Просто, с който е през деня - него си търси. На мен в началото ми беше много мъчно, че така грубо ме гони, но установих, че това трае най-много час. После иска да излизаме навън, да играем и всичко си тръгва по старому. На другия ден историята се повтаря. А, недай си Боже да е наблизо дядо му - всички останали сме аут. Да се похваля, че имаме определен напредък с памперса. Слагаме го само като спи /следобед и вечер/. През деня е без памперс, но ако пропусна да го изпишкам, става беля. Ако обаче го следя за определени сигнали, които ми подсказват, че има пиш, се изпишква. т.е. не идва да ми казва сам, трябва аз да следя и да напомням....но и това е нещо. След седмица обаче Пепи отново тръгва на ясла и незнам как ще процедираме там. Май ще се върнем пак назад към памперсите, ако до тогава евентуално не почне да казва, в което аз силно се съмнявам....

Преди малко обаче ми се "обади" от тел на дядо си самата принцеса и така сладко ми бърбори,аз дори не я слушах...обаче първите й думи бяха "обичам те"
то май затова нататък нищо не чух

преди време видях едно 4 годишно момиченце ,дето майка му трябваше да му напомня да говори на БГ 

,нямам против да обича други хора,но ние нали трябва да сме номер 1 !