"ДЕКЕМВРИйското дете - расте, расте и пак расте!"

• 16 478
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • Под Сините камъни
Здравейте минавам на бързо само да ви почерпя.Днес Алекс има рожден ден хапнете по един бонбон за нейно здраве
Диде честит рожден ден и от мен   bouquet

# 211
  • Варна
Пеца честито! да ти е жива и здрава каката   bouquet

# 212
Честита рожденничка на мама Пеца!   party023 Много да е здрава и веселичка!

Снощи опитът с ножа беше "успешен" - послужи почти като лъжичка... Много беше сладка като се опитва да изсипе от ножа във вилицата... Laughing (става въпрос за детски прибори, лесни за хващане от детската ръчичка и не-опасни по форма, нали - виж снимката от предишния пост)

А сутринта преминахме от периода "Ще те изпапкам, мамо, сладкишка" - така ми викаше преди два дена - на бой с рев и "Не иска да говориш, мамо" и се дозавива троснато  Rolling Eyes Кога ли ще почне да заспива в по-детски час (8 часа)  Дано с градината да се поуморява повече...

# 213
Пеца честито! да ти е жива и здрава каката   bouquet
Дидето, честито на патерица! Много здраве и късмет ти пожелавам!  bouquet
Венета яде с вилица, нож не съм давала. Много обича да "мамага" - помага. Онзи ден ми помагаше да белим чесън, вчера яйца. Справя се доста добре. Вчера искаше да помага на баща си да пренася дърва! Е, там оставихме само баткото да се включи - това си е мъжка работа! Joy

# 214

Пеца - да ти е живо и здраво детето!

# 215
  • сто акровата гора
Здравейте дами, не съм писала мнооооого отдавна, но...на 27.07 почина дядо Стоян, свекър ми, ако помните от рак беше болен  Cry
Помолете се за душата му, добър човек беше, даже много добър и на всички ни липсва много  Praynig
Ние сега сме при баба Наси, на 4.09 стават 40 дни и след изнасянето ще се приберем. Сонка е добре, много играе, от време на време и слуша даже  Crazy Имаме малко куче и малко коте и става просто невероятна лудница.
Поздрави от нас, ще се включим пак когато можем  Hug и   bouquet за празнуващите

# 216
Soceress, съжалявам миличка, Бог да го прости дядо Стоян! Flowers Rose Flowers Rose

# 217
Хайде и за да се разпиша повече.Обичам да ви чета,но рядко ми остава време да пиша.
Цяла седмица бях отделила на Лори.Тази една седмица отпуска,твърде бързо отмина.Радвахме се на среща с Понтесче и Алекси.Не са се забравили двете дечица,още се обичат.Подготвих малката за ясла,защото до навършване на 3 годинки,ще остане в яслата.Нож определено не й давам.Даже съм я научила да се пази от тези прибори.Почти няма с какво да се похваля.

Тук е момента да честитя на Тини Мини / Много ти се радвам миличка,лека бременост ти желая/

Хубави бебенца видях,много искам второ,но сърце не ми дава.

Ето и малко видео от нас,за да не ни забравите...
http://lora2006.multiply.com/video/item/3/S5002991.AVI

Soceress,Бог да го прости добричкия дядо.

# 218
Soceress, съжалявам мила Бог да бди над душата му Flowers Rose

# 219
Soceress, моите съболезнования! Знам колко се обича дядо!  Бог да го прости, човека.

# 220
Soceress, съжалявам мила
аз да ви почерпя, скромно, но от сърце за нашия първи месец  newsm38 smile3510  cook
да ви се похваля освен марти у нас всички кукли и мечета се кърмят Joy Ния сяда, вдига си блузата, слага ги къде свари по корема и вика цок цок и после ги вдига да се оригнат  Mr. Green
ще пиша после пак ,че си имам нервен младеж на рамото

# 221
Soceress, съжалявам миличка, Бог да го прости дядо Стоян! Flowers Rose Flowers Rose
Flowers Rose Flowers Rose
........да ви се похваля освен марти у нас всички кукли и мечета се кърмят Joy Ния сяда, вдига си блузата, слага ги къде свари по корема и вика цок цок и после ги вдига да се оригнат  Mr. Green
ще пиша после пак ,че си имам нервен младеж на рамото
Ох, че сладкооооооо!!!Да са ви живи и здрави дребосъците!!! Hug

# 222
Да ви се похваля -  моята гордост се кукна в 5:30 Shocked Но пък какво да направи милото като ни нападнала хлебарка в леглото. Откачих като светнах и я видях между нас Close Twisted Evil Shocked Веднага я убих но Братанчо се разсъни и умря от смях докато аз се борех с нея Mr. Green Mr. Green
Луда работа ей, рано рано екшън в къщи, какво ще е после направо не ми се мисли Mr. Green

# 223
bela - ние цяло лято се борим с тия гадове  и мишка имахме пролетта /но нея я уморих бързо/ #2gunfire и отрови слагах и кубчета и какво ли не , но най-ефективното средство е "бой с чехъла по главата". Нощем като ставах внимавах да не стъпча някоя  Whistling. Но сега нещо изчезнаха или  аз не ги виждам.
Да ви кажа една смешка: Вчера наготвих аз едни вкусотийки и както ми прилича седнах и се забравих на масата.  bowuu После си полегнах и почнах да вия "умираааммм" идва Владко и ми вика "ей сега идвам аз съм доктора" - "ще те лекувам"  Mr. Green умряхме си после да се смеем. Ох всеки ден чувам различни неща и ми е едно забавно.

# 224
  • София
ka_tq, по тоя повод, като ми писне и кажа нещо от рода "заболя ме главата, не викай" или "мама я заболяха ръцете, не мога да те нося", Алекси ми казва безцеремонно "ами, мамо, иди на лекар!" Rolling Eyes
А пък като му кажа "остави детето на мира" или "остави ме на мира", всеки път казва "коя е тая Мира?" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт