В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 760
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Да се запишеш на ЖК мисля че все още не може, тъй като не съм сигурна дали е готов с кабинета си, но можеш да ходиш на прегледи в болницата /когато той е на смяна/ и съответно да се уговориш с него за раждането  Peace

# 676
Благодаря ви момичета за информацията. Имам време да си мисля още. Аз за ж.к. няма да съм в Кърджали. Исках евентуално за раждане, но ще видим.Успех на всички!!!!

# 677
Благодаря. Да-той ми следи бременноста. Не беше планирано.Наложи се .
За Йорданова днес попитах - прави секцио.

# 678
За Йорданова днес попитах - прави секцио.
Благодаря много за информацията  bouquet

# 679
Моля , моля - пак заповядай Simple Smile

# 680
Момичета за ранна фетална морфология кой лекар бихте ми препоръчали. Прочетох за д-р Николов и д-р Йорданов много добри отзиви. Просто съм в чуденка кой да си избера. Началото на септември мисля да направя ф.м.

# 681
По-добре Йорданов от колкото Николов.И д-р Исмаилов казват че е добър.Аз бях при Николов и да ти кажа не съм доволна,не обяснява като хората,все трябва да го питаш

# 682
За ФМ  препоръчвам д-р Йорданов ( в киното) Много добър спечиалист, много добре обяснява и техниката му е най-добрата в града  Peace

# 683
Благодаря ви момичета. Мисля че ще посетя Йорданов.  Hug

# 684
И аз давам положителен глас за Йорданов!  Peace
Момичета има ли такива, които са посещавали студио Релакс? Ще се радвам да споделите мнение.

# 685
Мами, предлагам следния лот от неща за новородено на символична цена 10 лв: Гармастан (не ползван); бебешко олио Бочко (не ползвано); бебешка пудра (не отваряно); прахче за пъпче за новородено (ползвано няколко пъти); бебешки сапун Бочко (ползвано един единствен път); ланолин Нуби (като мостра, ползвано е). Всичките неща са в годност. Лично предаване.

# 686
Има ли мами за разходка,около Автогарата?Не съм от тук и нямам познати с който да разхождаме дечицата

# 687
  • Германия
Момичета, търся добър зъболекар в Кърджали. Предпочитан район ми е центъра.

# 688
Д-р Боспaчиев е нaй-добрия зa мен в КЖ, но зa жaлост не рaботи с кaсaтa. Инaче е до Ресторaнт Пaрaдaйс.

# 689
Момичета може ли малко инфо за д-р Исмаилов. Колебая се все още, но започвам да клоня към него за раждане.

Общи условия

Активация на акаунт