"ДЕКЕМВРИйското дете - расте, расте и пак расте!"

• 16 262
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви, момичета! Много сте мили!  Heart Eyes

Почерпете се за мое здраве. Hug

Сега е момента да ви споделя, че живот и здраве (дано всичко е наред  Praynig), през април 2010 ще си имаме второ детенце.  newsm32 Grinning
Диде, гласувах! Продължавайте все така успешно и приятно с кърменето!  Peace
Лия, много е сладка Габка! Според мен е готова за кака.  Wink
detelini, страхотна нагласа имаш за нещата от живота!  Peace
шамЕнет, наистина е много сладко говоренето на дребчовците! Вики спи в отелна стая, но винаги аз или баща й я приспиваме като лежим до нея (аз разказвам приказка или пея песнички).
За детските зъби - моята зъболекарка е и детска и ми е казвала, че й водят и доста по-малки деца с много развалени зъби (обикн. са им давали биберон с мед или много бонбони).  Confused Вики досега не съм я водила, но засега не виждам да има проблеми.  Peace
Честито на Мимак и всички именници на патерица!   bouquet

# 166
  • Vaudreuil Canada
tini-mini не знам кое да ти честитя по-напред та ще карам наред
Честит ти рожден ден и честита ти лентичка - страхотно ме зарадва с тази новина - леко и безпроблемно да е всичко и здраво бебче на финала Simple Smile

# 167
  • София
Охоо, tini-mini, това се казва подарък за рожден ден Hug Честито, лека бременност и страхотен празник днес  bouquet

# 168
Включвам се в темичката ви, дами, за да честитя на Тини рождения ден!  Grinning

Бъди много здрава, все така лъчезарна и добра, невероятно обичана майка, жена и приятел   bouquet  bouquet  bouquet
Леко бременеене да пожелая още веднъж и през април мама на две слънца  Grinning

# 169
  • София
Tini, лека бременност и страхотно и здраво сладурче на финала ти пожелавам Hug
Може пък Викито да уцели братче, ще чакаме с нетърпение новинки Heart Eyes

Нашата Евка вече месец откара на село, хубаво и е там, по цял ден на двора, а ние малко освежителен ремонт подхванахме.
Чак не ми се иска да свършва лятото и да почва детската, въпреки че нямам търпение да си дойде при нас Blush

Много хубави снимки на Габи, Лили с такова детенце как да не ти се прииска второ Wink

Стискам палци на всички бременлинки и проекто такива Peace

# 170
тини-мини много се радвам  Hug     Честит рожден ден много щастие и леко бременеене   bouquet
Така като гледам, че не съм сама на хорото повече смелост ми идва, голяма съм шматка   Laughing
Ние заминаваме за Рибарица, като се върнем ще пиша

# 171
  • Düsseldorf
Запис, че съвсем ви изтървах, утре ще пиша повече Simple Smile

# 172
Тини-мини,голям гуш от нас и супер месеци ти желая!  Hug

# 173
Тини-мини, радвам се за теб  bouquet Да сте живи и здрави и през април да ни изненадаш с момченце Heart Eyes
Аз пък да ви се оплача Cry Отиваме с Братанчо на детската площадка и един дядо яко е засилил внучето си с люлката, казвам му да намали защото моичкият точно тогава се изскубва от ръката ми но не би Shocked Дядото се беше залисал да си говори с някаква баба и въобще не ме чу Twisted Evil
Люлката удари Братан по главичката отзад, той полетя и падна върху една кашпа с цветя. От главата му шурна кръв, отвори се огромна дупка. Веднага извиках големия ми син и бегом в спешното. Отивам на регистратура и спокойно ми заявяват че трябва да заобиколя половината болница за да отида от другата страна защото там било детското спешно. Насреща ми една лелка ми обяснява " Спокойно, е вижте той сега не плаче!" Twisted Evil #2gunfire #Cussing out Аз и обяснявам че е плакал само до преди секунди, тя въобще не се трогва #Cussing out С една марля се опитва да му почисти раната, той съответно започва да пищи и да се мята и получавам коментар" Той не стои мирен, аз няма да мога да го залепя!".
Казвам й "Извикайте някой да помогне", обажда се по телефона и започва да уговаря някакви да благоволят да дойдат. Малкият пищи, батко му се тресе от нерви и плаче и той, казвам ви сърцето ми не знам дали биеше в този момент Cry Хеле появи се някакъв доктор, накараха ме аз да си го държа, да си го стискам и да му държа ръцете за да могат да се справят. Никаква лекарска реакция, направо съм изумена. Оставаше и аз да си го залепя и да му сложа лепенката. Стоят и ме наблюдават как се мъча да го задържа за да могат на спокойствие да го залепят. Ако това е СПЕШНА ПОМОЩ ПАЗИ БОЖЕ ДА НЕ ПОПАДАШ ТАМ После ходихме на рентген, там допълнителни нерви и писъци, добре че през това време мъжът ми успя да дойде от работа и помагаше Rolling EyesПравим снимка и ни изпращат на другият край на медицинският комплекс за да ни види невролог, казвам ви такова разкарване и такива нерви не бях хабила отдавна. Става дума за дете, стресирано с дупка от която тече кръв и цялото му личице съответно е в кръв, нямам думи Shocked Shocked Shocked
Сега е добре, но цяла нощ стоях будна защото ме беше страх, че ако заспя раната ще се отвори и нещо ще стане, знам че не би трябвало но съм толкова стресната че не знам къде се намирам ooooh!

# 174
Малеее bela - какъв ужас си преживяла. Дано никога не се налага на теб и на никоя друга майчица да изпита такова нещо. Това нащо тука не са доктори бе  #2gunfire това са хора питащи имаш ли пари , не къде те боли  #Cussing out Възмутена съм за пореден път  Crossing Arms !
Тини-мини - Честито, лека бременеене и здраво бебече накрая - много се зарадвах, стана ми едно такова хубавко, искам и аз, ама мъжото не се решава Whistling. Честити празник /на патерици/!
lia25 - Габка ще е чудесна кака!

# 175
bela , дано бързо се оправи Братанчо  Praynig А на теб  Hug Hug Hug
tini-mini, честито и леко бременеене ти пожелавам  Hug Да си кажа честно и аз искам, но не ми стиска да раждам в Китай, затова   ще изчака да свърши договора на мъжа ми   Tired
Ето снимчици от нас http://didivk.snimka.bg/daily/kitayi.411933.all , паролата е diyana. Аз рядко качвам снимки, но за сметка на това - качествено  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 04:26 от di_

# 176
Тини-мини, пак ти пожелавам всичко най-най!  bouquet Леко раждане и здраво бебче!
Бела, подобен ужас преживяхме и ние в Пирогов. Само без кръвта. Баткото си беше ударил главата по танци и все заспиваше или повръщаше. Те обаче ни пращат да обиколим, детското спешно имало друг вход и т.н. Бог да пази дечицата ни! Praynig

# 177
Бела, иде ми да жестикулирам с много неприлични жестове и да псувам като каруцар  Close. Яд ме е на всеки лев, който давам за "здравна осигуровка"  Close, то е същото като да ги хвърля в боклука - то всъщност там е по-добре щото има шанс някой да ги намери и се нахрани с тях. Дано всичко вече му е наред на сладурчо  Praynig
Тини мини, както Кристиян се изразява когато е възхитен от нещо, ще възкликна и аз "КРАСОТА!"   bouquet. Разказвай как минава всичко  Hug

# 178
  • sofia
Тини-мини, това е една от най-хубавите новини които съм чувала!  Ккато ти видях лентичката, се оказва че сте заченали в един и същи ден с една от моите най-добри приятелки Heart Eyes
  Пожелавам на Вики да гушка братче през април Heart Eyes

# 179
Много ви благодаря момичета Heart Eyes Heart Eyes Дребосъчко вече е добре, премина му стресът и сега е същото чудо Mr. Green Понякога го оприличавам на играчките с батерия Дюрасел, не спира докато не му свършат силите и тогава край заспива Crazy

Общи условия

Активация на акаунт