"ДЕКЕМВРИйското дете - расте, расте и пак расте!"

• 16 274
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

А кой е със сини очи, комшията ли?   Wink

hahaha Найден вика:  "в носа прилича на мене,останалите 75% - на баща си."
свекъра е синеок,и баща му, и зълвата, и моята баба, и леля ми , та има на кой  Mr. Green
дано се задържи така! че аз на 6 месеца съм съкрушила баща ми - от сини станали кафеви  Confused

# 136
Привет, момичета  Heart Eyes  Vergi, много милички снимки, а двамата един до друг суупер сладки.
Ние сме добре, оправи се, пу пу пу, дано да не хваща ся друг вирус!

Бяхме малко на планина, в едно хотелче до Гоце Делчев, а оттам и до Гърция на плаж за един ден бяхме, всеки ден имахме различна програма. Щото имаше кой да ни води, де, че без кола закъде в тая държава... Много се радвам, че малката вчера и днес не повръща в колата, иначе на отиване беше спиране през половин час и повръщане в колата...не е за разправяне. Самолетът не я притеснява, но виж в колата...Затова занапред ще гледам да ползвам влак по възможност, ама нашто ЖП все още е с допотопни вагони и са ужассссно мръсни..., та дано не се налага!

# 137
  • Под Сините камъни
Virginity честита месечинка!Дано очичките му останат сини и аз много исках децата ми да имат сини очички и ми се изпълни желанието.

# 138
  • Русе
Привет! Hug
Вержи ,Честито!  bouquet Да ви е жив и здрав ,синеочко. Много е сладък.
Ние сме големи хаймани и като се поспрем ще пиша.
Честито на всички на , които съм пропуснала поводите. Hug До скоро!

# 139
Честита месечинка Вержи, да ти е жив и здрав  bouquet

# 140
Голямо затишие-голямо нещо  newsm78
Малко се разхлади и ние спим като заклани, не можем да отлепим сутрин  Whistling Нека вече става хладно.
Владко пак е със задръстен нос Thinking Слагам физиологичен р-р да видим колко ще издържим  newsm78

# 141
Момичета, влизам да бия тревога, незнайно защо полицаите са го направили в своите редици, а не са предупредили обществото  newsm78. Последното момченце е на небезизвестна форумска майка. Да се помолим да се справи с шока  Praynig
 alert  http://novini.dir.bg/2009/08/12/news4913589.html  alert
Весито, кажи нещо, регистрирахте ли сърдечен ритъм и движения  Simple Smile

# 142
  • Vaudreuil Canada
 Embarassed Embarassed Embarassed срам не срам да се запиша на десета страница .... не че сме ви лисвали ама ...

Щях да пиша нещо аааааамааа егн .... не прощава на никого! ooooh!
Някой питаше за осигуровки - здравни осигуровки не се дължат ако прекарваш извън страната повече от 183  дни в рамките на една календарна година и преди да излезеш от страната се пуска една молба в общината по местоживеене (преди беше в НОИ ама последната версия беше с данъчно/общинската администрация)

За смяната на снимките съм за - то нашата и сега не се вижда  newsm78

Ние два месеца бяхме оборудвани с гости от бг - свекитата ... ще премълча подробностите обаче за да не ставам груба.

Завиждаме за морето ама няма как ще го гледаме на снимки тази година.

# 143
Shocked  Shocked Shocked
Да пази Господ!Бързо да се справят децата с шока! Praynig

# 144
Надявам се детето да се съвземе бързо Praynig Hug

# 145
  • Vaudreuil Canada
Преди два дни коментирахме тези случаи със спринцовките с майка ми - само като си помисля какво им е на родителите на тия деца - сега ще прекарат месеци в терзания дали и с какво могат да са заразени децата им - все едно са употребили детето ти за опитна мишка - кошмар.

# 146
Да, един път да се топиш от мисълта, че детето ти е натровено с нещо и втори от това как някъв мизерник му е свалил панталоникте  Sick   #Crazy  Тая картинка ме побърква, не искам да съм на мястото на милата майчица  Praynig. Дано му избледнее спомена на малчото, но за майката не ми се мисли. Днес ми стана много неприятно на една площадка - дойде един мъж на средна възраст без дете/да го питаш какво точно прави на детска площадка/ и се оглеждаше толкова гадно, че почна да ми се повдига. Бяхме няколко възрастни там, но въпреки това усетих страшно неприятно чувство от близостта му  Sick. Така искам всички подобни отвратни да ги хванат и да ни ги пуснат на нас - свободно избрани майки  Close

# 147
Здравейте и от нас! Ние отново сме си в София, почивката свърши уви...
Прекарахме чудесно, децата се надивяха, дори си удължихме с три дни престоя, беше много хубаво всичко и пропуснахме пороите в западна България. Тия дни ще ви покажа снимки, щом успея да ги кача. А от утре съм на работа  Sad.
Честито бебенце на Еуи!  bouquet
Адена, прекарахме един прекрасен следобяд в Ямбол! Градът е невероятен! Разходихме се пред общината и в парка. Чудесно беше! Оглеждах се за вас, но чак сега разбирам, че сте на друго място! Wink

# 148
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Ние май тая година ще пропуснем почивката на морето  Sad,но за сметка на това ходихме на някой и друг рокерски събор даже направихме и бойното кръщение на малкия на събора в Стара Загора  Laughing.Ето и малко снимков материал  http://peca1218.snimka.bg/baby/miroslav-na-peca-resa1218.221500.14186412

# 149
  • Под Сините камъни
Честит имен ден на всички именници!С пожелание за здраве,щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт