Скоро ще раждам и аз и съм малко уплашена, но се надявам всичко да мине добре. Искам да попитаме какво е състоянието на стаите? Какво има вътре и какво ще ми е нужно ? Ще мога ли да се къпя? Има ли баня? В какво състояние е? А за Николов - бурсук , но и аз съм с нисък хемоглобин и веднага си ми каза и ми го следи.

На това ще ти отговоря, хайде, понеже Николов няма да ти отговори...

Стаите са прилични. По две девойки в стая. Всички стаи са в един коридор. Бебчетата са в друг коридор, в Неонатологията (която наричат "детска стая"). Има само две стаи с обща баня с бойлер, където има топла вода. В останалите стаи има отделна баня към всяка стая, но топла вода по принцип няма или ако има, то е за по половин час, преди визитациите. В стаите има легло, метално креватче за бебето, шкафче за вещи (ръждясало), парно, което не работи. Момичетата, които раждат зиме си носят печки от вкъщи. Климатик също няма

Аз си бях занесла люлеещ се стол, тъй-като ми беше невъзможно да кърмя в леглото.

Отношението на санитарките... Ами има и разбрани, има и тъпи санитарки. Има такива, които си вършат работата, има и такива, дето даже кошчето за боклука не ти го изпразват. По-важното е да се паднеш с разбрана съседка в стаята.