В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 809
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
А още има ли ограничения в посещенията на близки. Помня, че като раждах Кати свижданията бяха много свободни, но преди 3 години когато раждаше племеничката на мъжа ми се беше случило нещо и бяха въвели ограничения при посещенията на близките. Не че ми е болка, но с моето злоядство при всяко влизане в болницата на мъжа ми му се налага да ми носи храна, щото остана ли на болничната ще умра от глад. Дето се вика,  всеки с тревогите си. Иначе добри, лоши това са условията в болницата и когато влезеш без розовите очила са що годе търпим за 3-5 дена.

# 646
Александра, посещенията са ограничени, да, но кой ти спазва ограниченията, когато се налага. Мъжът ти може да влиза "под прикритие", винаги и когато някой му отвори от вътре (през входа на Телк) - говоря за извън часовете за посещение. Храна няма как да не ти носят, щото там реално почти никаква храна не ти дават, пък за "качествена" да не говорим. Аз даже първите 2-3 дни въобще не знаех, че минавали храна да предлагат. Тя лелката си минава по коридора, провиква се веднъж, почти не се разбира какво е извикала. Въпросът е да нямаш оплакване от съседката ти в стаята, ама по принцип все ще се разберете, а и роднините знаят, че все пак бебета има в стаите, и че не трябва да се застояват много.

# 647
  • Германия
Здравейте, мами и леко бременеене на всички Peace
След десет дена плененницата ми става на 7 и не знаем къде да го празнуваме. Става въпрос за около 15 човека, повечето от които - възрастни. Ако е навън - още по-добре.  Не съм от тук и не знам заведенията. Позната предложи Русалката в парка на центъра, но не знам дали е подходящо. Предлага ли се храна в нея изобщо? Благодаря предварително.   bouquet

# 648
Малко пухче,

Има много разнообразие от заведения за празнуване на рд. Зависи каква среда ще ти хареса. В ресторант покрай язовира е много красиво. Жива музика имаш в механа Стената и други. На вечеря ли, на обяд ли ще го празнувате?

В Русалка храна не предлагат, това е кафене, където много деца празнуват рожденните си дни с торта и питие, не става за възрастни, според мен. 

# 649
  • Германия
По-скоро за обяд-следобяд мисля, че би било подходящо. В спокойна обстановка.  И на мен ми се искаше около езерото, но очевидно никой от гостите не яде риба.

# 650
Езеро ли??  Хахаха!   hahaha Това ми хареса...  Grinning

Спокойна обстановка: пицария-ресторант Цезар във Възрожденци. И риба има, ако ти се прияде. И тортата можете да си я занесете направо от съседните две сладкарници Виена или Орфей.

# 651
  • Германия
amy_nka Благодаря!
Чак сега виждам какво съм написала - хахаха!  Blush ooooh!

# 652
Скоро ще ви разкажа за престоя си Simple Smile Ванче,къде си?

# 653
  • Германия
Някой да знае дали в Кърджали има приличен китайски ресторант? Скъсах се да търся в интернет и не намерих нищо. В търсене съм и на място, където поставят мигли косъм по косъм, но май няма да намеря...

# 654
Китайски имаше едно време, ама китайците видяха, че наще "кърджалийци" не си падат по екзотичната храна, ами по дюнери, решиха да преустановят бизнеса към магазин за китайски дрехи и джунджурии. С други думи, в Кърджали китайски ресторант въобще няма.  Joy

А това за миглите... За какво ти е?  newsm78

# 655
Мисля, че във "Визия" (кв."Възрожденци") лепяха мигли, но не съм сигурна косъмче по косъмче ли са ...

# 656
  • Германия
Благодаря за отговорите, точно това си говорехме с ММ, че дюнери на 5 метра има, а суши и китайско никъде. 😂

# 657
Хахахаха  Joy Кърджали и суши?! Магаре и космос. Що не си донесете сушито от Германия? Майка ми си носи агнешки пържоли от Испания.  Joy

# 658
  • Германия
Хахахаха  Joy Кърджали и суши?! Магаре и космос. Що не си донесете сушито от Германия? Майка ми си носи агнешки пържоли от Испания.  Joy
Аз сушито си го правя сама вкъщи, ама няма от къде да си взема нори, ориз и оцет за суши. 😂😂 Ще си чакам да се приберем вкъщи. 😂

# 659
Нори има в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт