Момичета, аз усещам, че в този период детето ми е най-сладко от всички мигове досега - проговаря и всеки ден ме изненадва приятно с всяка минутка с нови изречения. Вчера ми вика - писна ми тука - като бяхме при хомеопатичката ми. И също - не искам вече без тати (да) ходим! (Защото той дойде чак преди два дни в БГ). Толкова ми е сладка, колкото съм си мечтала още в първия момент, когато си замечтах за детенце...
Сега сме с памперс само докато спи. А за преходния период, намерих в аптеките едни чаршафчета с найлон отдолу и попивателна материя, като на памперса отгоре, така че да й ги слагам докато спи, например в жегите на морето или за всеки случай....На бройки са по 50-60 стотинки.
Водих я на преглед с мен при стоматолог - но не посмя да му даде да я види. Явно ще ходим на детски стоматолог. Обаче лекарят ми каза, че до 3г. възраст не се развалят зъбите - вие нещо друго по тоя въпрос знаете ли?
И още да питам, как приспивате децата си сега? И спят ли в отделна стая? Вероятно като си имат братче/сестриче е по-лесно да се отлюспят от майките, но ние сме плътно една с друга, иначе не заспива. А от няколко дни заспива само на две приказки!!! Сега купих още малко нови книжики и ахнах колко мнооого красиви и хубави книжки има издадени вече за децата ни!