"ДЕКЕМВРИйското дете - расте, расте и пак расте!"

• 16 485
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Ако някой ме види как работя ще ме изхвърли на минутата от работното ми място Rolling Eyes Подпряла съм  си тежката глава и мижам тука. Олеее ужаст е така ми се спииии.
А да ви кажа Владко как ме срами ама вие ще ме разберете, вчера го прибирам от ясла и по пътя нещо крещи и се спира да вземе едно камъче, една жена му казва "не викай ще те заболи гърлото" а той с една начумерена физиономия "ти си плоста" и я сочи с пръст ooooh!. Вика по пътя след мене "мамооо намеих уайно" и ми го носииииииии #Crazy
Вика на бабите пред блока "ти си маймуна", какво да го правя, правя забележки, понякога не обръщам внимание, ама то излиза от контрол. Мамите с по-големи деца - кажете ми, че това е период и ще мине както коликите и зъбите примерно  Thinking

# 196
хихи, заинтригувах аудиторията, а?! Laughing Нищо особено - плоска ниска маса, дето няма изрязанко на дупето и си слагаш ходилата на едни особени степенки (пък аз си ги сложих както си баба знае, та се посрамувах малко) и с копчалъци разни тази ниска масичка става висока, горната и част се понадига.
Ако ви интересуват последните новости в дизайна на спекулумите, или както им беше името на онези гинекологички шублери, насреща съм. Мъжо си иде, бегам!

# 197
Ив, а снимки няма ли Joy?

Кате, научил е нови думички и пробва какъв е резултата. Обясни му, че обижда хората и те са тъжни, питай го дали ще е хубаво да му викате така на него и най вече ...споко, ще отмине.

# 198
  • Vaudreuil Canada
Ох ужасно бързо учат глупостите, а съществените неща хич не им увират в главичките ....

# 199
ka_tq,  в тази връзка, на мен ужасно впечатление ми направиха много дечица в България, колко са агресивни и арогантни. Тези пък, които не са такива, са затворени и не се отпускат при набези за контакт от страна на по-добронамерени или просто си играят самички. Моята кукла също като беше там, започна да проявява такива симптоми - хрумна й да се прави на страшна и да реве като мечка, подскачайки срещу някое дете..., уж за весело!? Отначало го прилагаше на котето вкъщи и беше майтап, но почна и на деца да го прави. Сега като се върнахме тук, няма и спомен от това. Та, мисля си, децата в България са свидетели на много негативизъм под всякаква форма...

Между другото, не съм наказвала повече от  4 пъти досега, два пъти през юни и два пъти през юли - просто не се е налагало. Но мсиля, че ако много ти прави напук, като не слушка такива сериозни обяснения и забележки, че можеш да опиташ да го накажеш. Така правят и в яслата (просто веднъж видях, не мисли, че там само ги наказват, много ни е добра яслата) - с лице към стената и да стои там 2-3.4 мин. Мойта ревеше яростно и не смееше да мръдне, или ако мръднеше, аз изсъквах стой там, докато разбереш! и тя си стоеше. Веднъж я наказах с лице към "бръмбъра" - бяхме на гости в Лясковец и се качихме малко пеша на една вила-ресторант съвсем в началото на планината, та на връщане по едни стълбички, вече много се бях изтощила да търча подир нея и тя само мрънкаше да я взема на ръце, а иначе ако останехме, почваше да си тичка весело, въобще не беше уморена, а я мързеше....Та, порева малко там насред тревичките, сладкото ми глЮпаче и след малко й казах "Сега ще ми дадеш ли ръчичка?" и тя спря да плаче и каза едно охотно "Да!" и всичко се оправи.

Аз бих го питала кой говори така, просто от любопитство, да ми разкаже кое дете например го е казало това първо, та после бих го и изкоментирала това дете, като невъзпитано и че не бих си играла с него, защото е скучно и нещо такова. И бих го занимала с някаква весела игра.

МЕжду другото, вече почти си ходим прилежно само за ръчичка и много рядко или въобще не се налага да я вдигам да я нося като се разхождаме. Супер, защото махнах количата и на градината няма да я мисля пак тая количка.

Почваме от 1ви септември градина и тая седмица съм обсебена от списъка с неща, които искат за там...А малката пък съм я научила, че ще тръгва на училище  hahaha

iv4ok, това, което казваш, много ме учудва - допотоно ми излежда малко  newsm78 Сигурно има и други кабинети, просто да си попаднала на такъв!?

# 200
Ka-tq, аз мисля, че те пробва - как ще реагираш, защото той много добре знае, че не казва нещо хубаво. Очаква точно родителска строга реакция, иначе ще е разочарован и ще дава в градация нещо по-голямо, за да ти грабне вниманието.
шамЕнет, хич не беше допотопно, ами аз бях неграмотната.
Ей, стискайте палци за това преместване, че ще избръмча - кой на работа, ког в бг, кой с припадък, кой с подагра. Друзя за хамали няма и ще е катаклизъм. Ще подготя Диклакче за мъжо, че ще го отнесе основно той.

# 201
Привет и  от нашата луда къща  Joy
Най после да пиша, иначе само чета, ама сега съм само с Марти , каката е на басейн с тати, та имам 5 мин. да попиша, докато не е надал вой
Ей тва с две голям екшън било, на моменти в такъв филм се пускам, че да е жива и здрава майка ми, че е тук и помага, ама като замине ще му мислим. Но пък е весело  Laughing
Иначе сме добре, малчо суче като луд, за разлика от кака си, кочто само спеше и аз си мислех, че имам кърма, а сега едно фонтани едно чудо  ooooh!  така ме е разработил, че за 2 часа съм като кравата Милка, ама нека има  Praynig
Ния много му се радва, само го гушка и целува и го чака да порасне да си играят и мине не мине пита вече пораснал ли е  Joy
Не знам за наборите, ама Ния се научила да се прави на глуха, повтаря и се едно и също по 100пъти и никаква реакция, да не говорим, че като си науми нещо, върти сучи, дебне да не я види някой и пак си го прави  #Cussing out
Айде гладника се обажда, ето малко снимки да ни се порадвате  Blush Mr. Green

http://www.facebook.com/album.php?aid=32955&id=1303330996&l=3d8c0278bd      Марти
http://www.facebook.com/album.php?aid=32956&id=1303330996&l=c23e4ce1c7       Ния

Еееее щях да забравя, тини мини честито мила   bouquet лека и безпроблемна  Hug

# 202
Привет и от нас Hug

Момичета, днес имам рожден ден Grinning
Почерпете се Hug

bouquet

Eui , вержи, големи са сладури бебоците ви (пу-пу-пу) Grinning

# 203
  • sofia
Диде, честит рожден ден - най-голямото щастие вече го имаш - прекрасно семейство, пожелавам ти да го запазиш все така щастливо  bouquet
  Видях снимките - Коко е просто една приказка с тези бузки, а за красотата на хубавата Елена вече сме говорили Laughing Heart Eyes

# 204
Честито Рожден Ден, Диди!!!
Много щастие ти желая в личен, майчински и женски план!
И Късмет с голямо К в професионален!

Eui, много са ти сладки съкровищата. А за оглушките, свидетел съм на същите номера. Накрая (след 16тия път) се навеждам, охкайки пак от кръста и прошепвам тихо - алоооооо!!!....Или пък ме хващат бесните и викам.  Laughing

iv4ok, извинявам се, просто така си го представих, като го обясняваше...  Peace

Момичета, вие учите ли децата да боцкат с виличка? Аз - да. А пък днес в Икеа видях и едно комплектче за деца с лъжица, вилица и нож   Rolling Eyes и сега се чудя как ще реагира да я уча с нож да се храни  Laughing
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70137575

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 16:01 от шамЕнет

# 205
Диде, честит рожден ден!  bouquet
За ножа и вилицата-Соня с вилица се справя чудесно отдавна, а отскоро въведох и ножа.Нужно е да помагам, но го използва по предназначение.Аз си мислех, че ще играе с него и ще е опасно, но не...Мисля да продължавам да я уча.

# 206
Диде, Честит празник!
Много здраве, любов и незабравими мигове с любимите хора!
  bouquet

Шаменет, с виличка яде нашата, нож не смея да давам, а и не виждам необходимост. В яслата даже вилици не им дават от съображения за безопасност.
Аз пък я уча да готви - пълни чушки, начуква пържоли, овалва перфектно тиквички в брашно.   chef Mr. Green
Eui, страхотни са малчуганите!  Hug
ka_tq, не си мисли, че е само период, който ще отмине, ами не спирай да обясняваш и да даваш добър пример!

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 17:25 от tini-mini

# 207
Диде,всичко най-хубаво ти желая!  Hug Весел празник!  Grinning

# 208
Диде честит празник, много здраве ти пожелавам! newsm59 newsm59 newsm59
Дечицата са прекрасни Heart Eyes разтопих се докато разглеждах снимки!Да са живи и здрави и много да радват скъпите си майчици!

# 209
Диде,честит празник и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт