АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 801
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен мили мами  Hug
Да са ви живи и здрави децата, да иат прекрасно и щастливо детство и много да ви радват  Heart Eyes
Вчера бяхме на рожденият ден на Никола (Верчето_32) , майка му беше организирала невероятен празник на много приятно и прохладно място около басейн, а за съвсем малките имаше тревичка и люлки Simple Smile

# 61
извинявам се но ми спря нет-а Simple Smile
Прекарахме много хубаво праника и само можем да се горсеем че Алекс беше дамата на Никола Simple Smile
Хубава вечер на всички и весело прекарване на предстоящите Рожденни дни Simple Smile

# 62
Честит първи рожден ден на Теодора!
Да е жива и драва и много да радва мама и тати!

Аз чак сега сядам на компютъра,днес цял ден се разправяме с лкари и лекарства,Ивайла,като вдигна снощи 39 градуса и в чудо се видяхме докато свалим температурат.Слава богу вече овладяхме положението,пие антибиотик и от сутринта не е вдигала!
Петър веднага щом го сложих в кошарата и заспа милия и него го влачим цял ден по тези жеги,но няма начин,като няма на кой да го оставим!
Лека нощ от мен!

# 63
Честит рожден ден на Теди! Да расте здраво и усмихнато дете за радост на мама и тате!

Деси още онзи ден щеше да пише, а дори не е влязла да почерпи  Crossing Arms.
ssieber , мноооого се радвам да те видя  Hug.
ДониHug.
Галка, от какво е тази температура, какво му има на детето?

# 64
  • софия
Добро утро,момичета Hug
Благодаря Ви за честитките  bouquet
Ellle взимам си бележка и влизам да почерпя LaughingВчера беше лудница и нямах никакво време да пиша EmbarassedА днес продължаваме.То малко като циганските сватби-три дена Joy
Ето-почерпете се за здравето на малката ми кукла

Иначе ние сме добре.Малката ходи,има 12 зъба Laughing и е 8900кг и 76 см
Знам,че пиша много рядко,но не ми остава никакво време.Баткото не е на градина и с двамата ми е трудно Laughing
Честито на всички,които съм пропуснала  bouquetДа са живи и здраве и много да радват мама и тате  bouquet

# 65
  • Бургас
Честит рожден ден на Теди! Да расте много здрава и щастлива!!!

Много вяло тука напоследък. Нещо горещините ни влияят май Simple Smile

Христо вече има 6 зъба! Оня ден му изби един и днеска още 2. Няколко вечери не спи много добре, мята се, проплаква. А да му бръкна в устата е невъзможно, надава ужасен рев. Обаче одеве го натиснах да го мажа и набарах зъбите. А на мен как ми се спи, не е истина  Tired
Сега съм го оставила да беснее на терасата, че само там мълчи. Имам няколко цветенца там, не знам дали няма да ги набара обаче  Grinning

# 66
Здравейте мили мои! smile3525

Съжалявам, че скоро не съм влизала и съм изпуснала толкова радостни поводи за честитки. smile3506Моля да ми простят потърпевшите-не съм ги пренебрегнала умишлено newsm17 

Искам да честитя, макар и със закъснение изминалите празници-да пожелая от сърце на порасналите ни "юлски" августинчета да са здрави, умни дечица и да имат незабравимо детство!!!  love001

Все по-рядко се заседявам пред лаптопа: жегата, в комбинация с постоянното недоспиване са ме изнервили до краен предел. Затова и умишлено не пиша -не искам да ползвам темите ни като кошче за емоционални отпадъци LaughingПоне имаме новина-най-сетне, с кански мъки, на Мари й проби първото зъбче newsm44. Още два са "на път", така, че скоро не ми се очертава сън на хоризонта Mr. Green. Иначе е добре-не се спира на едно място и напъва ли напъва да тръгне сама. Не ходя редовно на плаж тези дни-много силно ми се вижда слънцето и честно казано, вече не издържам да се пека по цял ден като гущер. В понеделник пристига мъжа ми, излиза в отпуск и тогава вероятно ще ходим по-начесто на плаж. Брат ми най-сетне си идва на 05. 08. от Щатите и много се вълнувам-след 8 години ще си го видя. Искаме двамата с мъжа ми да го посрещнем на летището, но ми е притеснено, защото незнам майка ми как ще се справи с Мари, която продължава с нощното сукане Tired

# 67
  • Germany
Здравейте момичета!

Като знам миналата година каква активност цареше тук, а сега изглежда много летаргично форума, но е нормално, с тези ходещи крачета.

Ние с Калина бяхме още веднъж на моренце, пак на Приморско, всичко беше супер, Калина преди обед пълзеше по плажа, а вечер бодро се разхождаше по ливадата на къщата, около басейна или обикаляхме пързалки и люлки. Но както си беше ок, така изведнъж вдигна 39,8 температура, цяла нощ се мъчих да я сваля без особен успех. На другата сутрин се озовах рано-рано в поликлиниката, където някаква лекарка ме изгони да изчакам всички бабички, защото не съм била записана към нейната практика  #Cussing out. След лют скандал от моя страна я преслуша за 30 сек., каза, че детето има хрипове, прати ни на рентгенова снимка, кръв и урина, като изрично написа, че трябва да ги платя  #2gunfire. След това обиколих докторите в Китен, Лозенец и Царево, докато открия педиатър. Докторката е много готина, оказа се херпангина, коридора беше пълен с болни дечица. Протича точно така - висока температура, отказ от храна, цялото й гърло беше с афти, които са много болезнени и плаче непрекъснато, направо не е моето дете. Закрепих я, но реших да се приберем, защото вкъщи се чувства най-добре. И наистина днес вече се усмихва и яде!!! Много съм щастлива. На морето бях с приятели, бяхме наели цяла къща, те ми помагаха и си отпочинах. Калина явно се почувства объркана сред толкова много хора, защото всеки път като някой й заговореше, тя ме посочваше и казваше "Мама". Чак след това можеше да й се говори  Wink.

Иначе за отчета - тежи 8600, 76 см., четири зъба, още не ходи, но вече я водя с една ръчичка, освен мама и баба към репертоара е добавила ало и айде, айде. От скоро се сравя с по-едри парченца в яденето, просто пасирам по-едро, плодове не яде никакви, яде домат и краставица, само ако са от нашата салата - с оцет и зехтин и сирене, сладко нищо не иска да яде, сок също не пие, определено си пада по месото - нямаме ядене без месо, като се сетя давам риба, и така.

Искам да попитам знаете ли от кога може да се дава прясно мляко - аз досега правех грис и кремчета с адаптираното мляко, но ми се струва, че не се получават много добре, пък и тя не ги яде много-много. Та искам да опитам да направя крем с прясно мляко, но не знам дали може.

На всички, които са имали повод за празник - честито, сега ще се върна назад, за да наваксам.
Чао и целувки от мен и Калинчето.  Като сваля снимките ще пусна да я видите и моята Дива.

# 68
Бланш, защо не го прекаите на самолет до Варна/Бургас. Не е скъпо и пътуването е по-кратко. Ние пътувахме 3 часа със самолет, после 3 с кола и мисля, че 12 часа със самолет и после 5 с кола, са множко..
Аз гласувах 3 зъба, но вече са 4 и 2 на път. Обяснява, защо Точица рева тия дни повече отколкото за 11 месеца взети заедно.

# 69
Елле с много силно зачервено гърло е от това е темпратурата и за съжаление този път не можахме да се разминем без антибиотик,педиатърката ми каза,че е вирусно и,че масово децата били така!
Деси вие май водите класацията със зъбите,Браво!

# 70
Здравейте и от нас!
Педи 3 часа се завърнахме от поредния плаж, но докато се изкъпем, ядене, гърнета, заспиване и т.н. та чак сега сварвам. Пфууу голяма жега днес, а плажовете се пълнят точно по обяд най-много. Как издържат тези хора в тези топлини?!  newsm78

Честит рожден ден на сладкото пораснало детенцеТеди! Нека расте здравичка и много жизнерадостно детенце.
Честит празник и на мама Деси!

Бланш, трудно ми е да си представя, колко ви е тежко разделени и то толкова голям период. Сестра ми живее също тук във Варна, но не минава ден без да се чуем по телефона и на всеки 2-3 дни здължително трябва да си видим очите. Няма кой знае какво да си кажем, но да се "проверим" така да се каже. Весело посрещане и пълноценна почивка желая.

Ковачева, прясно мляко при липса на алергична обремененост може спокойно след годинката. Аз също още не съм готвила с прясно, а само с АМ, ала той си го хапва откакто го записах на кухня, която всъщност вече спрях, защото не съм доволна. А за вашето боледуване, радвам се, че Калина се е оправила, защото много страшно ми прозвуча. За жалост доста случаи чувам напоследък с тези афти.

Днес за следобедна закуска ще му правя елда с просо /просо за първи път слагам/ та да видим какво ще се получи. Хайде аз отивам, че да мога и петички да опъна ако остане време.

# 71

Честито на всички, вече празнували първата си годинка!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Липсвате ни! Ще гледам скоро да наваксам   Hug Hug

# 72
Деси, мерси за почерпката  Hug. Ама много зъби бе, вие скоро ще си имате цялата колекция  Laughing. Попи може да ви добави в класацията в категория "Най-много зъби на 1 годинка"  Peace.
Ковачева, и тук го има този вирус, а също и гнойна ангина. Тръпки ме побиват като си помисля  Confused. За млякото и аз мисля, че не  е проблем след годинката.
Мама Галка, дано скоро се оправи Ивайла  Praynig.
Бизу, очакваме те  Hug.
Ивайло и той като Калина все мама му е в устата и в мислите. Не съм ли му пред очите започва да вика мама мама и да ме търси. Казва как правят кучето, котето, кончето, магарето, мечката, кокошката, петела (наистина казва кукуигу), бръмчи като си играе с колички. А като ми вземе телефона си го слага на ухото и казва Аааа. Баща ми явно иска да го направи хулиганче, защото сега го учи да се бие. Ивайло като го види казва "дядя на-на" и започва да го налага  Joy. И не само него, всички удря. Както те милва и изведнъж усещаш як шамар. Вчера нападна едно братовчедче, което е на 3 годинки и то горкото се скри при майка си  Crazy.
За рожденния ден получи толкова много подаръци, че не знам къде ще ги слагаме и кога ще ги ползваме. А като си помисля, че утре и на кръщенето ще получи още...

# 73
Някой знае ли защо не мога да вляза в нашите албуми newsm78

# 74
Меви, аз влизам без проблем, не знам защо ти не можеш. Отваряш www.snimka.bg, щракаш на вход. От там augustinki2008, парола 2008.
Вижте каква покана измайсторих (с малко помощ) за кръщенето и рожденния ден на Ивайло. Първата снимка е 2 дена след раждането, на следващата е на 1 месец, 2 месеца и т.н. до рожденният му ден. Надявам се гостите да ги харесат.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 19:16 от Ellle

Общи условия

Активация на акаунт