В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Чувам добри отзиви за него, но доколкото знам не можеш да избираш лекар/екип, а този който е на смяна. До скоро поне бе така, сега въпреки че наближава момента, не съм се интересувала. Общо взето са си един дол дренки....

# 691
И аз съм чувала добри отзиви за Исмаилов.Мойта приятелка я оперира Дзивков,тя си го избра,но се плаща!

# 692
Повече при Николов за бременност няма да стъпя. Не можеш да си избереш при кого да раждаш тук в Кърджали. Ако си първескиня, ако държиш на естественото раждане и бременността ти протича без усложнения искренно те съветвам, като започнат контракциите или се пукнат водите, да се запътите към Пловдив. Ще имаш предостатъчно време докато получиш нужното разкритие. Тука, както някой каза, всички са един дол дренки - не им се работи и те принуждават за секцио. Пъпната връв била заплетена, тазът бил малък, бебето на високо... Дрън-дрън. Не им се работи с първескини, защото израждането е дълго. Десет месеца след секцио още не съм се възстановила физически. Николов се прави на ударен - не си спомнял кого бил оперирал той и кого не... Нищо, че по улицата като ме видеше ме поздравяваше - дефакто много добре си помни пациентките. Така че:
Николов - не, мерси! И проучи клиниките в Пловдив, ако искаш някой да ти обърне внимание. Тъжно, но факт...
Второ раждане мисля или да се прибера в Мадрид при наще или Селена в Плд. Искам естествено след секцио, така че бая време ще трява да мине до тогава...

# 693
Аз пък съм доволна от Николов след операцията. Тънка като косъм и не се вижда дори и с бански, защото е доста ниско долу. Свалих 9 кг за седмица и до 2рия месец си бях 43кг. Не съм имала проблеми с възстановяването .

# 694
 Shocked 43 кг са момичетата в 5-ти клас. Не кърмиш ли? Имаш малко "специфичен" организъм.

# 695
Момичета, някой да препоръча салон, в който поставят мигли.От известно време ми се върти в главата тази идея.

# 696
  • Германия
Момичета, някой да препоръча салон, в който поставят мигли.От известно време ми се върти в главата тази идея.
И аз се интересувам. И за козметичка също.

# 697
И аз се интересувам. И за козметичка също.
Преди време питах за Студио Релакс, но явно никой не е ходил. Страничката им ми изглежда приветлива, не знам, как е там обаче. Най-вече искам да пробвам масажите им.

# 698
  • Германия
Аз юни месец се обаждах в Релакс. Вдигна ми мъж, който очевидно не знаеше такава процедура да съществува.

# 699
5 клас да съм била не повече от 30.
В моя кла (12 кл )  момичетата бяха всички до 50-52 кг без да броим едно момиче което беше доста високо и беше около 60 кг.
Бърз метаболизъм му викам аз на този специфичен организъм Grinning Grinning

# 700
Мишле, ми 12 клас 50 кг е нормално телосложение. Другото е под нормата и дори притеснително за здравето. Peace (освен ако не си "тапичка", де...) Детето ти като стане 10 кг не знам как ще го носиш.  Grinning

Някой да препоръча гастроентеролог в града?

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 07:55 от amy_nka

# 701
  • Кърджали
Тъй като щерката има някакъв проблем с коремчето, са ми препоръчвали Мухтаров. Нямам лични отзиви обаче, още не съм я водила, ще ми се детски гастроенторолог да я погледне, а такъв тук няма.

# 702
Аз водих малката на детски гастоентеролог в Пловдив и съм мн доволна.
А за тук незнам

# 703
  • Кърджали
Ще ми пишеш ли на личну къде я води в Пловдив? Тук пуснахме доста изследвания и нищо не излезна.  Та сега, когато.имам възможност, мисля да я водя някъде

# 704
И аз водя малката в Пловдив.
На 2-ри я водих тук в нашата поликлиника - ЛЛ даде направление за УНГ , а УНГ за педиатър ...
след 3 часа киснене ме попитаха какво да й изпишат ?!
И запалихме към Пловдив ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт