АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 820
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Здарвейте мили маминки и бебоци  Hug
Ние отново сме на линия  Wink То като е лошо времетооооо....  Sad

Честити Рожденни Дни на всички порастнали Августинчета   bouquet Честит празник и на милите им маминки   bouquet

Бързо оздравяване на болничките  Praynig Голяма мъка е да гледаш детенцето си болно  ooooh! На никого да не му се случва повече  Praynig

Успях да прочета всичко до тук - много се радвам на всички снимки. Толкова много са порастнали дечицата ни  Hug Някои си карат вече отпуските на морето ..... Sunglasses И ние се готвим за края на август и началото на септември  Sunglasses За сега се подвизаваме по вили и басейни  Wink

Пускам няколко снимчици - да не ни забравите  Wink

2 сники от кръщенето

тук Костенури е на вилата

# 211
Сори за двата поста, ама нещо много се сбъгьоса  Crazy

2 снимки от басейна (мен ме няма в кадър  Mr. Green)

# 212
Мелфин загуби се значи Simple Smile
Преслва е прекрасен. Много интересна физиономия има. Направо е като кукла Simple Smile
Честит празник Теди, нека момчето ти расте здраво и мнооооого щастливо. Много да ви радва и да ви слуша Simple Smile

# 213
Директно влизам в темата без увертюри, че времето е лукс Mr. Green:

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ДВАМАТА ГЕОРГИ-овци-да са живи и здрави!!!(то на единия малко на патерица, ама като не съм редовна... Embarassed

Мелфин-много пораснал Преслав! А каква порцеланова кожа и теменужени очи има.... ooooh! ooooh!

Не влизам често напоследък, дори и не чета редовно... Rolling Eyes...имам разни душевни терзания и така...чета си книгите-те ме спасяват, макар и временно, да не размишлявам до полуда в/у неща, които не са в моя власт да променя Tired Понякога се питам наистина колко може да понесе човек...

Но естествено-и аз се връщам към миналогодишните си спомени и трепети. По това време вече се бях прибрала послушно в София(по препоръка на лекарката ми) и чинно си чаках реда да родя..През деня се сдухвах от скука, с нетърпение чаках мъжа ми да се прибере от работа, да падне малко хлад и да излезем из прашна София . Вечер бях предсказуема-неизменно сядах в 20 ч пред телевизора с нещо за предъвкване под ръка и гледах "Веществени доказателства" Mr. Green. Не изневерих на навика си и вечерта, преди да родя-макар и с контракции, пак си изпълних "ритуала". Друг "ритуал" от онова време беше и "прослушването" по кю-то с Ася: и двете бяхме на една "честота" , беше удивително какъв синхрон имаше в мислите и преживяванията ни; давахме си една друга кураж, въпреки, че си умирахме от страх и ако имаше как-щяхме да отидем и едновременно да родим Joy. Joy Тогава за първи път ми се случи да чувствам някой толкова близо до себе си, някой, който в крайна сметка не познавах в действителност и никога не бях виждала, а вече беше част от живота ми(и още е и надявам се-ще бъде Hug). С много други от вас тук изпитвам сходни емоции, въпреки, че само ви чета, без да съм ви видяла наживо...

# 214
Тези приказки ме удрят на рев... Мило ми е.

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА МИЛИТЕ НИ АВГУСТИНЧЕТА! ДА РАСТАТ В МНОГО ЛЮБОВ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ !!!

На 16.08 и ние ще прескочим за няколко дни до морето. То така и така батак... поне децата да се порадват малко. Там ще празнуваме рождения ден на Марти - със сладоледена торта  Laughing Дано улучим хубаво време и вирусите да ни прескочат  Praynig

Много ви се радвам, момичета, така да знаете! А мъниците са страхотни! Кога мина това време???

# 215
Миленка Преслав е разкош  Hug Казвай бързо с какво му миеш на младежа косата - уникално лъскава и красива е  Shocked

Нелкее, Нелкее ако не беше ти на финала незнам как щях да се справя, честно  Hug Толкова ме беше подгонило шубето, че си бях глътнала граматиката, щом последните два дена не ми се ядеше дори  Laughing И ревях за всичко, а като видех или чуех за бебе, ставаше драматично, чак хълцах  Embarassed Представяте ли си хълцащ кит ? Laughing
Нелка за душевните терзания - ако имаш нужда да поговориш с някого, знаеш че съм насреща (само трябва да си пуснеш скайп-а)  Hug

Пуканката днес не е вдигала Т, очетата започнаха да се избистрят и дано да сме го преборили тоя гад.  Praynig

# 216
Теди, честит рожденик! Да ти е жив и здрав и много щастлив!

Асе, дано Пуканката е оздравяла.

Бизу, честита снаха, всичко най-хубаво й желая!

# 217
  • Бургас
Честито на порасналите! Да растат много здрави и щастливи!!!
Благодаря ви за милите пожелания за рождения ден на Христо! Ние правихме и кръщене. Снимки ще пусна тези дни, че са на апарата на кръстницата Simple Smile Христо се държа сравнително добре и не плака в църквата, само малко помрънка, че се изплаши отначало от попа и не му се седеше на едно място. На другия ден празнувахме малко и с наборчетата.
Аз също си припомних миналогодишните трепети  Grinning  Сякаш беше вчера, как бързо мина тази година. Как ме беше страх, че няма да мога да разбера кои са родилните болки, пък как ми текнаха водите рано-рано. Каква мишка беше Христо, пък сега бяга не мога да го стигна.
Да се отчета от консултацията. На 1 година Христо е 9кг и 73см. Качил е малко по-малко от 200г и 2см. Ами то как да качи повече като не спира изобщо това дете. От както е проходил почти не лази, само като иска да качи някое по-високо стъпало кляка  Laughing Иначе си хапва доволно. Feb разбирам те за яденето и Христо е така. И аз като теб съм чоплила картофи  Embarassed
Днеска бяхме на едно от приятелчетата на бебешки рожден ден и Христо се раздаде много. След това спа непробудно 3часа  #Crazy Сега пак спи, ще ходя и аз да лягам, че яко е измаря и мен откакто е проходил.

Бързо оздравяване на всички болнички.

# 218
здравейте на всички!!!
отдавна не съм писала, но просто не ми остава никакво време, все нещо друго изниква и така!!
благодаря на всички за пожеланията за РД-то на малкото ми същество (което вече хич не е малко Heart Eyes) Честит Рожден ден на всички други наборчета!! Да растат живички и здравички и да бъдат голяма гордост за мама и тати!!
За отчет днес водихме Макс на ваксина - 10,500 кг и 77 см; хапва си детето, но не е фен на много твърдата храна, не му харесва да дъвче особено много, та я караме повече на пюренца  Mr. Green
опитва се да ходи и вече се справя доста по-добре, но все още търси ръчички, страх го е да се пусне сам; не пълзи, а се придвижва смешно само по дупе и не успява винаги да се изправя сам.
ние се готвим края на месеца да си идваме към БГ, че бабите и дядовците вече тръпнат да го видят  Wink
ето малко снимчици от РД-то (искахме да го направим в един парк, но заваля проливен дъжд и спешно събрахме хората вкъщи, но пак се получи весело!!!)

главния виновник!!!

с мама

в един магазин, позира за снимка bowuu

# 219
Здравейте момичета.Влизам да пусна малко снимки от рд-то на моето детенце.Изкарахме си супер.Той началото го проспа и края също но  в средата беше в апогея си.
с татти преди да тръгнем за арбанаси.
вече в заведението.Имаше една каручкаи той все на нея.
с баба с
с мама
Във фейсбук има още на който му се гледат.

# 220
  • София
Добро утро и от мен!!!

Честит Рожден Ден на Габи и Борис!!!

Много хубави снимки видях на вече пораснали момченца- Теди и Надин страхотни са децата, а и вие също Peace

Мелфин, а за твоя Преслав нямам думи- голям чаровник Heart Eyes

Бизу,честита ти снахичка.Да е жива и здрава Heart Eyes

Попи,чакаме снимки и от вашето празненство!Честито ти християнче Grinning

Боби вече си има две горни зъбчета.След като се показаха,мислех че ще е по-спокоен нощем, но ме огря само 2 нощи.Тази пак ставах 1342561 пъти Tired
Иначе по-стабилен е изправен,обикаля като се държи за дивана или бута един стол и така се придвижва.Но милия,хич не му идва на акъл как да седна като е прав-започва да се сърди и аз трябва да го сложа да седна Simple Smile
 Така като го гледам скоро няма да се пусне за самостоятелни крачки, много е страхлив Rolling Eyes

Хубав ден ви желая,макар и облачен Simple Smile

# 221
Здравейте мамита!  Hug
Честит Рожден Ден на Габи, Борис и близнаците на мама Емили!
Да са здрави, щастливи и безгрижни. Само радост да носят на милите си мами!  newsm59 bdbaloni baloni
Тоя ужасен дъжд няма ли да спира вече??? Децата пощръкляха  #Cussing out При нас нищо ново. Послушния Денис се е превърнал в Денис-Белята и не се откъсва от мен за секунда. Сутринта едвам смогнах да отида на работа и то с 40 мин. закъснение. Налази ме още рано,рано и нито мога да изгладя, нито да се изкъпа  #Crazy рев за мене и това си е  ooooh! Къде ми отиде послушанчето, не знам  newsm78 Само да ми е жив и здрав, пък белите няма как ще ги търпим  Mr. Green Приятен ден от мен засега и дано не вали  smile3531

# 222
  • ....от ляво до десния завой...
Здравейте мамички и бебоци, Hug
Минавам да почерпя за нашата първа годинка. Празненството ще е довечера, но преди купона ни чака среща с отец Георги в църквата - освен че сме рожденници, днес кандидатстваме и за християнче! Heart Eyes
Утре ще постна снимки и от кръщавката и от купона за рожденния ден! По случай празника си купих крила и вълшебна пръчица - туку виж съм успяла да спретна някоя и друга магия.... smile3520

Заповядайте на виртуална почерпка от нас :

Бонбонки :

Тортичка

Сокче

Не може на празник без Спайдърмен! Wink Party Party

Честит рожден ден на астралните ми близначета - Габи, Сабина и Максимилиян. Да сте здрави, много палави, но все пак да слушкате майките и татковците си! Heart Eyes
Прегръщам Ви : Бориси

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 13:55 от Sindarella The Spy

# 223
  • Пловдив
Здравейте мами! Извинявам се, че не съм ви чела, надявам се всички да сте добре  Hug.
Днес страшно съм се притеснила.
От дума на дума с едни майки стана въпрос за пъпчетата и забелязах, че на другите дечица са по-вдлъбнати, а на Дани леко изпъква от време на време. Звъннах на педито и веднага отидох. Като го видя каза, че имал "кожен пъп" и му залепи една лепенка. Каза, че ще го следим и ако не се прибере ще го оперират  Sad.
Много ми е криво и ме е яд на себе си, че детето стана почти на 1 годинка и чак сега го забелязах. Мислех си, че това е нормално, кой да ми каже, че не е #Cussing out.
Някой имал  ли е такъв проблем?

# 224
Честитит рожден ден на всички които вече са станали на годинка,да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
Ние сме добре,Петър също беше болен,даже още покашля по малко,дано скоро да отшуми!
Има още едно зъбче и вече са 3 на брой,гледам,че горните доста са се подули,скоро сигурно и те ще пробият.
Andonovag,аз с Ивайла имах подобен проблем,тя имаше пъпна херния водихме я на хирург и ни казаха,че като навърши детето година трябва да се оперира,това много ни стресна и реших да я заведа и при нашият лекар,който е специалист детски болести,и макар и да не е хирург той ме посъветва на не оперираме детето,че тази херния до втората и годинка ще се затвори,реших да му се доверя,тъйкато му имам голямо доверие и не съжалявам,хернията на детето се затвори без операция вече няма и помен от нея,моя съвет е да потърсиш второ мнение!
Една снимка и от нашият рожден ден

Ето и тортата

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 18:50 от mama galka23

Общи условия

Активация на акаунт