В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 770
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Германия
Мерси, мишле. Може все пак да се пробвам.   Peace

# 661
Момичета дайте малко инфо за д-р Йорданова. Най вече ме интересува като лекар  добра ли е. Мога да раждам при нея и ми се искаше да знам дала изражда секцио ако евентуално се наложи.

# 662
Аз бях при Йорданова,много е добра.Много съм доволна от нея.Но за секцио незнам дали влиза в операция

# 663
Кво значи "много е добра"?

В родилното в Кърджали не можеш да избираш екип за раждане. Който АГ ти се падне на смяна... Такава им е политиката.

# 664
Ако пойскаш Йорданова идва и ти помага в родилното.Държи се много добре,това е лично мое мнение

# 665
Ако пойскаш Йорданова идва и ти помага в родилното.Държи се много добре,това е лично мое мнение

Плащаш ли й нещо? В 3:20 през нощта ще дойде ли? С какво точно ти помага? Ръката ли ти държи или замества колегите си, които са на смяна?

# 666
Аз бях при Николов и той си ми направи секциото. Той сам си подбра екипа според тези , които са били там. Предполагом,че при Йорданова ще е същото, ако ти се наложи. Аз съм много доволна от операцията. Всичко мина добре.

# 667
amy_nka каква им е политиката не ме интересува. Кой какво и защо плаща на теб най малко ти влиза в работата. Въпроса ми е конкретен дали е добра и за секцио ако се наложи.

# 668
По време на смяната си никакво внимание не ми обърна

А, за професионализъм - разбира си човекът и най-интересното е, че от всички "бъркащи" само неговите ръце не се усещат.

При мен пък обратното.Може би съм била единствената му пациентка точно в този ден. Каза ми "Казвай ми ако имаш някакви претенции". Прегледа си ме на 4D и  дали имам разкритие ( това за ръцете е вярно ! )  , отделно разговаряхме и обсъждахме как да родя. Общо взето прекарахме около час-два заедно преди операцията. Бързо си свърши работата , което за мен бе важно, тъй като нямаше да издържа да ми се чудят и маят какво да правят с мен.

# 669
amy_nka каква им е политиката не ме интересува. Кой какво и защо плаща на теб най малко ти влиза в работата. Въпроса ми е конкретен дали е добра и за секцио ако се наложи.

hahaha Ти ще ми забраниш да питам ли бе? Омг...! Бягай да раждаш при Йорданова Wink

Мен не ме интересува кво плащаш, дали си бедна или богата, естествено, интересува ме тя кво взима за услугите и въобще за какви услуги става въпрос. Панимаиш?  Wink

# 670

При мен пък обратното.Може би съм била единствената му пациентка точно в този ден. Каза ми "Казвай ми ако имаш някакви претенции". Прегледа си ме на 4D и  дали имам разкритие ( това за ръцете е вярно ! )  , отделно разговаряхме и обсъждахме как да родя. Общо взето прекарахме около час-два заедно преди операцията. Бързо си свърши работата , което за мен бе важно, тъй като нямаше да издържа да ми се чудят и маят какво да правят с мен.

Да ти е честито бебчето! Живо и здраво!   bouquet

Ама ти си ходила в кабинета му преди да родиш ли или си била за "планирано"?  newsm78
Секциото, по принцип е операция за половин час, ако няма някакви усложнения.

# 671

hahaha Ти ще ми забраниш да питам ли бе? Омг...! Бягай да раждаш при Йорданова Wink

Мен не ме интересува кво плащаш, дали си бедна или богата, естествено, интересува ме тя кво взима за услугите и въобще за какви услуги става въпрос. Панимаиш?  Wink
Тона ти не ми харесва. Незнам защо се заяждаш. Зададох съвсем човешки въпрос. Йорданова не я познавам лично, а по коментари се спрях на нея и ми беше интересно да разбера дали е добър специалист. Коментарите ти са злобни и заядливи.  newsm78

# 672
amy_nka Кой какво и защо плаща на теб най малко ти влиза в работата.

Цитат на: amy_nka
hahaha Ти ще ми забраниш да питам ли бе? Омг...!

anastasia_81, за тонове ли ще си говорим?  Party  Wink Аз съм мецо-сопрано, може за това да ти "звуча" заядливо.  Laughing Иначе нямам навика да се заяждам по форумите, а само да питам и да отговарям (за разлика от теб?  Wink)

Отговориха ти на "конкретния" въпрос с конкретен отговор "Много е добра" (каквото и да значи това  Simple Smile ), така че можеш (/може?) да побързаш да се запишеш при нея. Wink Колкото по-рано отидеш, толкова повече шансове ще имаш да намериш свободен стол в чакалнята.

Аз докато не получа конкретни отговори на моите конкретни въпроси,

Цитат на: amy_nka
Плащаш ли й нещо? В 3:20 през нощта ще дойде ли? С какво точно ти помага? Ръката ли ти държи или замества колегите си, които са на смяна?

не бих имала никакво намерение да ходя да кисна два часа във фоайе пълно с коремчета.  Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 14:42 от amy_nka

# 673
Включвам се конкретно за д-р Йорданова- да, прави секцио- и планирано и по спешност, като мои близки са се уговаряла с нея предварително за конкретна дата и не са плащали нищо, освен това, което те сами са си решили да дадат от благодарност. В техния случай дори не са били пари, а са й купили подарък + обичайната почерпка при изписването. Но ако решиш да избереш нея за раждането или дори само за следенето имай в предвид, че чакането при нея наистина е убийствено, по мой личен опит- по около 2-3 часа за преглед, което в тези жеги и с коремче си е адски много време   Peace
Моето лично предпочитание за акушер- гинеколког е д-р Исмаилов  Peace

# 674
BellaS, при Исмаилов можеш ли въобще да се запишеш на ЖК? Ако да, как става?

Общи условия

Активация на акаунт