В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 823
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Момичета кажете някой добър педиатър?

# 601
Момичета кажете някой добър педиатър?

Д-р Бонев, кабинета му е в поликлиниката на първи етаж.

# 602
Мерси,предварително ли се записват бебчетата?Защото знам,че предварително се говори с педиатъра дали иска да ти запише бебчето

# 603
А някакви ориетировъчни цени за феталната?

# 604
На мен ми взеха 50лв

# 605
Защо не се обадиш на телефона, който са ти посочили, и попиташ за цената?  Wink

В града 4д апаратура само Николов и Йорданов май имат. При Николов е 50 лв.

Не знам кой е добър и кой не добър педиатър, но гледай да ти е близо до вкъщи, особено, ако кърмиш. Ние не сме си избирали предварително. Прибрахме се от родилното и няколко дни след това просто се записахме. Искахме да знаем дали бебчо е добре в новата му среда. И другото, което за мен също беше важно, е детето да си харесва лекаря, все пак. Ако няма симпатия, не върви.  Simple Smile При Бонев е фул по принцип, щото е ветеран и общопрактикуващ и педиатър (2 в 1). Там със сигурност има много чакане. С новородено е сложна работа да чакаш. Ние записахме бебчо при общопрактикуващ, който ни дава всеки път направления за специалист "детски болести", т.е., "педиатър". Общо взето е важно да ти съдействат, било то общопрактивуващият, било то педиатърът, за всички направления, за да може прегледите да са ви по ЗК.  Peace
До 5-тия месец имате по преглед през 2 седмици за теглене, мерене и ваксини, после през месец за теглене/мерене и после вече на годинка за реимунизации.

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 23:47 от amy_nka

# 606
Мерси,предварително ли се записват бебчетата?Защото знам,че предварително се говори с педиатъра дали иска да ти запише бебчето

Иначе на вратата му пише че вече не приема нови пациенти за записване, но пък на братовчедка ми бебето го записаха при него - значи може,. И за по сигурно може предварително да отидеш и да попиташ. Само не ходи понеделник - защото тогава има много пациенти и се чака много.

# 607
Защо не се обадиш на телефона, който са ти посочили, и попиташ за цената?  Wink

В града 4д апаратура само Николов и Йорданов май имат. При Николов е 50 лв.

Не знам кой е добър и кой не добър педиатър, но гледай да ти е близо до вкъщи, особено, ако кърмиш. Ние не сме си избирали предварително. Прибрахме се от родилното и няколко дни след това просто се записахме. Искахме да знаем дали бебчо е добре в новата му среда. И другото, което за мен също беше важно, е детето да си харесва лекаря, все пак. Ако няма симпатия, не върви.  Simple Smile При Бонев е фул по принцип, щото е ветеран и общопрактикуващ и педиатър (2 в 1). Там със сигурност има много чакане. С новородено е сложна работа да чакаш. Ние записахме бебчо при общопрактикуващ, който ни дава всеки път направления за специалист "детски болести", т.е., "педиатър". Общо взето е важно да ти съдействат, било то общопрактивуващият, било то педиатърът, за всички направления, за да може прегледите да са ви по ЗК.  Peace
До 5-тия месец имате по преглед през 2 седмици за теглене, мерене и ваксини, после през месец за теглене/мерене и после вече на годинка за реимунизации.

Да при Николов е 50лв - но пък те минава ей така набързо, не обяснява почти нищо Cry
По добре е да се отиде при Йорданов. А за цена - най добре е да се обади човек и да пита, че не помня и аз/преди години мисля че беше 60лв./

# 608
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ Simple Smile
Скоро ще раждам и аз и съм малко уплашена, но се надявам всичко да мине добре. Искам да попитаме  какво е състоянието на стаите? Какво има вътре и какво ще ми е нужно ? Ще мога ли да се къпя? Има ли баня? В какво състояние е? А за Николов - бурсук , но и аз съм с нисък  хемоглобин и веднага си ми каза и ми го следи.  Hug

# 609
Кога ще раждаш?Аз съм до края на месеца,и също ме е малко страх

# 610
Термина ми е на 12 юни.  Мен ме е страх от държанието на санитарките и сестрите, болките - няма как да минем без тях.

# 611
Ти ще си по рано от мен,нямам представа как е държанието им,дано е добро

# 612
Предвид случката с пребитото бебе и с починалото в Тетевен, се надявам да са коректни, че ще ги заплашвам иначе с Господари на Ефира. Имаш ли информация дали таткото може да присъства на раждането?, Днес си взех списание Кенгуру с книжка за всички АГ-та в България и за нашето пише , че може да присъства. Ще ми е много по - спокойно с него, защото той е една идея по - луд от мене и ще ги строява всичките, докато аз съм по-срамежлива и мълчалива и не зная какво може да ми сервират.
Първо раждане ли ти е?

# 613
Да първо раждане ми е,сигурно и на теб.Май таткото не може да пресъства,но ако може ще е супер.Какво бебенце очаквате.Ние момиче

# 614
И на мен ми е първо. То и ти като мен си мъничка. И ние чакаме момиче.

Общи условия

Активация на акаунт