Малко МАЙче тук се смее, а навънка слънце грее! Тема №10

• 11 619
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Добро утро и от нас с Митко  Heart Eyes ДЕНДРИ благодарско за кафенцето и закуската ,точно си пия моето  Peace чакам си момчето да се събуди,храним се и хайде на разходка.....Лек и усмихнат ден  Hug Hug HugТанче много се радвам,че сте по добре така чакахме новини от вас ,влизай по-често да ни информираш как сте....а за куклитети просто думи нямам -бонбони   love001 Дендри хайде давай ги тези снимки на Рада да я видим с летния загар  Joy Joy Joy

# 271
Добро утро, и аз още си пия кафето.
Танче  Hug много са сладки твоите красавици!
Росита не и се притесняваи за 3дни на малката,бабите ще се грижат добре за нея, наслаждаваи се на почивката пълноценно.
Лек ден на всички

# 272
  • Sofia
Аз вместо кафенце сега пия лактогонното си чайче Mr. Green
Бебчо заспа след хапването. Втората част на нощта пак беше безсънна. Мята се и пъшка, в 4 ч. се разрева от глад. Вчера щеше да ме изяде, не можах да му наваксам  ooooh! Не знам защо взе да огладнява през нощта и рано сутрин. Доскоро си спеше по 8-9 часа без проблем. Жално ми е да го гледам как се мята и пъшка часове наред. То това спане ли е?

Аааа, днес ставаме на 3 месеца!

# 273
  • София
Добре дошла на Дендри, липсваше ни!

newsm59 на Мадам Стасита, много радост, любов, здраве и късмет!

desive78, моята красавица също е страшно неспокойна през втората половина на нощта, върти се, пъшка, мърда с ръце и крака, аз лично го отдавам на коликите. Аз също като й дам гърда, засуква, сигурно това я успокоява, аз й давам всяка нощ да си суче.

Ние пък имаме проблем с разходките, малката хич не обича навън  newsm78, трябва да е почти заспала за да я сложа в количката без да се разреве, иначе като усети, че я слагам и че излизаме, надава кански вой, забелязала съм, че много се дразни от слънчевата светлина.

Усмихнат ден от нас!

# 274
Добро утро и от мен!

Танче,  Hug! Радвам се, че операцията е минала и другото оченце е добре!
Всъщност къде се местите? Извинявай за любопитството, ама този момент съм го изпуснала.

Здравей, Дендри! Добре сте си дошли!  Пускай снимки от пътешествието, моля!

Снощи малкият рева, мрънка, бори се няколко часа. Направо каталясах. Накрая се оказа, че милото е жадно, ама отде акъл да се сетя. Пи водичка и заспа. А аз бях толкова убита, че реших да лягам без да се цедя. В резултат на това в 3 часа и аз и бебо "плувахме"  ooooh!, та ща не ща се цедих. Но изглежда нощното цедене е стимулирало допълнително, та сутринта историята се повтори.
Пишете, че бебетата ви не папкат достатъчно. Моят бебчо е така от месец и половина. Изведнъж спря. Хапва 40-50 грама после след час пак пийва малко. Яде по 12-13 пъти на ден. Говорих с педиатъра, тя нищо не можа да ми  каже. Само каза да го храня по-често. Накъде повече? Но при меренето се оказа, че е качил 1 кг за един месец. Оказа се, че му стига храната. Сега си продължава така, но се притеснявам по-малко. Забелязах обаче, че през нощта яде повече.

# 275
Танче мила добре че писа подпитвахме се в темичката какво става с теб и твоето цветенце.
Радвам се много за успешната операция. Кажи какво ви предстои оттук нататък. Ние чакаме да помогнем също само кажи когато имаш нужда. Дръж ни в течение .Чу ли.

Лианка
не се притеснявай и ние хапваме на час , час и половина. И Минолтичка храни така бебо . То бебето си знае. Още някой друг месец и ще се оправи режима но сега като хапват така, няма да ги оставим да реват само и само да ядат на 3 часа.

На Мадам Стасита ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МНОГО ЛЮБОВ ДА ИМА В ЖИВОТА ТИ , ЗДРАВЕ И ДОБРИ ХОРА !

Дендри
пускай снимките сладурка не се стискай. Как изкарахте почивката? Сигурно си изморена ама ... Joy с деца на море не е лесно.Бебка Рада е герой , толкова път мина милата  Hug

На мама Зайче и малките зайчета специално гуш  Hug Hug Hug

На Росита - много да се забавлява на почивката и да не се тревожи  Hug

Хубав ден на всички айде да излизаме че е много приятно навун.

# 276
Добро утро и от нас  Hug
Дендри мерси за кафето и закуската. Добре си  дошла Heart Eyes
Минолтичка,Оличка  благодаря.Оле да ние отдавна сме с 2-ката,даже мисля другия месец да сменям на 3-ка!
Таняб,радвам се че засега всичко е наред с Лили,дано и занапред така да се оправят нещата.Имаш нашата подкрепа  Heart Eyes
Лек ден на всички.Ние излизаме,Ели на Бубчето ни покани на среща и няма да я караме да ни чака  Wink

# 277
Добро утро, момичета!
Таня, толкова се зарадвах като прочетох добрите новини за Лили, сигерна съм, че всичко ще бъде наред Hug
Минолтичка, невероятни снимки, особено тези на плажа, има една която е за първа страница на списание според мен Hug
Варненки, май само двете с Минолтичка ще ходим на похода на 01.08. Wink
Фелинка, потвърждаваш ли, че вземаш часа за д-р Райков на 30.07 от 18.00ч., ако случайно се откажеш да го предложа на другите мами Simple Smile
Веси, аз още ти пазя Инфакола, но ако вече не ти трябва, да го дам на Луничка Wink
Вчера бяхме на ортопед при д-р Райков, чакахме за този час месец и половина, та затова за всеки случай бях записала два часа Simple Smile Гънките на крачетата на Диана се разминават и отпред и отзад и аз се бях притеснила доста, но след ехографията се оказа, че всичко му е наред на детенцето Simple Smile и съм много щастлива.
Днес ще ходим за втория Пентаксим на Диана , а на баткото, който е на 6 години ще му слагат Тетраксим и пак ми е свито сърцето, голям задружен рееев ще пада  ooooh!
Да се похваля, Диана май започна да побутва висящите играчки с ръчичка, доста неуверено, но като че ли вече влага мисъл в това Grinning

# 278
От нас добър ден. Моето дете реши да ми поднесе изненада и спинкало от 11.30 до 09.30  Laughing Ех, ако можеше така всеки ден.....
Добре дошли на завърналите се мами. Давайте снимки да ви завиждаме на тена Blush А на заминаващите - прекрасно изкарване с бебчо или без да се забавлявате до дупка Simple Smile
Ние тръгваме на разходка. Лек и усмихнат ден на най-добрите мами и бебета(майските) Wink
Desive78, честита ви месечинка. Много усмихнато и щастливо бебе Simple Smile

# 279
Здравейте майчета . Аз напоследък нямам много желание за писане , но си ви наглеждам. Миналата седмица бяхме вна консултация , малката евече 5500кг и 57 см. Биха и Пентаксима и доста си поплака.
Ние по цял ден мерим улиците в квартала и се прибираме чак преди тати да си дойде от работа.

Plami 213 идвай си вече в Младост , че сме заформили една банда само от мацки и ни трябва Влади за цвят  Mr. Green

# 280
  • Бургас
здравейте, май-чета!

едва смогнах да ви изчета от петък. в събота кръщането мина страхотно - плака съвсем мъничко, и то след като я извадихме от водата Simple Smile довечера ще кача снимчици да ни видите как се къпем в купела  Joy обаче аз съм гроги от вчера - организация, роднини, гости, лудница - направо нЕмам пауър, човечеееее  ooooh!
Кремче, дай инфакола на Луничка, ние се преборваме с чайче и гушкане, в краен случай Саб симплекса ни помагат. а за похода - ние сме на линия - а за некърмещите - няма значение, какво ви пречи - хем ще се видим. една моя приятелка не кърми, с голямо бебче е, но ще дойде.

Минолтичка - кеф, кеф. страшни снимки - тази с бирата много ме изкефи. а фигурата ти - все едно не си раждала преди 2 месеца... ние с тумбаците завиждаме люто. може би трябва да започна да ставам в 6 за изграждането на плосък корем? newsm78 аз съм като 5-6 месец бременна - нищо не помага, килограмите ми от най-ниското ми тегло - 70 - са плюс 2 заради кърменето. но бебчето ми е по-ценно, тч ще почакам с диетите. до по-късно!!!
 Hug

# 281
Благодаря за подкрепата момичета.
Лианка вече живеем в Сухата река , а преди бяхме в Младост.

Те нещата не са много цветущи ,но я караме едно по едно.
Глаукомата се надявам да я овладеем сега с тази операция , както казах добре че дясното ни око е наред за момента.

Аз малко сега да ви разпитам , ние сме на АМ и се храним около 120-150 гр.
С имунизациите малко сме по-назад заради операциите и  упойките ,които ни слагат.

Платина много ли се дразни от слънчевата светлина малката ?
Да не би да плаче и да пищи и да се крие ?

Дендри я пусни снимчици от почивката да ви видим.

Обичам ви момичета и бебчетата ви разбира се .

# 282
  • гр.Стара Загора
Здравейте мадамки  Heart Eyes
Днес бяхме на консултация,Евелин вече е 5500 гр. наддала е с 900гр. 57см. през цялото време се смя на доктора и сестрата ,а другите бебоци се спукваха да реват но като дойде и наш ред за пентаксима проплака малко но аз бях много бърза гушнах я и я изведох към количката сменихме пампата ,направих млякото за отрицателно време и тя душичката си го изпи със кеф и заспа.Направихме после една разходка и сега си стоим вкъщи на климатика че пак голяма жега  sweating
Сега се преспива с ръце в устата и мама ще започва да чисти че лудницата е пълна  Crossing Arms
Веси радвам се че кръщенката е минала спокойно за бебче и ние септември ще кръщаваме бонбонка  Peace

# 283
Kремче искам го часа . Ще ти звънна да ми обясниш къде се намира д-р Райков  Hug Hug Hug
Веси честита ви кръщавка  Hug За похода ще дойдем newsm10
Танче с теб сме мила, ако се налага не бъди скромна, с най-голяма радост ще помогнем , всеки с колкото може.Затова те питаме какво предстои   love001

# 284
  • София
Здравейте майски мами и бебоци!
Събрах сили да започна да пиша и аз вече, досега само ви четях,(защото обикновено съм във форума докато кърмя, а с една ръка ми е ултра сложно да пиша).
Аз съм Ася и съм майка на Борислав, който се роди на 28 април, но понеже терминът ми беше на 2 май си го броя за майско бебе. Имаме си и дъщеря Вики на 3 години.
Надявам се да успявам да се включвам редовно.
Засега спирам и ви пожелавам хубав ден  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт