Момичета, аз усещам, че в този период детето ми е най-сладко от всички мигове досега - проговаря и всеки ден ме изненадва приятно с всяка минутка с нови изречения. Вчера ми вика - писна ми тука - като бяхме при хомеопатичката ми. И също - не искам вече без тати (да) ходим! (Защото той дойде чак преди два дни в БГ). Толкова ми е сладка, колкото съм си мечтала още в първия момент, когато си замечтах за детенце...
Сега сме с памперс само докато спи. А за преходния период, намерих в аптеките едни чаршафчета с найлон отдолу и попивателна материя, като на памперса отгоре, така че да й ги слагам докато спи, например в жегите на морето или за всеки случай....На бройки са по 50-60 стотинки.
Водих я на преглед с мен при стоматолог - но не посмя да му даде да я види. Явно ще ходим на детски стоматолог. Обаче лекарят ми каза, че до 3г. възраст не се развалят зъбите - вие нещо друго по тоя въпрос знаете ли?
И още да питам, как приспивате децата си сега? И спят ли в отделна стая? Вероятно като си имат братче/сестриче е по-лесно да се отлюспят от майките, но ние сме плътно една с друга, иначе не заспива. А от няколко дни заспива само на две приказки!!! Сега купих още малко нови книжики и ахнах колко мнооого красиви и хубави книжки има издадени вече за децата ни!
За заспиването - Кристиян доскоро спеше на спалнята между нас и винаги е заспивал държайки ме за ръцете, и двете по възможност
. Голямо гушкане пада, но аз нямам нищо против. Ако имахме по-голямо легло и баткото бих гушкала. Снощи например си легнах при него, за да се погушкаме, че ми става жал и той понякога казва, че само Венета гушкам.
Бяхме на гости с преспиване преди няколко дни. Хората ни отстъпиха спалнята си и детската си стая за децата ни. Но моите мишлета никога не са спали в друга стая, сами. Картинката беше следната - 4 души на спалнята! Добре, че леглото беше от най-големите! 
А и друго като кача пак 15-20 кг. как ще ги сваля незнам. След Габи не можах да си вляза във форма. Даже сега съм качила 4кг.
. Най-красивата жена е щастливата майка, а на децата пък им дай братя и сестри, с които да растат
. Узряло ли е желанието в самата жена, то според мен тя е готова
Преди няколко месеца и аз си задавах въпроса " Готова ли съм за трето?Ще се справя ли? ". Мислих известно време и все не можех да намеря правилният отговор, тогава се заслушах в сърцето си и взех решението
пък каквото стане.
Следващия път дано да е успешен. А пък може и две накуп