АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 799
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Честит първи рожден ден на Бобо и Никола! Да растат здрави, усмихнати и безгрижни дечица!

# 46
  • Бургас
Честит рожден ден на Себастиян и Никола!!!
Да растат много здрави и щастливи!

# 47
Здравейте, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички които са празнували и най вече на малките слънчица... Да са живи и здрави и много щастливи Simple Smile
Ние сме добре, само дето рядко се домогвам до компютъра. Ния е стана;ла ужасна. Все иска внимание да и обръщам  Twisted Evil Twisted Evil (ама и аз съм една добра майка)
Засега всичко е наред вече съм в трескава подготовка за рожден ден. Еуфорията е пълна. Нищо не съм чела защото няма време и само прехвърлям от тема в тема. Поздрави от нас и много целувки на всички Simple Smile

# 48
Честит рожден ден на Себастиян и Никола!

Като казахме рожден ден, събирам идеи за торта, която и Точица да може да опита.
Мисля да е торта от палачинки:
жълтък, брашно, вода, 1 с.л. олио, без или много малко захар.
крем-цедено кисело мляко
плодове, всичко, което намеря и е опитвала до момента

# 49
Здравейте мили мами и още по-мили бебчета!  Hug
Ако все още не сте ме забравили и изключили от групата, се присъединявам доста засрамена  Embarassed да честитя всички поводи, които съм пропуснала  Party
Мили дечица, които пред очите ми пораснахте толкова бързо - желая ви цялото щастие на земята!!! Да сте много здрави, послушни и щастливи късметлийчета и винаги  да радвате прекрасните си мами с тези вълшебни зъбати усмивчици  Hug Прегръщам Ви много и ви целувам от мен и Денис  Hug  Heart Eyes
На прекрасните мами, чиито рожденни дни съм пропуснала също желая много здраве, много щастие и сбъдване на всички мечти!!!   bouquet
Излишно е сигурно да споменавам колко много ми липсвахте, но за съжаление моето БЕЗ-нетие продължава. Вече повече от месец в работата нямаме  newsm78 ooooh! а след това бягам да се разправям с майстори. Като се добера до вкъщи вече силите ми стигат само да взема душ и да захъркам. Събота и неделя е излишно да ви казвам къде съм  Mr. Green ...при мойте момченца, които сигурно сте забравили  Embarassed Ще пусна снимки  Mr. Green Силно се надявам в най-скоро време да го пуснат и тогава вече обещавам да съм по-редовна  Wink Пожелавам много весело изкарване на ваканцията на тези, които плажуват. А на тези като мен, които им предстои - да стискат зъби  Mr. Green Целувки и прегръдки много от НАС   love001  love001  love001  love001

# 50
Ооо Дони  Hug

Брит, а бисквитена торта не става ли, аз правя редовно вкъщи и става много вкусна и красива  Flutter Бишкотената също ми е от любимите  Whistling

# 51
Дони,  Hug
Имат марагарин, захар, може би и сухо мляко. Не смея да давам. Пуснах тема в кърмене и захранване и имам вече няколко предложения за бебешки торти Simple Smile Ако искате хвърлете едно око. Таткото се нае да тества демо версиите  hahaha

# 52
Честита първа годинка на Себастиян и Никола!Нека са много здрави,щастливи и мама и тати много да ги слушат  Grinning !!!

Светле във водата на Дара сипвам от сокчетата на Хип или Гербер,без тях не я пие  Rolling Eyes
Дони липсваш не само тук ,но и  на живо много!  Hug

# 53
Честита Готинка на Всички бебочковци, здравички, усмихнати и много послушнички!!!!

Запис и от мен в новата темичка! Благодаря !

май трябва да кача малко нови снимки и от нас.
И ние растем

за храната, ядем и не пасирано, но се отказваме бързо или се уморяваме незнам .. за това пасирам. Тук няма кухня, за това готвя манджички .. хапва си ги малчо и съм доволна. нещо почнахме само да отказваме кашите, не лапаме основно това както преди. Заместихме сутрешната каша с кисело мляко с бисквитки
за гърнето, още не съм пробвала ама трябва. той милият като ще прави аки си казва винаги вика боб боб боб ..та май му е време да се учи на гърне, поне така казва сестра ми
за спането спим 1 път на ден по 2 часа и послеее чак вечерта в късни добри
почти сме проходили, правим 2-3 крачици самички, иначе с колан навън и на една ръчичка, в кошарата си ходи от единия до другият край без да се държи и като го видя ми се изправя косата амаааа нали трябва да се учи. пълзим също вече много сме бързи леле ужас, вече обезопасих контактите

забравих да пиша че онзи ден ни изби 5то зъбче , отгоре
избиват ни по два по два. първите 4 бяха с много високи температури, ама това не го усетихме, даже не спря и да яде
иначе сме добре .. хихихихи ... като при вас

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:16 от ssieber

# 54
ssieber много се радвам да те видя, скоро се чудехме как сте с дребничкия!  Hug Hug Hug

Забравих да се похваля, че си купих страхотна рокля, а аз много не съм по роклите, че не ми приличат не за друго, но тази  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Надявам се скоро да се похваля и със снимков материал  Mr. Green

# 55
Момичета,благодаря много за пожеланията по случай РД на Никола  bouquet  bouquet  bouquet

Празника мина много подобаващо за младежа.Представи се на ниво!
От главоблъсканицата,която имах предните седмици къде да бъде РД ,без да искам уцелих точното място.Имаше басейн за по-големите,морна сянка за гостите,тревичка за полягване и най-важното е че никой на никого непречеше.
Никола благодари много на дамата си Александра/на Devotion/,която беше невероятно красива,а червената рокля и стоеше ..... Heart Eyes и всички едногодишни/а и по-големи/ младежи от Варна да си знаят,че е ангажирана вече.
Снимки ще пусна малко по-късно,защото ще трябвада го посъбера от и апаратите.
Пожелавам на всички,които им предстои такова вълнуващо събитие да мине "като по вода"!!!

# 56
Честит рожден ден на всички мъничета!
Ей-такова им пожелавам да им е детството:

# 57
  • Бургас/Пз
Много се радвам да видя Доника, Барабар, Сиесбер, ей я по-често да влизате, че ще ви пишем отсъствия!

Дони, дай снимки на малкия, че ни домъчня!

Стели, снимките с Дара са страхотни!
Ето малко и от нас!

Тук има още http://picasaweb.google.bg/antoaneta1977/200902?authkey=Gv1sRgCKf43bbahoLTrAE#, на който му се гледа

# 58
Здравейте момичета.
Отдавна не съм писала,но редовно ви чета.Изпуснала съм много хубави поводи.Но вече ще съм редовна в писането. yes

За анкетата имаме 1 зъб. tooth
Ядем 4 пъти на ден. feedingВзимаме храна от детска кухня.Бях я спряла но сега пак почнахме.Засега яде.
Не го слагам на гърне защото не иска да стои.Като го сложа и става и тръгва да пълзи. #Crazy.Определено мисля че е още малък за да осъзнае за какво става дума.
За спането всеки ден е различно.Сутрин ако стане към 7 после заспива чак към 12 и спи до към 3.Ако се събуди по рано от 7 заспива пак към 8 и спим до 10.Вечер заспива около 8 и нощем се буди явно от зъбите.
За рожденния ден ще го правим на Арбанаси в една лятна градина.Ще бъде по вечеря.
Ще пусна малко снимки за да ни видите.
Ние сме пристрастени към биберона

На басейн на село

С Дениско на арбанаси

А тази ми е любимата снимка.

Засега толкова от мен.
Чао

# 59
  • Бургас/Пз
Леле от 14.53ч нито един пост, направо не е за вярване!!!

Общи условия

Активация на акаунт