АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 818
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас/Пз
EEEEE, все повече дечица порастват!!!

Честит рожден ден на всички днешни рожденци, специално на Габи и Борис!! Синдарела ще чакаме снимки от кръщенето и купона!!!

Асееее
, и мен ме върна с тоя пост преди една година време!!! Направо лудите ме бяха хванали, всички родихте , а останахме само ние с Бизу, вече имах чувството че никога няма да родя!!! Ама изкарах раждането на всяка една от вас, все едно аз раждах!!! Трепетите бяха страхотни!! И сега когато децата ни навършват първата си годинка и прохождат ние не можам да изпишем една тема като хората!!! Дайте поне редовните да се вкараме в ред!!!!

Бланш, много ни липсваш, така че мила опитай се въпреки мрачните настроения да понаписваш някой ред тук, пък може и да споделиш нещо интересно от книгите които четеш. Сигурно ти дават много поводи за размисли!!! Дай и някоя снимка на малката красавица Мари!!!

Граци, и на тебе ще ти се карам, никаква те няма!!! И Малка Буби и тя се загуби!!!

Аз сега свалих малко снимки от фотоапарата и довечера ще ви ги пусна!!! Сигурно вече ще ви писне от моите снимки ама вие като не пускате!!!

Е докато пусна поста и Мама Галка 23 се е включила!!! Страхотна снимка и ти мила изглеждаш страхотно!!!

# 226
  • Пловдив
mama galka23 май съм пропуснала, но педиатърката каза, че като стане към 3 годинки, тогава евентуално за операция.
За сега ще се надявам на лепенката да помогне или просто с времето да се оправи.
Питах чичко Гугъл за този "кожен пъп" и прочетох малко информация, може да се каже, че се поуспокоих.

Честит рожден ден на Габи и Борис, както и на всички рожденници днес!  newsm59
Да растат здрави, много игриви и усмихнати деца!

Мелфин, Преслав е уникален!

# 227
Здравейтеее Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ И БОБИ! КРЕПКО ЗДРАВЕ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ ДЕЧИЦА МИЛИ!  Hug Heart Eyes

Чакайте да Ви разкажа и нашите патила за рождени ден на Стефи - Днес сутринта като видях какво е времето, като прочетох прогнозите по всички сайтове и почти се отчаях, че цялата ни организация търпи провал, все пак го бяхме организирали на басейн и дъжда, и студа далеч не влизаха в плановете. Обадих се на Стефи да го отложим за неделя, ноооо тя като се разстрои и ми стана ужасно мъчно  Sad Тогава звъннах на басейна, които проявиха разбиране и казаха, че ще върнат капарото. От там веднага звъннах във "Ветрило" да направя резервация за 30 човека и след работа трябваше за час да минем през Джъмбо да вземем украса и подаръци за гостите, да вземем от "Неделя" тортата, да вземем някои от гостите и да отидем първи в ресторанта. Е светофарите работеха за нас  Mr. Green и успяхме. Дори украсихме преди да дойдат гостите и децата си изкараха чудесно, забавляваха се много и се прибрахме доволни. Simple Smile И за пореден път се убедих, че има ли желание, има и начини  Peace

# 228
Eeeee, Асе супер новина!!! Браво на тебе! Страшна си!!! Да си призная цял ден ви мисля и не смея да се обадя да те питам, защото си представям какво ти е било! С нетърпение чакам снимките. Вярвам, че и кака Стефи е била доволна  Party
Мама Галка 23 жив и здрав да ти е Петър! Много е пораснал, а ти изглеждаш чудесно  Flutter Доста време се беше загубила и липсваше  Hug Така и не разбрах защо, тъй като и аз не бях много редовна, но се надявам причината да е била основателна. Много се радвам, че си отново сред нас   bouquet
Андонова не се тревожи мила! Няма да се стигне до операция. И на Крис пъпа беше така, но с лепенките се оправихме. И най-важното е да не го оставяш да плаче, защото се надува допълнително. Купи си водоустойчиви лепенки и ги дръж колкото се може по-дълго. Аз лично лепях пъпа около една година. Толкова се бях специализирала, че сама му го лепях  Hug
Ани мила, критиката ти е градивна и аз те подкрепям. Опитвам се и аз да бъда по-активна, откакто имам нет и докато имам  Mr. Green
Мелфин малкия Костенури наистина е с кукленска красота. Пускайте всички повече снимки да гледаме тия сладки пораснали дечица. Целувки много на всички и лека нощ   bouquet

# 229
  • София
Хайде, и за лека нощ да се разпиша!!!

Андонова,стискам палци всичко да е наред и да не се стига до операция Hug

Мама Галка,много хубави снимки Simple Smile

Асе,радвам се че всичко се е подредило както трябва и съм сигурна,че празника е бил на ниво:D

Вече ви казвам лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Честит рожден ден на Габи и Борис!

