АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 834
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Граци, разбрах те. Ще бъдем в Кемер, Симена Сън Клуб. В описанието на хотела пише, че има детски бюфет и много ми е чудно какво ще предлага. Но ми казаха, че супите всички били пасирани, а Христо вече почти всичко яде и той. Пак ще взема някой друго пюре за всеки случай сигурно.
Ани, мен ще ме е страх да му дам такава пикантна манджа. Добре, че ме подсети за каша да взема, изобщо не ми беше дошло на ум Embarassed
А и на нас ни казаха, че ще има кошара за Христо, не че няма сигурно да спим пак заедно.

# 136
Преди Година, през нощта, малък Ангел долетя Simple Smile
                                Днес с усмивки ни дарява и целувки ни раздава Simple Smile
                                                               И повтаря с малката уста - "Мамо, ей, ела, ела" Simple Smile

Честито и на Дениско, Деян и Борислав! Да растат, здрави и усмихнати деца.   bouquet

Честито и на тези, които пропуснах миналите дни  Hug

P.S. Ако не реша нещо друго това ще ни е наистина тортата за празненството на 9ти  Heart Eyes

# 137

Честит първи рожден ден  Денис!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си
смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Нека са живи и здрави и всички рожденници днес.

# 138
  • софия
Честит рожден ден на Денис,Деян и Борислав!!!

# 139
Честит рожден ден на Жаки, Денис, Деян и Борислав!

Ани, зоологоческата градина е в Щутгарт. Наистина беше много хубаво, става и за пикник.

Вчера рожденника не ни остави на направим снимки, а направо нападна тортата с ръце. Много мило ми стана как сладко си хапва от бисквитената торта на мама.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 10:00 от SMG

# 140

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАКИ, ДЕНИС, ДЕЯН И БОРИСЛАВ !!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!!!
 newsm59  newsm38  Hug

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАКИ, ДЕНИС, ДЕЯН И БОРИСЛАВ !!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!!!

# 142
  • Бургас/Пз
Честити първи годинки на Денис, Жаки, Деян и Борисллав!!! Нека имат най-хубавото, щастливо и безгрижно детство!!!

МамаДона, Светле, МериДжей, Морска Фея, нека децата ви изпълват с много любов и удовлетворение и да виждате красотата на света през техните детски очи!!!! Бъдете сигурни, че техният свят е страхотен благодарение на вашата майчина любов!!!!

# 143
ЧРД  ЖАКИ, ДЕНИС, ДЕЯН И БОРИСЛАВ !!! Растете здрави и усмихнати дечица!

SMG
,страхотни снимки.  bouquet

Стели,тази малка кукличка Дара много да ни я пазиш Simple Smile Heart Eyes

Преди време някои питаше за детската кухня-аз вземам от Ози от около месец-доволна съм,като поръчвах първо без мляко и яйца(сега със),като има нещо с  кайма не поръчвам засега.Е,един-два пъти наистина картофите бяха по-твърдички,но аз и вкъщи да готвя далеч всеки път няма да е идеално  WinkПробвах и няколко пъти Ян Бибиян-също стават,но направих грешката да пробвам и веднъж с Джуниър меню(точно до нас има пункт),но няма такава гадост-не се разбира кое е супа,кое основно и двете приличаха на брашняна каша.Даримир не е никак претенциозен и яде почти всичко,но това така и не го яде,всичко изхвърлих.Голяма излагация за частна кухня,все пак. SickЕ това е моят скромен опит,ако някой се интересува от нещо да пита Simple Smile

Нашият рожден ден не мина много добре,детето цял ден беше нервно от толкова много хора и  внимание, и само мрънкаше.Още сутринта един балон се пукна в ръцете му и много го изплаши.И от там се започна,направо не можех да го позная, нищо не му харесваше.Но това беше само за 1 ден,на следващата сутрин пак се събуди усмихнат.  Grinning Вече ходи много добре,ходи си сам из целия апартамент,а навън не ми дава да го държа за ръка,иска сам,което разбира се е много по-трудно за мен.В неделя ще му правим прощъпулник.

Ето и снимки от РД:

В събота бяхме на сватба,а булката имаше 7 шаферки:

Това е от мен,лек и усмихнат ден ви желая! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 12:03 от Таничка Н-С

# 144
  • София
Привет,мамчета!!!

Завърнахме се от нашата почивка.Изкарахме си страхотно Grinning

Много съм изпуснала,особено в честитките за рожденниците,но обещавам да ви догоня и да се реванширам Laughing

Засега от мен толкова.
По-късно повече Heart Eyes

# 145
Здравейте на всички,

не съм чела отново  Embarassed но малкия е с вирусна инфекция и направо се побърквам  Tired Искам да ви питам някой сблъсквал ли се е с афти..че днес видях толкова много че се стреснах  ooooh! Доктора ме предупреди че може да се появят но не ми каза с какво да мажа, не че Ади ме оставя да му дам каквото и да е лекартсво  #Crazy

Честито на порасналите ни дечица -  Денис, Деян, Борислав, Жакчето, Алекс  Hug Hug Hug Ако пропускам някой не е нарочно, просто съм доста притеснена  ConfusedЖелая на всички много здраве, защото няма по-ценно от това, а също така весело детство и много щастие. Всички ви целувам и нямам търпение да оздравее Ади за да мога да се върна и да прочета вълнуващите истории около рожденните дни на малчовците  1dating
Целувки и всичко най- от нас   bouquet

# 146
Скъпи мами, малката Еличка е родена през септември 2008г. Тя е колкото нашите дечица и страда от синдром на Уест, спастична церебрална парализа и получава ежеминутни епилептични припадъци.
Необходимото лечение може да се извърши в клиника в Германия, за което са необходими около 50 000 Евро. До момента в дарителската сметка на Елица са събрани около 25 000 лева.
Помогнете на Елица!!!

линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415057.0
http://www.helpelitsa.org/
http://www.facebook.com/group.php?gid=125566337385

# 147
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАКИ, ДЕНИС, ДЕЯН И БОРИСЛАВ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 148
Здравейте, момичета!

Знам,че отдавна не съм писала, но нямам никакво настроение. Незнам какво става - все проблеми, все неприятности  ooooh! Чудя се кога ще изгрее слънце и на моята врата...

Честито на всички рожденици! Да растат здрави и усмихнати! Щастливо детство и безгрижни игри желая на всички от сърце!!!  Heart Eyes  Hug

Мартин е добре. Расте, пълзи, не върви, има 2 зъбчета. Каката и тя край него.... всеки ден имам нов зет - любовчийка от сега Crazy

# 149
Честити първи годинки на Денис, Жаки, Деян и Борисллав!!! Да   са много здрави преди всичко, щастливи,безгрижни и усмихнати!!

Общи условия

Активация на акаунт