АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 841
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Лелеее бомба е паднала тук  ooooh! Къде сте всички  newsm78

Ели бързо оздравяване  Hug Знам колко е гаден тоя вирус. Стефи го изкара, Вики за едната бройка и тя, но на нея и започнах веднага Оксцилококцинум и се размина със зачервени очи няколко дена и един ден разстройство.

# 166
Бизу  Hug за теб и Ади и бързо оздравяване   bouquet Много ми липс  bouquetват позитивните ти постове. Надявам се и Софи да е здрава до понеделник и пак да те ядосват двамцата  Crazy  Party
Асе и аз доста отдавна не съм писала, ама велно има бомба тука  ooooh! Всъщност май доста време на една и съща тема висиме, а миналата година по това време не се удържахме!!! Защо така се получи, не знам?  Thinking
Ние днес бяхме с Денис в Южния парк и той много се кефи...аз също. Ходих гордо, гордо като пуйка, че и аз си имам бебе  Crazy Е той вече доста отдавна не е с габарити на бебе, но пък все още не може да ходи и е в количката - така че и аз бутах нещо си там  Mr. Green Сега го изкъпах, легна и е време за мен.  Party Целувки на всички и лека нощ   bouquet

# 167
Здравейте, и аз се включвам в отбора на летния вирус - щях да умрЪ направо  Sick Като ме започна през 2 и половина през нощта, та чак до другата вечер, днес вече съм на линия, бях с всички екстри + кръвно ( събрах границите) и адски болки в кръста  newsm78 За 5 часа свалих 3 кг  Confused Сега се моля само децата да не се разболеят!

Бизу, а и за другите кърмещи, аз винаги на този сайт си проверявам какво да пия http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp Така преди седмица, като получих отново радикулит разбрах, че мога да пия Диклак, а бях почти сигурна, че не бива да го пия...  Whistling Само едно уточнение, за да ви излезе информация въвеждайте активното вещество, не търговското наименование, че те са различни във всяка държава!  Peace  За аспирина категорично Не, парацетамол и

Снимките на малчовците са страхотни, а Денис и Вики все повече заприличват на брат си и сестра си съответно  Flutter

Ние днес водихме Вальо малко на басейн, а Кико само си потопи краката, че не ми се стори много топло за него, всъщност ние късно отидохме и не беше много за плаж, че и вятър се раздуха ooooh!

Сега ставам, дано скоро имам повече време да се включа!

А за рожденниците:

Дони, забравих да те питам, Дениско вече при теб ли си е!  Flutter

# 168
Честити Рожденни Дни на порасналите зайчета! Да сте здравички и много щастливи мили дечица, а мама и тати мнооого да ви слушкат  Wink, гушкат и цАлуват!  Hug Hug Hug

При нас почти нищо ново. Днес пак ходихме на плаж и Мон е мнооого щастлив там . Радвам се, че не се страхува от пясъка и морето. Вечерта отразихме семейно с други наши приятели едно кръчме хубавко, та трябва да се оплача че Мон ми изяде почти половината порция пържени картофи /чоплила съм като кокошка за да им вадя вътрешността ако ме разбирате и да не давам външната част с мазнината/. С нищо не мога да го спра-помагайте. Толкова е лаком и иска от всичко да ПАПА, както не спира да повтаря той. А само 15-тина минути преди това си хапна отново с удоволствие от манджичката, която му бях приготвила. И пищи и чак трепери, сякаш храна не е виждал. И това е почти постоянно. Дори на сушилнята ако има купичка,  ме дърпа за парцала натам и не спира да повтаря НЯНЯ /това е другата думичка за манджа/. newsm78

Еми това от нас-на болничките да оздравяват. А за Дениско, Стели, Вики какво да кажа...страхотни муцунки...бързо по една цАлувка да им ударите от нас!

Спокойна и хубава вечер!

# 169
Вечерта отразихме семейно с други наши приятели едно кръчме хубавко, та трябва да се оплача че Мон ми изяде почти половината порция пържени картофи /чоплила съм като кокошка за да им вадя вътрешността ако ме разбирате и да не давам външната част с мазнината/. С нищо не мога да го спра-помагайте. Толкова е лаком и иска от всичко да ПАПА, както не спира да повтаря той. А само 15-тина минути преди това си хапна отново с удоволствие от манджичката, която му бях приготвила. И пищи и чак трепери, сякаш храна не е виждал. И това е почти постоянно. Дори на сушилнята ако има купичка,  ме дърпа за парцала натам и не спира да повтаря НЯНЯ /това е другата думичка за манджа/. newsm78

Еми това от нас-на болничките да оздравяват. А за Дениско, Стели, Вики какво да кажа...страхотни муцунки...бързо по една цАлувка да им ударите от нас!

Спокойна и хубава вечер!

Няма нищо по хубаво детенцето да ти хапва.Моето ядеше до едно време и от скоро отказва почти всичко.Направо съм се хванала в чудо.Така че мисля че изобщо не трябва да се притесняваш че яде, а трябва да се радваш. Hug

# 170
Бизу, бързо оздравявайте и двамата.  Hug

Феб, не се притеснявай, че Мони е хапнал малко картофки.  Joy Сега вече разбират и искат да опитат от всичко. Вчера бяхме на празненство в хотела, където работи мъжът ми. Имаше разни вурстове / нещо като наденици и кренвирши/, питки и подобни неща. Еми, какво да ти кажа, Алекс не спря да яде през цялото време. Дори кетчуп близа от чинията ми.  Embarassed Накрая изяде и 250 гр кисело мляко и заспа блажено в количката, а ние останахме до 23,30.  Grinning Деца, какво да ги правиш. Поне се радвам, че тук няма много изкушения, както по площадките в Бг.

# 171
Здравейте мили мои  Hug
Много ви благодаря за съветите, сигурно благодарение на вас всички сме по-добре, Ади вече започна да хапва по едно малко пюре от 130гр през 3-4 часа което си е жив напредък, мен ме боли само гърлото. Софчето ми и тя е по-добре, чакам да я изпишат. Феб, СМГ и аз много се радвам на ящни бебета, защото ние май станахме кожа и кости, а хич "не харесвам" ръмбави бебета  Laughing Но както не веднъж съм казвала: да са живи и здрави децата, пък килата нямат значение  Heart Eyes

Дано всички болнички бързо оздравяват, че е много неприятно, особено като детето само плаче - сърцето ти се къса  Cry Дони, слагам розовите очила душа. Я кажи как мина 1я рожден ден на юначето Дениско  Hug И другите мами да се включат с разкази, че то срамота в този месец да е такава слаба активността  Sunglasses

Щастлива мама кога заминавате на море и Елле ми се губи, сигурно вече цапа доволно с Ивчо в моренцето  Party

Пинки, та как няма да се видим..ще се видим и още как, само да се нансем и да оправим багажлъка, че и аз като
Пухи съм се поуплашила с тези дисаги, но няма как трябва да се стягам и това е!

Не на последно място искам да честитя празника на рожденниците днес:
Максим, Ясмина, Христо, Емил - бъдете много здрави, умни и щастливи деца, обичайте мама и тате, защото вие сте техния смисъл за живот! Много весел първи рожден ден и ви чакаме тук за да споделите с нас преживяното   bouquet  bouquet  bouquet

# 172
  • Бургас
Да почерпя за здравето на моя малък рожденик!

Честито на останалите рожденици! Да растат здрави и много щастливи!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 08:14 от Poppi

# 173
Честит рожден ден на Максим, Ясмина, Христо и Емил! Растете много щастливи и весели деца!

Алекс си има вече трето зъбче!  Grinning Вече започва да заприличва на детенце.  Joy Който разбере, че е на една година и не вярва. Бизу, на Алекс не му личи, че е ящен.  hahaha Сигурно няма още 9 кг, но поне не се налага да се ограничава с храната.  Joy

Няма изгледи сигурно скоро да проходи. Не иска да се пуска дори за една ръка. Научи се да пълзи и му е много по лесно така. Едва го догонвам из апартамента. Преди не искаше да стъпва по тревата на двора, а сега и там обикаля пълзейки. Сега по някаква случайност се е заиграл в кошарата и аз почти си изпих кафето на спокойствие.  Wink

# 174
  • София
Добро утро и от мен!!!
Попи,чудесна почерпка Peace
Честит рожден ден на Христо!!!Да ти е жив и здрав!!!

Честитпърви рожден ден и на останалите рожденници- Максим,Ясмина и Емил!!!

СМГ,честито ви трето зъбче GrinningЗа прохождането и ние сме така.Много го е страх и непрекъснато ми търси ръцете,за да има упора Rolling Eyes

Феб,радвай се че хапва детето.Аз съм от другата страна и е доста трудно ooooh!

Стели,бързо оздравявай Hug

Дони,повечето мами сигурно са някъде на почивка и затова е доста слаба активноста.Личи си,че Дениско е при теб- звучиш много позитивно Simple Smile

# 175
Здравейте и от нас!
Ние не се включваме много,но не сме в София и много рядко сядам на компа. Sad
Честит рожден ден на Христо,Максим<ясмина и Емил!Да сте живи и здрави и много весели детски игри.  bouquet
При нас нещата са добре,вече имаме 10 зъбчета.Преди два,три дни ни избиха двата горни кътника.Кърмим се преди всяко заспиване,всъщност той така само заспива.Яде почти всичко,но все още го е страх да се пусне и да проходи.На 5.07 го кръстихме,не знам само кога ще успея да кача снимки. Embarassed
Общо взето това е от нас,желая ви лек и спорен ден. Simple Smile

# 176
Честит Рожден Ден на сладкия Христо!!!
Попи от все сърце му желая да е много здрав, много щастлив, много обичан и голяяяяям късметлия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит Рожден Ден и на Ясмина, Емил и Максим

Добро утро сладуркииии  Hug
Какво прекрасно утро е когато се събудиш от налазване от бебе. Милия, прехвърли се от неговото легло на нашата спалня и се гушна в мен. Просто щях да умра от кеф  Hug Heart Eyes Mr. Green
Стели Денис е тук за три седмици, след това ще поседи една седмица при баба, после ще го водя на море и след това задействам схемата за яслата и се надявам от октомври вече окончателно да си дойде при мен.  Mr. Green
Феб все едно за Денис ми говориш  Wink Яде всичко  Crazy Сладолед, солети, вафли, зрънчо, ама всичко, за което се сетиш и става за ядене  Shocked Ми да са ни живи и здрави!!!
Бизу първия рожден ден на Денис ще празнуваме на 16-ти август, заедно с кръщене затова още не съм дала отчет. Иначе на самия ден бяхме само четиримата, по чаша вино, малка тортичка и мнооооого любов  Heart Eyes
СМГ честит ви трети зъб  Mr. Green и Денис има 3 - 2 отдолу и един кучешки горе, горе доле като малко вампирче е  Twisted Evil
Пинки така е миличка, направо цъфтя   bouquet

# 177
Дони, историйката с налазването ме просълзи. Гушко сладък. Hug
Данида, честито ви християнче и нека расте закриляно и благословено!
Бизу, дано скоро Ади се оправи. Хем чакаме лятото всички за да сме весели и щастливи, хем тогава точно тези вируси нямат спирка.

Ох момичета, не ме разбирайте грешно. Аз много му се радвам, че хапва детето, но при толкова много статистика с това напълняване и при тези храни които хапват децата просто незная какво да си мисля. Не ми се ще да се научи да се тъпче постоянно. Страхувам се от тази тенденция с толкова затлъстели дечица. Но май трябва да му дам свободно.

Слънчев ден и от мен.

Целувки и най-сърдечни поздрви за новите рожденници днес Ясмина, Емил, Максим и Христо! Бъдете щастливи мили дечица!

# 178
  • Бургас/Пз
Честита първа годинка на малкия голям Ицко!!!! Да порасте мноооооого голямо дете за радост на мама и тате и всички които го обичат!!!!

Честита първа годинка и на Ясмина, Максим и Емил!!!

Ние днес пак цял ден на плаж бяхме!!! Калоян много се кефи даже не усещаме че сме с бебе, а и всички около нас така казват!!!  Sunglasses

# 179
ЧЕСТИТА ГОДИНКА ИЦКО, ЯСМИНА, МАКСИМ И ЕМКО! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЧИЦА! ДА ИМАТЕ БЕЗОБЛАЧНО И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Аниии искам и аз на моретооо  Sad Еййй как хубаво щяха да си играят двете каки и двете бебета, а ние щяхме да си пием коктейлчета на плажа - ех мечтиии  Flutter  Ноооо края на август -началото на септември ако е дал Господ , идваме   Peace

Аз покрай рождените дни на децата съм много ревлива. На 29ти юли си спомнях трепетите при раждането на Стефи, сега с наближаването на 16ти се сещам и за тези с Вики. А днес си спомних как на 2-ри Граци ми се оплакваше, че я боли корема и така цял ден, после вечерта изчезна и на другия ден не се появи , докато следобеда получих СМС с прекрасна вест   Flutter И съм се зачела в темата на Августинки 2009 - много е миличко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт