да порастваме, ама  не става!!!

# 127
Успях да кача снимки от вчера

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13854793

На който му се разглеждат, да заповяда. Simple Smile

# 128
SMG страхотни снимки сте направили,а и зоологическата градина много хубава е станала.Аз я помня от няяякога,от училище когато са ни водили.Въобще не изглеждаше така.

Сетила съм се да питам че ми е интересно,когато бяхте на море,тези които ходиха вече, къде спаха малчовците?Питам понеже ми е много интересно,нашта не сме я учили да спи при който и да е било и се чудя, ако трябва да идем някъде какво ще я правя.

# 129

Сетила съм се да питам че ми е интересно,когато бяхте на море,тези които ходиха вече, къде спаха малчовците?Питам понеже ми е много интересно,нашта не сме я учили да спи при който и да е било и се чудя, ако трябва да идем някъде какво ще я правя.
Ния спа в детска кошара предоставена от хотела, но тя обикновено няма проблем със заспиването на чужди места, стига да има удобно легло само за нея. На едно легло с нея не можем да мелим брашно. Честно казано понякога ми се иска да я гушна и да си спим заедно, обаче тя не ме иска.. лъвска му работа.
Честит рожден ден на всички малки, вече пораснали сладури. 1 годинка си е серизона възраст да ви кажа честно Simple Smile
Честит рожден ден и на Стефи. Да расте все така лъчезарна и послушна Simple Smile

# 130
  • Бургас
Честит първи рожден ден на Валентина, Александър, Никола и Венцислав!!! Да растат здрави и много щастливи!
Честити християнчета на всички!
Асе, да ти е жива и здрава рожденичката!

Да похваля моето детенце, че вече обикаля апартамента ходейки сам! Щях още оня ден да пиша, ама една личност за малко да ми развали предпразничното настроение .... добре че сина и се оправи с нея  Mr. Green

Граци, тъкмо съм те видяла да те питам там Ния пюрета ли яде, че и ние запазихме за септември за Анталия и от сега се чудя какво да правя с яденето?

# 131
Купих и пюрета за там, обаче не бях започнала с детската кухня. Откакто опита истински манджи, буркани не помирисва Simple Smile. Всички пюренца ги увих в тази пукащата изолация(дано ме разбираш, че не знам как се казва)залепено с хартиено тиксо и в куфара на Ния. На връщане на мястото на пюретата сложихме покупките оттам, така че не сме имали свръх багаж. В ръчна чанта няма да ти позволят да ги пренесеш, ако пътувате със самолет. Къде в Анталия ще ходите? Сигурна съм, че много ще ви хареса Simple Smile

# 132
  • Бургас/Пз
Ееее, Поли браво, че сте запазили вече, къде точно ще ходите??? Имай предвид, че турската кухня е доста пикантна и незнам дали е можеш да даваш от нея, така че поне за обяд ще трябва да вземеш пюрета!!! Може и някоя друга каша, а там плодове съм сигурна че ще има много и от тях спокойно ще можеш да даваш!!!

Буба, Калоян също спи в сгъваема кошара без проблеми, и ние като Ния на Граци не можем да спим двамата, понякога ми е много мъчно че не иска да спи с мен!!!

СМГ
, къде е тази зоологическа градина, направо е страхотно и снимките са много хубави!!!

# 133
Здравейте мили ми виртуални приятелки, благодаря ви за пожеланията и за това, че през тази важна за мен година сте ме подкрепяли и помагали  макар и да не се познаваме лично с повечето от вас. Моята малка но вече пораснала дьщеря днес става на една годинка, и немога да ви опиша как се вьлнувам, а като стане 20:04 часа сигурно и ще плача Embarassedкога отмина това време, все едно вчера трьгнах за болницата Cry.
Асе честит рожден ден и на Стефи, спомням си , че като ти писах за новината ти празнуваше newsm59, да ти е жива издрава и много усмивки да раздава Hug
Честито и на АЛЕКСАНДЬР, НИКОЛА И ВЕНЦИСЛАВ newsm59 newsm38, всичко най-най пожелавам на всички Heart Eyes
а сега се почерпете с тортата на Валентина, такава ще е, утре ще кача снимки Simple Smileвесело на всички празнуващи
bouquet
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs045.snc1/4418_114 … 958_5920791_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs045.snc1/4418_114 … 953_5744421_n.jpg

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 16:01 от shiiila

# 134
  • софия
Честит първи рожден ден на Валентина, Александър, Никола и Венцислав!!!

Общи условия

Активация на акаунт