В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Да,ако искаш да се видим да се запознаем?Може да разхождаме заедно бебчетата.От кой квартал си

# 616
От Възрожденци Simple Smile Ако имаш фейсбук - прати ми линк на лично съобщение.

# 617
Нямам фейсбук,пиша от тела и не мога да изпратя лично съобщение,аз съм на автогарата.

# 618
Аха. : ) Ами ... къде си учила.. може ли и да се знаем. Аз завърших миналата година в Славейков. Сега уча в ЛК.

# 619
Не съм от тук,няма как да ме знаеш.От 1 година живея тук

# 620
Ахаа.Разбирам. Хареса ли си детска количка? Каква? Много съм в чуденка каква да си купя и най-вече от къде,защото нямаме много магазини.

# 621
На мен ми казаха в Бебе Хит имало много избор,като се роди бебчето ще ни купят.

# 622
Иначе ще ми е интересно да се запознаем

# 623
Аз бях в бебе хит , но не намерих това което търсех и вероятно пак ще се кача до месец и ако окончателно нищо не харесам или ще им поръчам или с приятеля ми ще се разходим до Хасково/Пловдив.

# 624
Тия дни сигурно вече трябва да родиш,после да разкажеш как е минало

# 625
Разбира се. Ще опиша всичко подробно и ясно.

# 626
Добре,Николов ли те следи?

# 627
Ние май ще изпишем темата,после кой ще прави нова?

# 628
След 50 страница ли се правеше нова тема?
Да - при Николов съм. Всички постове, които изчетох за него от предишните страници отговарят на действителността.

# 629
Момичета, пишете си личните съобщения на лична, моля! Наводнявате... Naughty

Вие май много "софийски" филми гледате.  Mr. Green Това е Кърджали, не е София, нито пък Пловдив, камоли пък Тетевен. Няма такива идилии от сорта на "таткото ще присъства", "акушерка пребива бебе" и "господари на ефира ще ме закрилят".

89-ти набор - не сте никак "малки" (още повече, че ще ставате майки), малко по-сериозно се информирайте какво ви предстои. За това имате ЖК - питайте си лекаря какво има и какво няма в нашето родилно, той е длъжен да ви обясни и отговаря на въпросите, които ви вълнуват около раждането. Ще ви даде и списък с нещата, които трябва да си носите за раждането.  Peace

За щастие бебе Хит е по-добре оборудван и от Хиполенд, така че е въпрос на финанси количката и всичко останало. Има и скъпи и евтини предложения.

Тема се прави след 50 страница. Вижте кой е отворил сегашната - най-вероятно я следи.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 00:22 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт