"ДЕКЕМВРИйското дете - расте, расте и пак расте!"

• 16 259
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Бела,скандално е,жалко е...дано момченцето ти и ти забравите тоя стрес по-скоро! Hug

# 181
  • Варна
tini-mini  Hug  bouquet радвам се че все повече "набори" се престрашават - чувствам се по-нормална Joy

при нас - малък Кайо вече прави опити да гука , толкова е сладко когато му се изплъзне от устенцата едно плахо "нгъъъъ"  или "ааауууу" Mr. Green каката е на бабин дом и веднага е започнала да обработва баба си - не иска да ака на гърнето и понеже бабата не търпи на рев и тръшкане - слага памперс  #2gunfire но утре ще се разправям и с двете  Crossing Arms

................

срещнахме се с мимина на една площадка  Mr. Green
каките - http://andonova.multiply.com/photos/hi-res/13/51?xurl=http%3A%2F … 2F13%23photo%3D51
мъжете - http://andonova.multiply.com/photos/hi-res/13/52?xurl=http%3A%2F … 2F13%23photo%3D52

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 00:23 от Virginity

# 182
Съвсем телеграфно да се запиша, че цяла тема съм изпуснала Embarassed!

Тини, с теб сме родени в един и същи ден (надали обаче и година Joy) - да си жива и здрава, влюбена, щастлива мама! Много се зарадвах на новинката, лека и безаварийна!

Бела, направо ужас! Дано мъничето да забрави бързо този кошмар! Все пак повишеното внимание, особено на места дето има и други малки деца не е излишно, въпреки че като има беля да става - ще си стане и това си е! Преди години малкия син беше на около 4 - правим външната изолация и сме изцапали балкона на комшиите, та звъни ми жената и аз отивам да почистя там каквото има, оставям мойте двамата за два часа сами. Връщам се те си играят всичко е ОК, сядам на фотьойла да почина, а малкия се катери по облегалката да си играе. Виждам че се кани да скочи на дивана и докато викна или реагирам той вече е скочил със пластмасовата сабя в ръка- съответно при приземяването я забива в гърлото си (вътре в устата) и почти прерязва мъжеца...кръв, писъци, шиене на гърлото... да не ви разправям... Та мисълта ми беше, че 2 часа без надзор нищо не им се случи, а когато бях не само там ами и на педя разтояние стана голямата беля.

Виждам, че и Понтес се е появила - стана ли вече една година да видим и ние некоя и друга снимчица Mr. Green...много си стисната - да знаеш!

След дълги митарствания по морета и планини, най после акустирахме да подготвяме документите на малката за градината. По точно само аз де, мъжете ми са на Рила - вчера бяха най високите хора на Балканския полуостров, покориха Мусала bowuu! От понеделник стартирам прегледите, я кажете за колко време стават изследванията, дали ще успеем до първи, че оттогава тръгва на ДГ?

# 183
Здравейте, мацки   bouquet - ние вече сме на чужда земя, прелетяхме успешно днес и сега се адаптираме отново, че сме позабравили какво е странство.
tini-mini, ЧЕСТИТО!!! Много се радвам за теб! Ей, мамчетата, с които бременеех, май всичките ще се обебите преди моя ред да дойде...и аз искам, ама не мога да мисля за нищо друго сега, освен как да си търся работа...Много страхотна новина, лека бременност, мила!
bela, сташно е като си представям какво сте преживели!  Как може да са такива безотговорни някои хора на люлките бе, не разбирам! Да пази Господ! И от "СПЕШНАТА" помощ също се втресох, макар че са ми ясни вече и на мен, дано на никой не се налагат! Бързо да се възстановите и да забравите! И вече да няма такива инциденти! Hug
lia25, доколкото те познавам - и теб и малката Габи - ще бъдеш чудесна майка, а Габи страхотна сестричка кака. Дай Боже още другия месец да ни зарадваш и ти с новината!
Аз сега се наслаждавам невероятно на постоянните нови изкази на моята кукла. Не може да казва хубаво "ч", "р" и "ж" ... и вчера ме хвърли в оркестъра като ми каза "Ще ти покажа" - и отиде да ми донесе една оранжева лъжичка, както си беше на масата, защото не разбрах, че иска да яде с нея - детето казвало "оранжева"...
А пък вчера на последното ни спиране от Варна към София, съм забравила да й взема джапанките, скоито ходеше - събу ги преди да влезе в колата и са останали до колата...Много ме е яд, опазихме ги през цялото време...и бяха много сладки...и милото много сладко си ги обуваше...та в София като разбрах, че ги няма в колата и се затръшках от яд за хубавите джапанки...и тя ми вика "ш ги намерим, мамо, те са горе, ш ги намерим...!"

di_, сега видях снимките - малката е супер сладка, многое порастнала, снимката с плитките много ме изкефи! Късмет там, пък може да поостанете по-дълго, един Господ знае.

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 23:40 от шамЕнет

# 184
Вержиbouquet Да бяхме се фотали и ние с теб  Flutter ,ама нищо другия път!  Wink

# 185
# 186
3дравейте и благодаря на всички за поздравите!  Heart Eyes
Пешеходке, ти си втората съфорумка, за която откривам, че сме родени и ние на една и съща дата, и дъщеричките ни (другата е правда_z).  Laughing Интересно да се провери и за майките, бабите и внучките ни. Wink  Joy
Virginity, минина, di, големи сладури видях на снимките!  Hug
bela, съжалявам за случилото се!  Sad Радвам се, че вече всичко е наред!  Peace
mama-shushi, verolina, хайде и вие да се присъедините към бутането на колички из Младост догодина. 1stroller  Wink
detelini, всичко минава нормално засега, имах един ден истинско гадене  Sick , но слава Богу няма повече. Започнах да пия сок от червено цвекло за хемоглобина и се почувствах доста по-добре.
Успешен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 187
Тини, ти ме уби! Че аз Правда я познавам лично бе, ама само за дъщеричката и знаех.

# 188
Хоп и аааз. Много хубави обебващи вести прочетох тук, дерзайте! А малчото на Бела да се оправя бързо (той всъщност вече беснее, само така!). Вержи, много одухотворена изглеждаш, пу-пу!
Сега да се отчета:
1. ходим на логопед и бавно и славно напредваме. Много голям маймун е станал Кокото, по-късно ще кача снимки.
2. декември ще ходим на операция за сваляне на "заседналия" десен тестис в Пирогов. Ако някой е минал през тази ужасно звучаща манипулация там, моля да ми пише на лични, ще съм много благодарна. Урологът в Търново директно ни посъветва да ходим платено в София или Плевен, защото всички добри специалисти избягали там.
3. трябва и алерголозите и УНГ да уважим подобаващо, защото малкия ми сладък се оказа доволно дефектен...на баща си се метнал.
Другата седмица, о, чудо, се местим в общинско жилище-2 спални, хол и кухня и ще си вземем спокойно бебето. Даже има място за още 1 персон  Mr. Green
А ваканцията ни протече по следния начин- 1 ден на Балкан, 4 часа на плаж, всичко останало беше доктори, данъчни, документи, чистене, готвене и пр. ваканционни екстри.
Целувки на всички и стискайте палци за пренасянето!

# 189
Ето ни и нас http://www.prikachi.com/users/hris1975/2A.jpg
Не знам художник ли ще става, но по цял ден само това прави Mr. Green

# 190
Привет и от нас Hug

tini-mini, честито!!! Спомням си, че когато и аз бях бременна, първа ти ме поздрави преди дори да съм се похвалила в форума. Е, аз не успях да те изловя Wink, но ти желая лека и безпроблемна бременност Hug Hug Hug

Ето ни на морето: http://picasaweb.google.bg/dilianch/BebeKosio#5373872050415520386

bouquet

# 191
дидето,тини-мини и мен ме беше изловила още преди да съм се похвалила тук!  Laughing

Ивчок,след време и на нас ни предстои операция на капризен тестис (Диман е с ектопичен),ще се радвам после да споделиш подробно как е минало при вас!  Peace

И накрая да се поФаля...Диман е на първа страничка на сп.Мама с една измишльотина тип "поема"  Laughing ,съчинена от моя милост!  Flutter Дължах му изява на малкия...след като кака му има корица на същото списание (благодарение и на вашите гласове  Hug ),трябваше и за него да измисля нещичко!  Sunglasses

# 192

Пешеходке, публично благодаря за бързите действия!   bouquet
Мимина, браво на хубавите деца и креативната им мама! Всичко ще си кажа, само веднъж да мине!
Аз стягам багаж, мръсна и нервна съм и посядвам през 2 часа тук да ви чета и да си почина. А мъженцето сладко от утре е по ЦЯЛ ден на училище, за сметка на което не е на работа. Познайте кой ще го отнесе преместването. И накрая, ако има нещо загубено или счупено, то няма да е от нещата, които аз съм приготвила, а от безчетните му и безценни компютри и пр джаджи.
Пък днес бях на цитонамазка - докторката говори английски колкото аз датски. Разбрахме се, но бяхме жалка картинка. И да знаете - техните магарета не са като нашите ... излижих се съвсем мъничко  Blush.

# 193
Ивчок, що бе, ти ме втрещи, какво им е на техните магарета!?  Laughing
(Всичко ще мине ОК!)   Praynig

# 194
М-да, аз съм като един детектор на хубавите новини. Wink Който забременее, да си казва веднага, да не се налага да го ловя.  Naughty  Laughing
Пешеходке, с Правда се запознах на една кърмаческа среща, много интересен човек.  Peace
Ивчок, кажи за датските магарета, че и на мен ми е любопитно.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт