АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 836
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА, ВИКТОР, ЕМИЛ И НИКОЛА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА И МНОГО МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!!!  newsm59  newsm38  Tada

Аз успях след двумесечен "къртовски труд"  Wink най-накрая предумах мъжо да ходим на море  newsm44! И така утре вечерта заминаваме   Nature Sunny Дано да имаме късмет и да случим на време  Praynig До сега все си мислех, че Калоян е малък още за морето, ама понеже няма на кой да го оставим, та барабар Петко и той с нас. Ще съм ви много благодарна, ако ми кажете (може и на лични да не се повтаряте пак тук)какво да не забравя!  Hug Че по принцип моят мъж, където и да ходи, си взима децата и тръгва... а аз пък все забравям по-нещо  ooooh!

Хубав ден ви желая на всички! И ето една снимчица от нас да не ни забравите

# 151
  • София
Добро утро!!!!

Изчетох ви Laughing

Искам да честитя първия рожден ден на всички,които съм пропуснала.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.МНОГО УСМИВКИ И МНОГО ЛЮБОВ ДА ПОЛУЧАТ ОТ МАМА И ТАТИ!!!

Честити християнчета на всички,които вече си имат такива Peace

Честити ходещи крачета на малкия Ицко на мама Попи Heart Eyes

Бизу,мила бързо оздравяване на Ади.За афтите попитай в някоя аптека,все ще ти препоръчат нещо да облекчиш положението.
Радвам се,че вече сте намерили квартира.Немога обаче да се сетя къде е този магазин Мартинели newsm78Нещо друго забележително да ми кажеш за там?

ura nbirthdayЧестит Рожден Ден на Дара на Стела Heart Eyes и Емил на Барабар Heart Eyes newsm38  cook

Честит рожден Ден и на Виктор и Никола!!!

# 152
Честит Рожден Ден на Дара на Стела  и Емил на Барабар

# 153
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА, ВИКТОР, ЕМИЛ И НИКОЛА! ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАОБИКОЛЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ!

# 154
Здравейте, момичета!

Честит ни рожден ден, на моя калпазанин, на прекрасната Дара и на всички малчугани, които още не съм поздравила!
Как не сте ми под ръка да ви почерпя!

Така че хапнете днес по нещо шоколадово заради нас  Wink

# 155
  • Пловдив
Bizu, оздравявайте бързо  Hug

Честит рожден ден на кукла Дара, Виктор, Емил и Никола!
Да бъдат много здрави, усмихнати дечица и да радват много мама и тати!

# 156
  • SZ
Здравейте банда!!!

Първо да честитя на всички,които съм пропуснала първите рождени дни!Желая ви най-прекрасното и безгрижно детство,много здраве и много усмивки!!!  bouquet

Аз се загубих,тъй като в момента се нанасяме в "новата" къща.Все си мислех,че пренасянето на багажа е най-страшната част,но се оказа че подреждането после е .........ужИс!
Днес приключвам с квартирата,сдаваме я както се казва,и от утре започвам да подреждам в къщата по-усилено,че всичко е в кашони,чували и т.н.,няма къде да стъпиш.Има пътечки само покрай леглата и толкова.
Интернет не знам точно кога ще имам,надявам се скоро.Но като го включим ще се разпиша веднага.

Сега за Миташко:още не е проходил,но се опитва;в анкетата се поправих,защото от няколко дни е с девет зъба;хапва си доволно;от последната консултация е +300гр и +2см.Харесва му на село,доволен е (засега).
Друго не се сещам.
Не съм чела назад,защото нямам време.Надявам се всички и бебоци и мами да са добре!

Целувки на всички!!!

# 157
  • Бургас/Пз
Честита Първа Годинка на прекрасната Дара!!! Стела нека малката принцеса да ви кара винаги да се усмихвате и да бъде мнооооого здраво и щастливо дете!!!

Барабар, Честит Ви рожденник, Честита първа годинка на Емо, да расте здрав и палав, за радост на всички , които го обичат!!!

# 158
Здравейте момичета!

Аз вече съм си вкъщи и се надявам да се включвам по-редовно. Не съм чела, защото нямам време, затова незнам какво се обсъжда в момента. Искам да честитя рожденните дни на всички, които съм пропуснала и да им пожелая много здраве, късмет и щастливо детство!

Честит Рожден Ден и на днешните рожденици - Дара, Емил, Виктор и Никола! Да растат здрави и щастливи!

Ние бяхме на Ловеч един месец, при моите родители. После една седмица на море, но без Светли, за което не съжалявам, защото нямаше да е добре за него ако беше с нас - ние от 9 сутринта до 11-12 вечерта сме били все навън.
За Светли - има 3 зъба, още не е проходил, яде 5 пъти, спи сутрин и следобяд, незнам какво друго да ви кажа.

Ето и да ни видите, че сигурно ни забравихте:

# 159
Здравейте мили мамички с още по-прекрасни бебета  Hug
Извинявам се много за дългото отсъствие, но както вече писах доста време съм без нет в работата, а в къщи не ми се сядаше  Embarassed Както и да е  Party вече май са го пуснали, така че ще съм по-редовна.
Честит рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала тези дни   bouquet Да растат здрави, красиви, не много послушни и безгрижни за радост на прекрасните си родители.  newsm59 bdbaloni Много благодаря и за милите пожелания за Денис  Heart Eyes Ето и една малка почепка и от нас на патерица  Laughing
Сега да се похваля, Денис си е при мен за три седмици.  Mr. Green Сега се напасваме един с друг и аз пак се опитвам да свикна с безсънието  Embarassed Миналата седмица бях малко отпуска и я прекарахме на една вила в Панчарево. Ние рожден ден ще празнуваме на 16-ти август заедно с кръщене. Много се вълнувам  Rolling Eyes За отчета - на 11 месеца тежеше 11.200 и 84 см. имаме 3 зъба, не ходиме, но пък за сметка на това пълзиме с 200  Mr. Green на път е да проходи, но му трябва още малко. Ето и малко снимчици да не ни забравите и до скоро ....  Heart Eyes   bouquet

# 160
  • Бургас/Пз
Лелеее, Дони, страхотен е Денис, бе, да не си посмяла повече да зачезваш така, защото много липсваш, да знаеш!!! А малкия направо ще го изям, много е хубав, един истински малък мъж е станал!!!! Радвам се много , че детенце е при тебе!!!! Радвайте му се и не ги мисли безсънните нощи, след години като станат голеееееми децата, има да спиш, колкото си искаш!!! Пък и от сън спомени няма!!!

Чакаме Стела и Мария /Барабар/ да докладват със снимки от рожденните дни!!!

# 161
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ СЛЪНЧИЦА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! МИЛИ ДЕЧИЦА, РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, КЪСМЕТЛИИ И БЪДЕТЕ ГРДОСТ ЗА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!
   bouquet  bouquet  bouquet

Аз нямах много време за компютъра покрай грипа на каката и опитите на Вики да се разболее, но слава богу засега удържа фронта  Peace

Дони страхотни са и двамата ти малки мъже  Heart Eyes Късметлийка си , родила си си двама перфекти мъже  Heart Eyes

Ани снимай го Калата как танцува, много ми е сладък  Praynig

Ето и още малко снимки от нас :

# 162
Здравейте банда,
радвам се да видя Викчето, Дениско, Светли - всички дечица са толкова пораснали, толкова са сладки  Hug
Ади е на път към пълно оздравяване, но зарази майка си и сега аз се боря с температурата..Направо ми писна от тези вируси, горката ми племеница и тя е в болница заради висока температура, дори гърч направи милата ми. Надявам се в понеделник да ми я изпишат напълно оздравяла  Praynig Ние се стягаме за велико преместване. Пинки, мила ние ще сме в кв Витоша, който е от др страна на Симеоновско шосе до Макси комплекса..друго по-известно наоколо все още не знам

Ади се събуди, отивам да го храня и да ходим малко навън за адапте, защото не знам дали мога да го кърмя сега. Някои знае ли като пия Осцилоскопциум и парацетамол + аспирин дали мога да кърмя?

Афтите и зачервено гърло му минаха много бързо с Тантумверде спрей, ако някой се интересува  Hug

Честито на всички пораснали малчугани с днешна дата - здраве и щастливо детство желая от все сърце!!
До скоро   bouquet

# 163
  • София
Бизу, радвам се че Ади е по-добре.
Сега бързо се оправяй и ти Hug
За новата квартира вече ми стана ясно, но пак може да си спретнем срещичка Grinning
За кърменето- съмняваме аспирина дали е позволен при кърмене.За другите две гарантирам,че няма проблем Peace

# 164
Бизу, съжалявам че така сте се разболяли, оправяйте се бързо. За аспирина и аз мисля че не трябва да кърмиш щом го пиеш, но за другите няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт