АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 807
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас/Пз
Елле, колажчето е страхотно, ще кажеш ли с коя програма си го правила искам и аз да се пробвам да видя какво ще измайсторя за Калоян!

Ковачева, радвам се че пак сте плажували, морето е много хубаво нещо!!!! Калина явно й харесва моренцето!!!

Бланши, нали се разбрахме, нама да се даваме на негативните емоциии!!! Знам, че от страни е много лесно, но и на мене нещо в последно време ми е много криво, а всъщност няма някаква конкретна причина!!!

Бизу, страхтони сте с Ади, особено неговата снимка със замечтания поглед!!!

Дессси, извинена си за това че не влизаш често, но само ако пуснеш няколко снимки на малката да видим колко е пораснала!!!

Ние днес пак бяхме цал ден на плаж!!! Ако Калоян продължава така да пие морска вода скоро и без море ще останем!  Joy hahaha

# 76
Здравейте и от нас.
Честит Рожден Ден на всички които съм пропуснала този месец до днешна дата.Да са живи и здрави малчовците с първата си годинка.Мамите рожденнички да са силни и борбени.
Моята калпазанка вече не се спира на едно място постоянно иска вън на разходки и нищо не може да я задържи в стаята, освен ако спи.Застава на врата и почва да я дърпа,да реве,да вика само и само да излезе.Добре че е свекърва ми та ми помага с разходките иначе не знам как ще изкарам цял ден.Пускам ги по някой път та ходят само двете на магазина.
Мъжа ми пък почна работа,с договор за което много се радвам.В София е и за сега всеки ден пътува със служебен превоз,а когато ги пратят командировка някъде няма да го има по 10-20дена.
Иначе за яденето Димана яде всичко,даже вчера изяде една скелитка чесан.Текоха й лиги,но тя си я здъвка и си я глътна,даже искаше още  Joy Joy Joy
За спането спи до 09часа,после спи към 11часа и 15, после в 21вечерта.Някой път минава с едно спане през деня,но рядко.
Килограмите са ни 8кг, ръст 73см.
ДА я похваля мойта щерка почнала е много да разбира какво й се казва.Една сутрин ставам й тя разхвърля дистанционните за ТВ-то както винаги.Едното обаче не можах да го намеря,Димана пък застанала на вратата чака да излиза.Казвам й аз Димана намери къде си хвърлила дистанционното и ми го дай.Тя от вратата отиде при дистанционното,взе го и ми го подаде.Много други подобни случаи има и прави това което й се каже.Също така много имитира,трябва й само да види нещо как се прави и след малко и тя го е направила.
А сетих се за гърнето,ние я каним вън в двора да пишка.Държим я и я каним,но не го правим редовно все още,а и рядко има успехи за сега.

Ето и снимка на калпазанката.

# 77
Момичета влизам с един въпрос.Сега се замислих нещо за морето?Хубаво ние ще отидем на море ами детето мога ли да го вкарам във водата.Всмисъл не е ли студена.Въпроса ми е към тия дето ходиха на море и тия които са от там.Все си мисля че ще  е студена водата и ще го пререже.Де да знам и аз“

# 78
  • Бургас/Пз
Теди, не се притеснявай, водата е 26-27градуса, на брега особено е чай направо! Освен това можеш да вземеш малко басейнче на Гого и да го цамбуркаш в него.
Калоян не излиза от водата по цял ден, дори и в басейна не мога да го вкарам, сам си излиза от него. Ето виж го тук

и тук също http://picasaweb.google.bg/antoaneta1977/200902?authkey=Gv1sRgCKf43bbahoLTrAE#

# 79
Имаме и басейн и пояс му купих.Дано всичко да е наред и глътне и той малко вода докато Коки не я е изпил Laughing

# 80
Щастлива мама, не се притеснявай за водата. Алекс в началото не искаше да влиза, но после плачеше, като изкарвам от водата.  Joy Явно е много вкусна тая черноморска вода, защото и Алекс само пиеше, я от морето, я от басейна.

Днес бяхме на рожден ден на една приятелка на Марина и сега децата спят уморени. След малко и аз се присъединявам към тях.

# 81
Ани-съдейки по снимките, Калоян се чувства доста уютно на плажа HugЗамислих се, че никак не е справедливо спрямо Мари да я лишавам от това удоволствие, ще се коригирам Mr. GreenАз не, че хич не я водя, но рядко и все с едни притеснения и вторачена в нея... ooooh!Ама за това носи вина майка ми, която все ме вкарва в не'кви мрачни филми Thinking. Немога да се въздържа и да не отбележа , че си в супер форма Flutter
Брит-обмисляме и тази възможност-за самолет до Варна, но трябва да го уточним и с него Simple Smile
Бизу-аз писах във Фейса, ама и тук- и твоите морски снимки са разкошни, много сте хубави!  bouquet
Теди-смело напред към морето, водата в момента е наистина много топла, дори и тук, на север Naughty
Феб-и ние с брат ми имахме подобни отношения(той си живееше като студент при нас), преди той да замине на студентска бригада и да забрави да се върне Laughing. Така, че определено ме разбираш колко ми е липсвал през всичките тези години, за родителите ми да не говорим Tired. Чак немога да повярвам, че ще го видя наживо много скоро....като го изпращахме, Али беше тъкмо проходила( той, м/у другото, често го вербувахме за детегледачка в онези години, за да можем с мъжа ми да излезем замалко Embarassed), а сега е почти на 10, а Мари пък е пред прохождане... Crazy...щура работа!
Аз съм си накупила една камара с книги, които съм си набелязала да прочета и сега използвам всяка свободна минутка за това-невероятен кеф ми е Blush. "Името на розата" доста ме поизмъчи-през годините, все я подхващах и оставях, все не бях готова за тази книга, но най-сетне я преборих LaughingВъпреки това, определено Еко не е моя автор Peace. "Чака" да я прочета и "Махалото на Фуко", ама май скоро няма да събера смелост за нея Joy. Сега се забавлявам с "Вещиците от Истуик", купила съм си и продължението-"Вдовиците от Истуик"...После пък най-сетне дойде ред и на трилогията на Исабел Алиенде...абе с една дума-Голямото Четене hahaha

# 82
Бланш,Ани,да не съм чула за негативни мисли и лоши настроения  Naughty я и двете се погледнете в огледалото,вижте се колко сте хубави,а сега погледнете дечицата си  Grinning и ако още не ви е минало идвам да ви напляскам  Hug да не говорим,че и двте сте най-прекрасното място в момента!
Теди ние като бяхме на море не смях да пусна Дара във водат(тогава не беше още толкова топла),а само и топях крачетата и си стоеше в басейнчето,но сега като идем пак,със сигурност ще я вкарам в морето,има си и специален пояс с покрив  Laughing
Браво на Диманка -калпазанка,много е сладка!
Бизу ,малкият ти мъж все повече прилича на теб,много сте сладки!
Ел,ти си голям майстор!
Ковачева,пусни някоя нова снимка на Калинчето  Praynig
Деси направо ме разби с тези 12 зъба!!!Дара няма нито един  newsm78

мамите,чиито дечица вече направиха годинка да не се ослушват,а подробно да разказват за рождените дни и да пускат снимки!!(изключвам тези,които вече го направиха   bouquet )
аз още не мога да повярвам,че миналата година по това време се вълнувахме до сълзи от поредното появило се бебче във форума,а сега празнуваме първи годинки.....как лети времето!

# 83
Бланши, "Името на розта" на първо четене и мен ме беше измъчила, особено в оригнал на италиански, четена за норматив от 2-3 дена преди изпита по итал. литература Mr. Green, ноооо после, когато пуснаха поредицата на в-к Труд и тя беше първата книга, веднага я взех. Та втория път я прочетох по-лесно, може би, защото я четях на малки порции... Peace Към  Алиенде изпитвам голям интерес, но честно казано май само на работа имах време да чета  Blush през последните 5 години, от както съм се разраждала  Crazy

Определено е тези жеги нямам сили за форума, но Бланши ме изкуши с книгите  Wink

Лек и по-прохладен ден от мен  Hug

# 84
  • Бургас/Пз
Егати и времето. Вчера жега , днес дъжд! А аз бях се приготвила и днес за плаж , ама се разминахме!!!
Тва мойто дете е ужас с това потене!!! ДНес например изобщо не е топло, а той е вир вода и е само по боди потник, а цялото му чело е на капчици! Вие имате ли проблем с потенето и как се справяте!!!

Бланш, Стели, благодаря, има още какво да се желае във формата, но всяко нещо с времето си!  Wink

Теди, не се притеснявай от водата, само гледай по-честичко да го мажеш малкия, защото водата измива мазилото!!!

Деси, ми тя малката е готова за мис Усмивка!!!  Peace

Буба 85, радвам се за мъжа ти, много е добре в днешно време когато човек си намери работа!!!! Дано да му върви и да му носи удоволствие!!!

Отивам , че дзверчето пак пищи!!!

# 85
Здравейте,ето ни и нас със снимки от Рож.ден!
/дано да успея baby_neutral/
рожденника с мама и тати
а това е дамата на Никола-Александра на Devotion

Това е за сега от нас,снимки с тортата малко по нататък,че трябва да си ги вземем!

За мамите,които им предстои моренце с детенце-давайте смело,водата е страхотна!Ние сме ходили два пъти,но няма време..... #Cussing outСептември ще почиваме.
А тези  12 зъба.............направо ме разбиха Joy
Никола все още не ходи,нищо че  вече е на цяла една година.
Лек и приятен ден желая на всички!

# 86
  • софия
Здравейте пак Laughing
Относно зъбите,баткото на 1 годинка имаше вече 16,та в този ред на мисли,Теди направо е с малко LaughingМного трудно излезнаха,слава богу излизаха по няколко наведнъж,че иначе щях да полудея сигурно Twisted Evil
Забравих да ви се похваля,че малката е и кръстена вече,та си имам християнче.
Друго,друго-а,да-записах я на ясла,пък ще видим дали ще я пускам,но поне използвах предимството на баткото,та сме вътре.Изкара и Варицелата покрай него(мама Галка,като четях за вашите проблеми покрай шарката изживях всичко наново Cryи Теди я изкара много тежко)
Не мога да се включа адекватно в темите,но обещавам да се коригирам  bouquet
Ето малко снимки на госпожицата

с баткото

от кръщенето

в кварталната градинка

с прабаба си на РД

# 87
Да се включа, то се е видяло че едва ли ще наваксам  Embarassed

Теди, за морето всички вече са ти казали - палете с 300 и право там - голям кефф! Heart Eyes

Блазя на мамите с книжките..при мен все изникват разни домакински задачи или грижи по детето  Rolling Eyes Да се похваля днес дадохме капарото за новата квартира. Пинки, стягай се идваме да се запознаем на живо  Hug Квартирата ни е зад магазина на Мартинели, много близо до градината на София  Party

Ани, ама тези 32 годинки кога ги навъртя, изглеждаш като 20 годишна, много ви отива на всички тена  Peace

Бланш мерси за комплиментите  Hug Разгеладах и аз вашите снимки с интерес

Деси, да ти е жива и здрава порасналата госпожица  Heart Eyes

Верче, дай някоя по-голяма снимка, че аз и без друго съм недоскив  Rolling Eyes

Стели_А, и аз съм в чуденка за празненството на Ади, надявам се повече мами да споделят впечатления  Hug

Диманка е сладкишка, голямо гяволче, както се вика по нашенския край  Mr. Green

Лека нощ от мен, отивам да пийна една бира с майка ми, запалих я на морето и сега не ляга без да пийнем заедно по чашка  Naughty и разбира се да поиграем табла  Mr. Green

# 88
Ехоооо здравейте  Grinning

Ние вчера се прибрахме и още мием солта от морето  Mr. Green
Толкова много имам да разказвам и се чудя от къде да започна  newsm78

До последно преди да тръгнем имах проблеми с колата и вместо да тръгнем по хлад сутринта, тръгнахме в 12 на обед  ooooh! Децата (малката племеница и Вики) издържаха обаче стоически пътуването само с две спирания (за хапване и кафе) . Пристигнахме в Бургас и се видяхме с  Ани - ейййй страхотна жена брей  Heart Eyes Красива, усмихната и супер положителна. Ани мила за мен беше чест   bouquet А Калоян е уникален , ако го видите как танцува по дупе ще паднете  Laughing
Пуканката обаче се уплаши от вълните и първия ден на плажа стоя залепена за мен, не искаше да се пусне дори и докато спеше и по тази причина аз легнах на сянка под чадъра и тя спа върху мен. На следващия ден пък едва смогвах да я изкарвам от водата  Laughing Абеее бебешка му работа. В неделя си взехме каката и понеделник сутринта заминахме за Константин и Елена. Хотела беше наистина хубав, нооо плажа е гаден - с много едър пясък, каменисто дъно и дълбочина до кръста почти веднага като нагазиш във водата. Другото неприятно нещо са тумбите немци и руснаци, които са ужасно невъзпитани. Имах усещането, че тия хора не са яли със седмици чакайки ол инклузива  ooooh! В ресторанта ставаше ужасно бутане, ръгане, грабене на храна все едно не са яли с месеци  ooooh! А как крещяха тия хора (и децата им) и в басейна и на плажа ужас просто  ooooh!
Иначе храната беше хубава, Пуканката и тя барабар Петко с мъжете лапаше супи и манджички от общите, та ушите и пукаха  Laughing На плажа седеше основно в малкия басейн и от време на време ближеше пясък  ooooh!

Запознах се и с Мери Дж - страхотна жена  Heart Eyes Но се видяхме много за кратко.

А за финал на почивката, вчера като слязохме от колата Стефи ни изненада с морския грип и 39.1 температура.  Sad Днес пак цял ден поддържаше 37.4 - 38.5 , но сега слава богу я свали и се надявам да не вдига повече  Praynig Веднага почнахме и на дребуса Оксцилококцинум превантивно и се надвам да и се размине, засега да чукам на дърво няма признаци на неразположение.  Praynig Стефи пък е тъжна, защото има рожден ден в сряда и май ще се наложи да отложим празнуването за следващата седмица Sad Ама важното е да се оправи, пък другото са бели кахъри.

Снимки ще пусна утре , защото поради липса на нет, сега съм се вързала пиратски към някой с незащитен уайърлес и е ужасно бавно.

Детската ни ясла се казва "Мила" и се намира в Бъкстон на ул. Майстор Миленко Радомирец. Като намеря сайта им ще ви го пусна да разгледате  Peace

И не на последно място : АНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА! ЖЕЛАЯ ТИ ОГРОМНО ЩАСТИЕ И БЕЗКОНЕЧНА ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТИ ГОДИНКИ И МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ЗАЙКОВЦИ ! МНОГО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И КРЕПКО ЗДРАВЕ!

# 89
  • Бургас/Пз
ОООО, Асе, добре си се завърнала!!! Надявам се си отпочинала и си набрала топлинка за зимата!!! Много се радвам и аз че се запознахме и вземете да идвате по-често на гости на бургаските роднини, че и те са хора и искат да ви видят!  Wink Joy
Съжалявам, че Стефи се е разболяла, но гледай Вики да я опазиш!!! Чакаме снимки от морето , а също и от рожденния ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт