АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 832
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!  Hug
Като ви слушам и ми настръхват косите, е..ати гадния вирус - покосява всичко що срещне по пътя си.  Close Дано ни пропусне, защото ми се струва доста гаден  Cry Скорошно оздравяване на Пуканката и Ния и на останалите болни бебета.  Hug
Бизу стискам палци за леко раждане на твоята приятелка   bouquet
От вчера Денис се сдоби с нови сандали и сега е неудържим  hahaha Момичета още не съм си купила никаква дрешка за кръщенето и рождения ден на Денис  Sad Нещо в края на сезона нищо не мога да си харесам. В повечето магазини са изкарали вече есенната колекция. Какво ще обличам направо не знам  ooooh!  Thinking А как вече ми се иска всичко да е минало и да съм на моретооооо....ех, мечти  Rolling Eyes Приятен ден от мен за сега  wavey

# 196
Мамадона, ейййй сегичка ще дойде...  grinning039 sun

А пък аз имам друг дерт `дет се вика. Чудя се какъв подарък да спретна на кръстницата??!!! newsm78 Дайте идеи, моля.

Да се оправят малките дечица. Нас също все още ни заобикаля този вирус. Дано се разминем.

# 197
  • Бургас/Пз
Теди, нашият басейн също е доста голям!! Да ти кажа обаче кофата не ми се вижда удачен избор, още повече че ние сме с толкова много багаж на плажа че само кофата ми липсва. Ние решава проблема с пълненето с една от големите чанти от метро. Много лесно и бързо става. Не е задължително да е на Метро, по-скоро трябва да е голяма и здрава, от плътен найлон, а не от обикновените торбички, че те много се късат!

Ей наистина този вирус е ужасен, явно на всякъде го има!!! Дано децата бързо да се оправят!!!

Доника, в Майорал има в момента 40% намаление и имат доста интересни неща!!! Ризки, гащеризони, все ще измислиш нещо!!! То ние с момчетата нямаме кой знае какъв избор!!!

# 198
Ани аз младежа съм го нагласила, ама аз нямам тоалет  Rolling Eyes Общо взето тях бързо ги докарвам, ама аз съм много трудна  Tired Сега пак два часа обикалях и нищо не си харесах или пък ако харесам нещо няма моя номер и така, пак се прибрах с празни ръце  hahaha

# 199
  • Бургас/Пз
Дони, извинявай мила, аз пак не съм разбрала!!!  Embarassed Мислех че търсиш нещо за малкия! Ами я кажи колко ще е официално кръщенето, в смисъл в по тесен кръг ли ще е, на заведение ли , изобщо ти как ги виждаш нещата, какво търсиш - рокля или нещо спортно елегантно.

# 200
Ами по принцип е следобедно парти  Sunglasses Няма да е в много тесен кръг, защото само родата ми е към 30 човека  Shocked На открито ще сме в един разкошен комплекс в Арбанаси с много зеленина и си се представях в някаква ефирна шарена рокля, ама май ще трябва да си изградя друга представа  hahaha Joy Ако ви идва нещо друго на ум свиркайте  Hug

# 201
Дони ей такива шарени и ефирни рокли гледах в "Манго" в Мола  Peace Ама са вече на разпродажба и незнам имат ли номера, ама разходи се и виж ако искаш.

Пуканката днес е по-добре и дано не вдига повече Т, защото ще лудна вече. Първо голямата, сега малката, дано не прихванем и ние големите, че нямам време за болежки.

Стеих се, че някой беше подел инициатива за снимки на по-големите деца и бебетата, намерих на Стефи сканирана бебешка, та ето :

Стефи на годинка и пет месеца :

Вики на годинка (почти) :

# 202
И аз ги гледах муце, ама бяха от новата колекция и струваха 240 лв.  Shocked  #Crazy

# 203
  • Бургас/Пз
Дони, ето няколко идеи от мен

Само везнам дали ще намериш нещо подобно в БГ

# 204
Ама наистина не бомба, а огромен метеор е ударил темата  ooooh! Какво Ви става бе мамита? Сега тепърва предстоят моментите с най-много вълнения покрай порасналите ни вече дечица, а всички мълчим и нищо не казваме. Дори и снимки от рожденните дни на дечицата няма  Cry

Ние в четвърътк ще празнуваме на Стефи рожденния ден на басейн "Виктория". Тя милата е поканила гости като за една малка сватба - 20 деца и около 11 възрастни  Crazy Само дано не ни завали дъжд, че ще развали на децата купона, а повярвайте ми страшна веселба настава, дори забравят да ядат  Laughing Не им трябват и аниматори дори  Laughing После ще пусна снимков материал (така де хем темата да напълня, хем пък да Ви дам идея за в бъдеще )  Mr. Green

Виктория пък вчера ми разби носа с глава, ама така яко ме фрасна, че днес цял ден ме боли и носа ми е изтръпнал  Crazy Днес пак с глава щеше да ми цепне веждата  ooooh! Пожар Ви казвам - само да няма температура и у нас е Кербала, сега разбирам на Миши какво и е с Магарийка. Да са живи и здрави дечицата и дано е истина това, което казват, че палавите деца растат много умни и се оправят леко в живота  Praynig

А и ми дойде една идея - нека всички се върнем година назад и да си спомним вълненията покрай раждането на бебоците.
Миналата година по това време Дони, Граци, Стела абеее цялата компания беше родила и беше станала голяма скука, нямаше с кого да пия кафенце и да се тъпчем дружно в кварталните кафета. Тогава с Нелката и Миши подхванахме чата в кю-то и скайпа, и взаимно се утешавахме, че този път раждането ще е леко. Еййй много кураж ми дадоха тези жени.  Heart Eyes Благодаря Ви от сърце! Честно казано сърцето ми беше в петите от шубе  Embarassed Всеки ден получавах по няколко СМС -а за родени вече бебчета и повярвайте ми ревях от щастие и умиление при всеки един. Сега като се сетя и ми става токова мило и топло на душата, наистина всяка една минута прекарана тук си струваше. Благодаря Ви за прекрасните емоции!  Hug

Сега дивотийка заспа и аз май е време да лягам, че утре пак на работа  Tired

Лека и спокойна нощ на всички Ви  Heart Eyes

# 205
Здравейте момичета влизам да почерпя за моето порастнало момче(ей пак почнах да плача).Нещо от вчера все ми е ревливо и само като се сетя как миналата година по това време ввече бях в предродилна и почвам да рева.
Сега се сетих за една мисъл''Ражда се дете,ражда се и майка''.Много вярно казано.
А ето и сега почерпката

Оф нещо хич ме няма в писането.Не мога да си събера мислите.Обещавам да публикувам снимки от рд-то.

# 206
  • София
Теди,да ти е жив и здрав рожденника!Благодаря за почерпката Grinning

А,това е за малкия Гого и за останалите рожденици днес:

Нека радват мама и тати с много усмивки!!!

# 207
Добро утро  Hug

Аз бързам да се попхваля че съм станала горда свекърва  Grinning Моята приятелка е родила на 3ти в 23:45 момиченце - Маги 3.500кг и 51см. Научих чак вчера зашото имах проблеми с телефона си! Но съм много щастлива, от вчера сякаш моя свят стана по-красив, по-смислен само като си представя малкото красиво мишле  Heart Eyes Нека расте здрава и живота и бъде красив, пъстър, очарователен    bouquet  bouquet  bouquet

Асе, душа с такава майка няма защо да се притесняваш за дъщерите си - живота ще им е песен!  Hug

Ани, страхотни рокли  Party Дони, дано си намериш нещо подходящо, сигурна съм че ще грееш и ще бъдеш великолепна с каквото и да си облечена, все пак имате двоен празник!  Heart Eyes

Поздрави на всички, че моя ръмжи от кошарата  Mr. Green

А видях, че Гогич е пораснал, желая му здрасе, щастливо детство, скорошна сестричка и много любов да има във вашата къща Теди! Ще пийнем по нещо с Ади за рожденника  Mr. Green

# 208
Добро утро!!!  Hug
Теди, Честит Рожден Ден на Георги.  newsm59 Gift

Пожелавам ви много здраве, много семейно щастие, малкия да расте умен и палав за твоя гордост и радост и си поплачи - не се притеснявай. Този ден преди всичко е твой и само ти и никой друг не може да го почувства така, защото като дойде мига на раждането майката винаги остава сама със страховете си. Но никаква болка не си заслужава от това да погледнеш тези малки красиви очички пълни с любов и обожание и нищо не може да се сравни с първия път, когато чуеш МАМО. Аз винаги плача на децата на празниците, защото знам какво ми е коствало да ги имам, да ги гледам, възпитавам и след това с гордост да си поплаквам на постиженията им. Пожелавам ви много весел празник и дано не ви вали  Wear Umbrella  Nature Sunny Много целувки от мен и Денис.  Честит празник и на Доротея, Андрея и Антон  newsm38 newsm67 Tada
Асе разчувства ме и мен с тези мили спомени. Спомням си много добре как ти звънях почти всеки ден и те питах дали не си родила  hahaha И всеки път те сварвах под климатика и чакаше ли чакаше, и ние с Ани те чакахме ли чакахме да заформяме пак групата на Шаро, но този път с колички  Joy Ех, много мили спомени и както е дъждовно на вън пак на рев ме избива.
Стискам ви палци за четвъртък да ви е хубаво времето, че не ми се мисли ако завали колко ще е тъжна Стефи. А Вики в белите не е сама. Вчера Денис много майсторски ми бутна палмата и разсипа цялата пръст на земята  hahaha
Ани чудни са роклите, ама ако и ги продават някъде ще е много добре. Точно нещо такова си представям  Mr. Green
Бизу честита ти снаха   bouquet Да е жива и здрава малката кукла  Heart Eyes

# 209
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГОЛЕМИЯ ВЕЧЕ ГЕОРГИ!  bdbaloni

Теди, да ти е жив и здрав малкия-голям мъж! Безкрайно щастливо детство му желая от сърце!  Hug

Laughing Дони вярно мила, че ми звъняхте почти всеки ден да ме проверите  Laughing А аз само по свиждания обикалях и влачех шкембето, с надежда мойта госпоИца като види вашите бебета да реши и тя да излиза.  Laughing

Бизу да и е жива и здрава малката принцеска на твоята приятелка! Ех че хубаво ми става, като чуя за родено бебче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт