АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 833
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро маминки.Честит рожден ден на Ния и Георги.Нека растът щастливи и здрави деца,обградени с много любов.
Бизу заминаваме на 8ми на море.Вече го чакам с нетърпение тоя 8ми.Но първо да дойде 5ти и да отпразнуваме   рожденния ден на малчугана.
Пак с един въпрос относно морето:Мислим да му вземем басейна,но с баща му се в чуденка как ще го напълним на плажа newsm78.Кофи ли трябва да нося. JoyЯ споделете как ги пълните вие.

# 181
  • София
Честит Рожден Ден на Нияи Гого!!!

# 182
Честит Рожден ден на Ния и Георги!

Щастлива мама, едната година бяхме на море с доста голям басейн. Мъжът ми си взе една кофа от вкъщи, макар че на мен ми беше малко странно и смешно. Но така басейнът се пълнеше с 4-5 кофи и не падаше голямо разкарване. Пък и половината татковци от съседните хавлии идваха да вземат кофата назаем.  Joy А когато басейните са били по - малки, сме ги пълнели с кофичките от комплекта за пясък.

# 183
Ясно значи ще мъкнем кофа с нас. hahaha

# 184
Добро утро!  Hug
Честита първа годинка на милата ми снаха НИЯ!!!!!!!!
Ани пожелавам и на двете ви много здраве, много щастие, безкрайно много любов и сбъдване на всичките ви мечти. А на прекрасната ми баРелинка желая от все сърце безгрижно детство и много усмивки  newsm59  Gift  party006 happy bd
Честито и на Гого!!! Да расте здрав и щастлив за радост на мама и тати!!!

Теди аз не бих помъкнала кофа на плажа, просто залагам на по-малък размер басейн  Mr. Green
Аз от днес съм на работа и ми е криво, че не съм при децата, но какво да се прави - отпуската винаги е била броени дни и крайно недостатъчна когато дойде лятото   bouquet Приятен ден ви желая!!!   bouquet

# 185
Честит първи рожден ден на Ния и Георги! Цунки на порасналите дечица и специални поздрави на щастливите родители от нас! Бъдете живи и здрави!

Щастлива мама, нашият басейн е като най-разпространените http://www.augustinki2008.snimka.bg/album.php?album_id=294788&pid=13956198 и се пълни без проблем директно от морето. Мъжът ми го прави това упражнение и после спокойно си го донася. А може и с кофички, но ще е по-бавничко.
SMG, снимките са страхотни и най-вече в частта с тортата-много се забавлявах като го гледах как похапва сладичко.  Hug

Хайде толкова от мен, че не разрешава шефа повече.
Усмихнат ден ми желая!

# 186

Благодаря на всички Ви за подкрепата през тази една година Simple Smile (че и преди това почти една) Пожелавам на всички дечица и родители да са винаги здрави щастливи и безкрайно обичани Simple Smile
Ето я и рожденичката

# 187
Здравейте  Simple Smile!

Честит Рожден Ден на Ния и Георги! Желая им много здраве и усмивки!

Имам един въпрос - Смучат ли децата ви още биберони? Кога мислите да ги махате и как...постепенно или изведнъж?

Питам, защото Светли е доста пристрастен към бибата и незнам как ще я махнем, а мисля че е  време да спира с нея. Той я смуче задължително когато е в количката, вкъщи като си пълзи също, а за заспиване ползва направо две:

Е...не заспива така, но едната е в устата, а другата в ръката.

# 188
Брани Денис смуче биберона като заспива и като е нервен, иначе не се сеща за нея. На мен не ми пречи и не смятам скоро да му я махам. Нека още малко да порсне, пък тогава. Брат му смука до към 2 години и после без проблем я махнахме  Peace

# 189
Бранимира, и аз съм се замислила по въпроса. Аз му я давам само при заспиване. През другото време ако е пред очите му, ще се обслужи сам също, но аз я крия за да не свиква. Но както във всичко, очевидно и тук децата са различни. При Доника, е станало от раз, но пък племенницата ми е на 2 години и половина и дума и не иска и да чуе за махане. Не че нещо и има и така честно казано. За себе си обаче съм решила, че ще го махам до няколко месеца, защото с него сънят не му е толкова спокоен. Събужда се за да го търси нощно време по няколко пъти и така накъсва съня си, а и моя. 

# 190
  • София
При нас не забелязвам голяма зависимост към бибата.
Аз му я предлагам при заспиване и то само,за да заместя гърдата Grinning
В количката рядко,ако е нервен.

Може би махането ще стане постепенно Thinking

# 191
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден на малката прекрасна Ния!!! Да порасне много здрава, щастлива и винаги обичана!!!

Честит рожден ден и на Гого!

Калоян също смуче бибата основно за заспиване! Понякога и когато е крив! На Дария е махнах на 2г. Тя разбираше всичко и двете заедно я хвърлихме през терасата на котенцето! После имаше един период от всяко котенце си търсеше бибата  Joy
смятам като поизлязат повечето зъби тогава да я  махаме!!!

# 192
Момичета, влизам набързо да почерпя за р.д.-то на Гогича. Вече е голям мъж Wink Ние сме на морето.....после ще ви настигам. Целувки

Честит рожден ден и на сладурестата Ния!!! Да е винаги усмихната и късметлиика!!!

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛА МИ БАРЕЛИНКЕ НИЯ! МНООООГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ ЗА ЗЛАТНОТО МИШЛЕ И МАМА И ТАТЕ МНОООГО ДА ТЕ СЛУШКАТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ ГОГИЧ! ДА РАСТЕШ ПРЕКРАСЕН, СЪРЦАТ МЪЖ С КРЕПКО ЗДРАВЕ ЗА ГОРДОСТ НА МАМА, ТАТЕ И МЪНИЧКОТО БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧКА!

Аз малко късно се включвам, но днес пък Вики вдигна Т на няколко пъти  ooooh! Явно я надви оня гад вируса  #Cussing out

# 194
Като чуя за вирус и полудявам, пазете се много #2gunfire И мен ме прихвана, а от вчера и сестра ми  #Cussing out Докато не го изкараме всички от кащата няма да миряса. Милата Вики да се оправи бързо, че толкова ми е мъчно когато дечица са болни  Cry

Вчера не успях да се доредя, но днес да честитя големия празник на Ния и Гоги! Да растът здрави и усмихнати деца, много сърдечни и добри! Пожелавам им целия късмет на света !!  Hug Hug Hug

А днес, мила Емили, ти порастваш - желая ти много хубаво детство, много щастие и късмет!   bouquet

Аз много се вълнувам, защото една от моите приятелки всеки момент чака появата на  своето второ дете, терминът и беше на 29.07 но се оказа че ще си има Августинче! Надявам се всичко да мине нормално и скоро и аз (и тя) да се похвалим с тъй дългоочакваното бебе! Дори не знаем какъв е пола, зашото там - в Никопол не мога да кажат  Shocked Но да ни е живо и здраво - чакам те с любов!  Heart Eyes Heart Eyes

Теди и ние пълнехме басейна от морето, беше малко голям за 2 деца, но за това пък бяха нужни 2 човека  Peace

С бибата нямаме проблем, аз му я давам той я извърля не иска и да чуе за нещо различно от гърда  Grinning
Поздрави, че се дерем

Общи условия

Активация на акаунт