Малко на финала, ама чак сега успях да седна. Алекс спи, след малко и Марина ще я пращам да си ляга. Снощи дръпнахме с брат ми разговор по скайпа до 1 часа и днес едва съм гледала през деня. Но ми беше много приятно да си поговорим, докато децата спят. Покрай сватбата му, не можахме да се видим на спокойствие и много ми липсва. А децата са добре, Алекс едва го догонвам понякога.  Joy Започнах да затварям вратите, защото няколко пъти ми изчезна и сърцето ми се сви докато го намеря.

Ето две снимки от сватбата на брат ми / вчера ми ги прати и искам да ги споделя с вас/

Мама Галка23, и от мен поздравления - изглеждаш страхотно, както и рожденника.  Laughing

Ани, наистина редиците са ни оредели. Преди не можех да смогна да изчета постовете за деня, а сега - няма раздвижване. Но е нормално при хубавото време, а и при щъкащите навсякъде малчовци.

Андонова, стискам палци операцията да се размине.  Praynig

Асе, добре, че сте реагирали бързо и е минал весело ражденния ден.

Мелфин, Преслав е с уникална прическа.  Laughing

# 231
Хайде и аз да се включа да не ме критикувате  Mr. Green

Нещо ми бяга съня и се чудя какво да правя. Снимки на Мартин ще кача, но първо трябва да ги сваля на служебния лаптоп, че нали моя комп е пред разпад и не разпознава вече нищо  ooooh! 
Иначе нищо ново около нас - все едно и също-само ядове. Последния: преди два дни учителката на Цвети ми каза,че не ядяла нищо. Нито закуска, нито обяд  Shocked Незнам вече какво да го правя това дете. Накрая ще се разболее  Sad  Яде едни и същи неща и абсолютно отказва да опитва нещо друго. Краставици, домати, всякакви плодове и зеленчуци - всичко е отрова!!! Не близва! За месо да не говорим. За риба пък хич!!! Риба не е яла откакто беше бебе... Абе какво да ви разправям, само като си помисля и лошо ми става. За нея готвя това - боб, леща, кюфтета по чирпански, мусака, печени пилешки крилца (това е единственото месо + принцеси с кайма), сандвичи с масло и шпеков салам. Май се изчерпах. А иначе десертите мнооого ги уважава - да не си помислите, че яде кремове или нещо такова?? Под десерт тя разбира само и единствено шоколад или вафла. Ако няма стимул(десерт), отказва и това да яде. А ако няма от горе изброените яде си сух хляб и е доволна...  След разказа на госпожата се замислям дали да не и купя някакви витамини за подсилване на апетита??? Кажете, момичета, имали ли сте подобен проблем? Как сте се справили с него?
Казах и ,че ако не започне да се храни нормално като останалите деца, няма да отиде на море и тя се разплака милата  Cry Знам, че това далеч не е решението на проблема, но толкова бях шокирана, че просто не знаех какво друго да и кажа.  Все си мисля,че проблема не е в мен, защото менюто на семейството ми е изключително разнообразно - приготвям всичко (без да преувеличавам  Embarassed), но тя отказва да опитва каквото и да било. Вече незнам как да постъпвам с нея  Confused Моля за съвет  Peace

# 232
Добро утро!

Лелеее колко ми се спи ако знаете  Tired

Малчева мила с децата (да чукам на дърво) не съм го имала този проблем. Стефи имаше един такъв период, само че беше 3ти клас и аз подходих доста по-хард - гледахме заедно едно предаване за болни от анорексия и тя се стресна  Embarassed Беше решила, че е дебела моля ти се  Shocked Но мъжа ми е бил същия, свекито разказа, че я е било срам да го води на консултация, защото е качвал по 20гр. и нищо не е ядял. Не че сега яде много де, кара го повече на комическа храна (протеин например) , но явно си е до организъм  newsm78 Нищо не пречи обаче да и вземеш едни витамини (Мулти Саностол например) за подсилване и увеличаване на апетита.  Hug

# 233
Добро утро,
Малчева най-вероятно майка ми ще те разбере с тази разлика, че аз съм ядяла всичко, но изключително рядко. При мен важеше правилото "ям като съм гладна", а това не се случваше много често. Даваха ми рибено масло на капсули и ми внушаваха, че ще ми се отвори такъв апетит, че няма да ми се повярва. Е не се получи, но по това време смених балета със спортни танци и така се уморявх от комбинацията балет+спортни танци+училище и започнах да ям повече. Моят съвет е, да я караш да израсходва повече енергия и да се научи, че ще яде това, което има на масата, а не отделна манджа и за нея.
Надявам се да съм била полезна Simple Smile  Peace

# 234
  • София
Добро утро!

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ- КРИСТИНА И БОЖИДАР!!!  cook

При нас нощта не беше от най-приятните- пак голямо будене,въртене и т.н. Tired
Иначе през деня е спокоен,спи хубаво,весел е, но нощем ми разказва играта Crazy
Ето и две снимки от нашата почивка:

СМГ,много хубави снимки-децата ти са разкошни Heart Eyes

Малчева,и аз съм била много злояда като дете,но нямам спомени да са ме карали да ям насила,с някакъв ултиматум...Незнам може би ще го израсте,доста деца са така,но разбирам притеснението ти като майка.Това за витамините звучи като добро решение за момента.

Къде се изгубихте Стели Мели,Бизу,Стела,Галка,Светла,Интрижка,има и още.....

# 235
Добро утро!  Hug
Включвам се и аз по проблема на Малчева, защото аз го имам същия у дома. Аз също се чувствам в безизходица и не знам как да постъпя. От едно ящно и дебеличко дете, сега Кристиян почти не лизва нищо. Нашето меню се състои също от филии със салам, шунка, кашкавал, запечени сандвичи, от време на време се прилъгва на пържола. Пица, но само със шунка и кашкавал, МакДоналдс и всички разновидности на кубети, брускети, чипс и т.н. Единствено сладко не близа, ама нищичко. Нито шоколад, нито сладолед, нито бонбони, единствено дъвки и то ментови  Shocked Плодовете и зеленчуците и при нас са отрова, сиренето, рибата, боба, лещата, грахта също офффф ужас. Приемам и аз съвети всякакви. Пробвах с какво ли не. Витамини, билкови добавки, цитросепт и всякакви подобни, но ефект никакъв. Енергия изразходва доста, но явно не му е достатъчна. Малчева ако намериш някаква панацея свиркай. Аз не съм много по готвеното, но салата винаги има на нашата маса, плодове също. Месо и риба също приготвям.
СМГ снимките ти са страхотни. Много добре изглеждате, а Марина е като истинска малка булка  Party
Пинки много е сладичък малкия Бобко. Денис е същия през нощта. На всеки час се буди и приплаква и се да го гушиши, все да го галиш...ще го надрастнат. Както каза Ани като пораснат и ще ни липсва това нощно ставане  Mr. Green
Да не забравя да поздравя и днешните рожденници. Живи и здрави да сте мили дечица  newsm59  Gift  party023

# 236
Здравейте мамчета   bouquet
Честит рожден ден на всички празнуващи днес  nbirthday  ura и поздравяваме всички които сме пропуснали да поздравим  Embarassed да сте живи и мн здрави мили дечица и майчета  Hug Heart Eyes

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА ГАБИ И БОРИС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР
! newsm51
Ех, че хубаво-всеки ден има повод за празник, валят рожденици newsm44
Аз надничам постоянно и в темата на Августинки 2009, като следя зорко момичетата с моя термин и им се радвам от сърце newsm03
Асе-браво за бързата ти реакция и спасения празник на Стефи smile3525
Малчева-аз нямам твоя проблем, или по-точно-досега, с Али го нямах, със злоядо дете, но аз съм била такова и наистина по всичките ми детски снимки съм много жална-клечеста една такава GrinningПо тази причина майка ми вечно в панталони ме е обувала, че роклите ми стояли смешно и показвали щекавите ми крака, а аз умирах за рокли SadТо затова сега рядко слагам панталон, а също и децата ми обличам предимно с роклички Mr. GreenНезнам дали има решение на проблема ти, май просто се израства с възрастта....поне съдейки по себе си...Витамините са временно решение със съмнителен резултат според мен Confused
Ани-питаш за това, което чета в момента...Аз малко като невиждала книги: дълго време в София наистина неможех да се доредя да седна с книга в ръка и сега тук, където имам далеч по-малко от обичайните ангажименти, използвам да наваксам Laughing. Чета книги и автори, които са ми препоръчвали: купих си двете книги на Халед Хосейни и прочетох едната-"Ловецът на хвърчила" и останах очарована, отдавна не бях чела нещо наистина добро Peace. Сега чета втората книга от трилогията на Исабел Алиенде-"Дъщеря на съдбата". И стилът на писане на  Алиенде адски ми допада, аз по принцип харесвам латиноамерикански писатели(Маркес ми е много любим), а и ми е в унисон с настроението напоследък-пропит е с меланхолия и тъга...Ще се оправя де Naughty
Децата са добре, всичко е нормално около тях слава богу Praynig. Мари постоянно иска да ходи, хванала ме за ръка, джитка си напред-назад с един-единствен зъб в уста и не й дреме Mr. Green

# 238
Здравейте и от нас!
Аз не мога да се оплача от Петър,не е дебел 10 кг е по-скоро е нормален,хапва си много добре детето,вече започнахме да взимаме детска кухня и той много я харесва,вчера например имаше риба,той досега не беше ял и много му хареса!
Момичета благодаря ви за хубавите думи,да се похваля на 22 заминаваме на море,във Варна, на мъжа ми баба му има апартамент там и ще се възползваме да не даваме пари за нощувки.

# 239
Таквава мускулна треска ме мори и то незнам от какво е. Ния е станала ужасна. Вкопчила се е като кърлеж и даже при баща си не иска да ходи... Това положение не ми харесва, не за друго, а защото не съм свикнала да е такава глезана. Все ми липсва, че не се гушка, но тя пък ходи и в двете крайности. И аз съм една... все не съм доволна.
Аз сега чета "Името ми е червен" на Орхан Памук. Не я бях чела, а тя пък излезе и интересна Simple Smile
Ей ни на, от вчерашния рожден ден на Габи (морска фея)

Общи условия

Активация на акаунт