АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 809
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Ася и Алекс ходеше в "Мила" LaughingСобственичката и едната възпитателка са ми приятелки,страхотни са PeaceАз съм много доволна от там,дано и ти да си.Много добре ги занимават,на много неща ги учат,храната е много вкусна,абе с две думи яслата е разкошна Peace

# 91
  • Бургас/Пз
Момичета, какво се даваше при повръщане???? Калоян повръща през нощта и сутринта след млякото, не знам какво му стана!  Sad Иначе нищо друго му няма, но като си изпие млякото и повръща всичко обратно до последната капка. Има ли и някакво адаптирано мляко против повръщане , такова лечебно, знам че има за разтройство, ама за повръщане??  newsm78

# 92
При разтройство и дехидратация знам че се дава лечебна хумана . 
Но за всеки случай попитаи педиатър.
Дано да няма нищо страшно и бързо да се оправите .  Успех  Peace

# 93
И Точица повръща. Лекарката каза, че е от хрема. Капки за нос и сироп ни изписа.
Лечебната хумана се предписва от лекар доколкото знам. Давай му вода /мляко начесто по лъжичка -2, за да не се обезводни, ако повръщането е интензивно. Иначе, ако си давала препечена филия, сирене, варени картофи са храните, които са препоръителни за съзрастен.

# 94
Ани аз слагам Вомитус Хил свещички.  Peace Цункай танцьора от мен и да се оправя бързо  Hug

# 95
Ани-аз бях споделила тук, че Мари изкара един летен грип, при който повръщаше дори поетата вода. Лекарката, която я прегледа й изписа свещички "Вомакур" и само от една повръщането спря. Също давах и лечебна Хумана-на своя глава я давах, не ми е препоръчвана от лекар...имам опит с нея, защото навремето и на Али съм я давала, просто спазвах стриктно начина на приготвяне...Но моя случай беше такъв, че нямах избор-педито така и не си вдигна телефона, а аз трябваше да се справя по някакъв начин, защото тукашната лекарка, за да се презастрахова, бързо-бързо ми пусна направление за хоспитализация във Варна, за да не се обезводняла #CrazyВсичко мина за 2-3 дни. Стискам палци бързо да се оправя Калоян Praynig

# 96
Бизу взимам си забележка Laughing,аз видях че са малки снимките,но не ми се качваха пак.

с мама и тати
с Александра
феновете на Черно море 2000г. по време на мач
Асе,добре дошла отново във форума!!!
МамаДона ти също  bouquet,дано да ти оправят нета по скоро!
Много кофти това с тези летни вируси- baby_neutralдано няма повече разболели се,а болничките бързо да се оправят и да не тревожат мама и тати!!!

# 97
  • Бургас/Пз
Бланш, взех я лечебната Хумана, ама Калата изобщо не я иска!!!!

# 98
Бланш, взех я лечебната Хумана, ама Калата изобщо не я иска!!!!
Пробвай с аптамил AR. Може да е някой летен вирус. Обади се на педиатъра.. Дано бързо се оправи малчугана  Praynig Hug

# 99
Ани, ние също бяхме на Аптамил АР една седмица, при първите зъби. Емо пиеше и Хидрасек, това са прахчета за деца срещу обезводняване, но и тях ни ги препоръча педиатърката. Като гледам из Интернет обаче, повечето майки сами си го назначават... Дано скоро отмине!  Hug

# 100
Нямам опит с летния грип, надявам се да се разминем и немога да помогна. Дано се оправите бързичко. Стискам палци. Но пък мога да помогна надявам се с повдигане на настроението ви. Ето нещо което ме разплака и разсмя едновременно. http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&feature=fvw

Верче, чуднички сте. Къде е това зелено местенце?

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 17:02 от Feb

# 101
  • Бургас/Пз
Феб, много се забавлявах с клипчето!!! За такова подписване може да се оженя още веднъж!!! Купон да става!!!
Калоян не е повръщал повече, надявам се да не се влоши повече!!! Чух се с педиатърката , а утре ще отидем и до хомеопата!!!

# 102
Честит рожен ден на Васко! Да е жив и здрав и много а радва мама и татко!

Ани, бях си направила много хубав колаж с Wondershare Photo Collage Studio, но явно не съм си инсталирала правилно програма и ми излиза някакъв надпис в/у готовите колажи. Този го правих с Photo Collage Maker, но тази програма няма никакви "екстри" и стават супер постни колажите. Една приятелка ми го доукраси на нейния комп.
Дано Калата се оправи бързо  Praynig.
Аз вече си имам християнче  Laughing. Кръщенето мина много добре. Ивайло се държа мъжки през цялото време и въобще не плака. Накрая му доскуча малко и си помрънка, но като цяло беше добро дете. Не мина и без инциденти, тъй като Ивайло имаше огромното желание да изяде пламъка на свещите. В резултат изгаси една свещ в окото си и сега има липсващи мигли, а кръсницата е с опърлена коса  Crazy. За щастие нямаше сериозно пострадали. Ето малко снимков материал:

А тези са от ресторанта, където се събрахме, за да отбележим кръщенето и рожденния му ден:

Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 18:49 от Ellle

# 103
  • В чуден свят с четири Слънца
Ellle, честито християнче! Много сте красиви!

И Михаела изкара летен вирус с повръщане и разстройство, с 39,8 градуса температура, но за 2-3 дни се оправи. Аз не я водих на лекар, понеже нашето педи е в отпуска, не си вдига телефона, а вечерта, в която Миши ми вдигна 40 градуса, същия ден бяхме на консултация и заместничката на педито каза, че е съвсем здрава Shocked Та само на цица вися двата дни и вече е ОК, само лактацията ми пак е на ниво дойна крава, но нали съм вече веща, няма да допусна запушване на каналите  Crazy

Аз пак да помоля, някой да знае бабини методи, небабини, нещо ефективно против петна по кожата Cry От гадната шарка, и сега от слънцета, макар, че мажа 50-ти фактор, станахме на ужасни лилави точки по лицето, ръцете и всички открити части. А и дупките не минават. Казаха ми от аптеката, че Контратубекса нямало да ни помогне и да си чакам, до няколко години ако не изчезнели, нямало да изчезнат ooooh!

# 104
Елле, честито християнче! Браво на малкия мъж, че не е плачкал в църквата.

Феб, много се забавлявах и аз на клипчето!

Утре мъжът ми почива и послучай предстоящия рожден ден, ще заведем децата на зоологическа градина в Щутгарт. Казват, че била много хубава и много голяма.  После ще се отчета и аз със снимки.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт