Малко МАЙче тук се смее, а навънка слънце грее! Тема №10

• 11 624
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Честит Рожден Ден, Стасита! Да си жива и здрава и много обичана!

waterlilia - и ние сме така от петък... по принцип се е случвало понякога да откаже да яде всичко, но много рядко
сега от петък положението е трагично....
както ядеше по 150 на 3 часа, сега сме по 50-90 максимум - мисля, че е от жегите...

# 256
  • София
Честит Рожден Ден Мадам Стасита! Да си жива, здрава и щастлива мама!
Дендри, сладуранке! Добре дошла! Браво за осъщественото прекрасното пътуване! smile3501
Водна лилия, Катринка!при мен е налице абсолютно същият проблем. Божко рязко намали количеството изяждана храничка, плюс, че започна и да прескача едно от храненията. ooooh!
Днес ни видя педиатърката и предположи, че е от топлото време, но каза, че не е добре да продължаваме дълго така. Иначе сме наддали добре. Ще трябва да давам проба от акито за анализ, защото тревогите ми от няколко дни с неговия цвят продължават и трябва да се види има ли основание. Дано всичко е ОК.
Хубава вечер на всички!

# 257
  • София
Добре дошли на завърналите се мами!
Аз съм доста изкуфяла, изведнъж осъзнах, че имам термобокс, а не термос.А знам какво е термос   и съм ползвала, направо съм кукку. #CrazyСлучва се ,нали Mr. Green.
За 2-3 дни  и нашия бебо не хапваше по-много, но сега веме папа както преди. newsm78Дано  се успокоят дечицата и да папат вече.
Ей, това мойто чаве се скъса да реве, а то кво било иска навън, както го сложих в количката спря и кеф и смях. Crazy
Айде, отивам да панирам тиквички.  chef

# 258
Здравейте момичета, аз отдавна не съм писала , но за това е виновно местенето ни в апартамента и нямахме нет около месец.
Ние сме добре , направиха ни още една операция на лявото око , за сега дясното е добре това за глаукомата / ако въобще някой се сети , че то като не съм писала отдавна / иначе обновявам и търсенето на лекар за ирисите .

Честит рожден ден на Стаситка - мила много щастие , късмет и радост в живота с твоите двама мъже .

Нещо хубаво бебе Калия на мама Cherymoya и двете де са се снимали в клипа за седмицата на кърменето - много са сладки .

А ето и малко снимки на моите съкровища  
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393611

# 259
taniab - много са ти хубави дечицата. Дано всичко да се оправи с Лили  Hug

# 260
  • София
Ех, Таня най-после да чуя новини от вас! Колко се радвам, че новините са добри! Снимките са чудесни! Толкова сте сладки!Не спирам да ви мисля и да се моля искрено всичко да се оправи! Вярвам, че скоро няма да имате никакви тревоги! Praynig Hug
Честито преселване! Това си е мащабна промяна, организация и тичане.

# 261
taniab много се радвам, че оченцата се подобряват Hug Praynig
Моят юнак цял следобед не спа и беше много крив, едвам го изкъпах и нахраних, но сега спи сладко, сладко.

# 262
  • гр.Стара Загора
Танче ,мила много се радвам че вече сте сред нас дано всичко се оправи по-бързо  newsm17 newsm17 newsm17
Малките ти кукли са прекрасни  HugЗнам че Лили е силна и всичко ще е наред с това малко слънчице  Heart Eyes
Dendri ,мила добре дошли след почивката  HugВреме е да ни покажеш как е прекарала Рада на това пътешествие   smile3503
Ние днес доста време бяхме навън и Еви в момента е капнала и заспа  newsm46
Отивам да стерилизирам и да приготвям масата на терасата че ме чака една мента със спрайт  smile3534
Лека вечер стиснете едни палци за утре че сме на консултация и съм малко претиснена Евелин от няколко дни кашля а и пентаксим ще й слагат  #Crazy

# 263
Таня благодарим, че писа и за хубавото начало, за което ни съобщаваш!
Дано всичко е наред с прекрасното ти момиченце! Hug

# 264
  Мадам Стасита. Всичко най-хубаво ти желая.

Танче и аз се моля всичко с Лили да се развива по най-добрия начин и малкото слънчице да оздравее много скоро.

И тук да благодаря на мамите, които се отзоваха на молбата ми за капки Инфакол   bouquet

Минолтичка страхотно си оформила темата, много мило ми стана като видях снимките на слънцата. А за снимките ти нямам думи супер са както винаги, искам и аз да правя и да ми правят такива снимки  Rolling Eyes удоволствие е да ги разглеждам.

Прегледах всички снимки на бебоци, чиито линкове бяха постнати в темата - ами те миличките стават все по-хубави и сладки с всеки изминал ден, да са ни живи и здрави.

# 265
Таняб, мисля си всеки ден за теб и Лили. Дано нещата вървят към все по-добро. Браво за оченцето с глаукома - тази болест вече доста успешно я лекуват, а и у нас има  читави специалисти. Дано и за операцията на ирисите се намерят информация, лекари... а парите...ето форума - ще ги съберем. Много сте хубави на снимките. Много здраве, спокойствие и разбирателство. Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Мадам Стасита да си жива и здрава. Честит рожден ден. newsm59 newsm38 Gift Бъди много обичана, щастлива и все такава опасна и готина мадама. Да те носят двамата ти мъже на ръце и много да те радват. newsm51

Делиана, Мигличке, Росита благодаря за прерасното посрещане момичета.  Hug Hug HugФотоапарата ми се счупи, след един ден на плажа - пясък ли му влезе, що ли... но снимки ще има.Снимах с хубавия телефон, дето му се карах на Борис, че ми го подари, а сега ми свърши идеална работа.

Черимоя, ти си си хубавица и принцесата ти също.  Клипчето е супер - браво... smile3501Трябваше повече да ти открият лицето Grinning

# 266
Taniab - радвам се че нещата се нареждат! Знам, че скоро ще намерите и доктор за ирисите и всичко ще е наред. Целувки за вас  Hug

Аз пак нямам кърма, направо ме е яд. Сутрин и обед е добре, ама след обяда вече нещата се влошават, малко е Cry и давах добавка Ам - 30 мл., изпапка ги с кеф. Дано да овладея тази криза, щото ми е гадно да давам това сухото, ама нямам избор. Crossing Arms

Дендри, добре дошла  Hug Радвам се че сте изкарали добре  Hug

# 267
И ние хапнахме навън на хладно/чак горница си облякох/а бебка си заспа сладко,сладко.Благодаря за отговорите за АМ.И аз така го приготвям,но питането ми беше като сте навън как затопляте водата.Разбрах,а дори слетобед пробвахме навън да ядем. PeaceИ Сияна от 2 дена ядеше по 100 мл от 150,но днес си хапна пак както преди,ми то пусти жеги то на нас яде ли ни се?Танче много са сладки и Лили е пораснала. smile3501 Дано няма повече тревоги бебка. newsm17 Лека вечер на бебоците и мамите. smile3524 П.С--одеве теглих бебка и е 5.300 вече newsm44

# 268
waterlilia,kate и при нас е така намалихме ядането,дано да е от жегите.

Май вечер сме най активни ,като гледам доста сме налиния.
Хайде Лека нощ

# 269
Добро утро майчета прекрасни.
Хайде на закуската и кафетооо:

Общи условия

Активация на акаунт