"ДЕКЕМВРИйското дете - расте, расте и пак расте!"

• 16 259
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • Düsseldorf
Мила Бети,
честит Рожден Ден, много обич и разбирателство и всички да сте здрави и усмихнати!!!
    bouquet newsm51

И сега специално за Тини-Мини, скоято сме в един отбор отново и мноооого се радвам за това!!!   bouquet

М-да, аз съм като един детектор на хубавите новини. Wink Който забременее, да си казва веднага, да не се налага да го ловя.  Naughty  Laughing

Ей ме на, само чаках сърчицето и си признавам: Свиленка през април, живот и здраве, ще става кака! Simple Smile

Много ми беше притеснено, първо да видим, че всичко е наред, да кажа в службата, и затова по-късно споделям. Макар че отдавна ме гризе...
Първо с вас исках да споделя.  Hug Hug Hug

# 256
  • Vaudreuil Canada
Бети Честит Рожден Ден!!!!
Да си много здрава, щастлива и обичана.
  Hug

alex_shu страхотна новина - Честито!  Hug

# 257
alex_shu , чудесна новина!Лекичка ти пожелавам!  Hug

# 258
  • Варна
alex_shu  Tada лека и безаварийна  Praynig Hug ейййй някой провлачи крак в тая тема  Mr. Green

# 259
Сега като се зачетох малко назад и реших да споделя...миналата година Ноела (1г10мес) не се оказа готова за ясла,а аз още по-малко (бременна бях...  Crazy ),детето ми стана тъжно,промени се към лошо (отказваше да се храни,бойкотира гърнето...) и аз я спрях-след седмица си беше същата моята Нолинка...година по-късно ,демек на 1 Септ направих втори опит...първия ден плака Confused ,на следващия тропаше нетърпеливо пред вратата на занималнята за да влезе  #Crazy ...трети ден (днес) не я заведох изобщо...познахте!...болна е  #Cussing out До момента е имала веднъж сополи (тази зима) и веднъж летен ентеровирус (преди месец),АБ не е пила...а за 2 дни в яслата си докарахме цял ден висока температура (и нищо към нея  Rolling Eyes ) Знам,че темата е нищена 65738594 пъти,не се каня да я подхващам наново,просто споделих! Peace
Лека вечер и хубав празник на рожденичката! Grinning

# 260
Алекс, ЧЕСТИТО! Брей, ама че хубави новини заваляха тук при нас декемврийките - нямам поетична настройка в момента, но някой друг, може да даде предложение за тема с идеята за втората бременност...
Иска ми се всички пак да сме бременни  Laughing
Лека бременност, лесно раждане и здраво бебче!

мимина, като тръгнат сред обществото, децата се срещат с много нови непознати за телцата им бактерии и вирусчета, за които те още нямат имунитет. Това е начинът да си изградят имунитет, като се разболяват, да за съжаление. Но пък като се взимат мерки да се помогне на детето, няма страшно, всичко отминава. Само ти ще си преуморената  Heart Eyes Аз всичко преборвам само с хомеопатия засега, освен двустранната пневмония миналата година, при която вдигаше 5 дни над 38.5...Но сега през юни беше пак хванала нещо и педиатърката ми предписа АБ, но аз преминах пак на хомео и се оправи детето.

# 261
Сега като се зачетох малко назад и реших да споделя...миналата година Ноела (1г10мес) не се оказа готова за ясла,а аз още по-малко (бременна бях...  Crazy ),детето ми стана тъжно,промени се към лошо (отказваше да се храни,бойкотира гърнето...) и аз я спрях-след седмица си беше същата моята Нолинка...година по-късно ,демек на 1 Септ направих втори опит...първия ден плака Confused ,на следващия тропаше нетърпеливо пред вратата на занималнята за да влезе  #Crazy ...трети ден (днес) не я заведох изобщо...познахте!...болна е  #Cussing out До момента е имала веднъж сополи (тази зима) и веднъж летен ентеровирус (преди месец),АБ не е пила...а за 2 дни в яслата си докарахме цял ден висока температура (и нищо към нея  Rolling Eyes ) Знам,че темата е нищена 65738594 пъти,не се каня да я подхващам наново,просто споделих! Peace
Лека вечер и хубав празник на рожденичката! Grinning

OOOooo позната история  Whistling . Владко защо толкова дълго време рева, защото ту една седмица там, ту в къщи, поради сополи, кашлици и за 2 месеца 2 бронхита, но аз не се предадох. Изведнъж той се примири милия и сега последно по цял месец  е отсъствал и пак не плаче като отидем. Аз настоявях, бях упорита, показах му че няма да се размекна и, че ако ще и бомба да пада, той ще е там нареден и готово  Joy За болестите очаквай всичко, то иначе няма да е нормално ако не не се разболее поне веднъж. Дори и сега да я подържиш в къщи и да изчакаш времето за градина пак ще ги  има тези неразположения у детенце.
alex_shu - брей , че хубава новина. Честито , пожелавам ти една лека и спокойна бременност със здраво бебче на края!
Иска ми се всички пак да сме бременни  Laughing
Ми ади де !  Whistling

# 262
Бети, Честит Рожден Ден   bouquet

Алекс, страхотна новина  Heart Eyes Лека бременност и от мен  Hug

# 263
Момичета, още веднъж, много, много благодаря!   Hug
Алекс, честито, прекрасна новина! Леко раждане и здраво бебенце! Hug

# 264
Привет!
Шаменет,кате, Hug аз с моето скромно мед.образования съм що-годе наясно с имунитета и че няма как да ни пропуснат болестите  Wink просто се надявах на поне "няколко",а не на "два" дни посещаемост  Rolling Eyes ...както и да е,не се шашкам,просто споделих,щото се вълнувам,тъй като тези емоции са нови за мен!  Grinning Иначе детето днес е добре,спа чудесно. Peace Но пак не я заведох...въпреки ,че вместо "добро утро" ме "поздрави" сутринта с "искам на гАдината пИ дИцата!"  Shocked  Laughing
Спокоен ден на всички! Grinning

# 265
Не смея да се похваля - днес сутринта (много сме трудни със ставането), като чу че отиваме при децата и като рипна внезапно разсънена, като се разбърза -Айде тате, по биже, тиваме тата и пужата (децата и госпожата)!

Алекс, лека и безаварийна!

Иска ми се всички пак да сме бременни  Laughing

И на мен Joy

# 266

Въх, Пешеходке, уби мА! Laughing  Hug
Пожелавам си и нашата Сонка да е като вашата Дивна с ходенето на градина.Ако има подготвителни тактики, споделяй, моля те!

Честито на Алекс!Лека и спокойна preggo!

# 267
Пешеходке,вашата "пужата"  Joy при нас е "бабата"  Embarassed
И на мен пак ми се бременее...ама ще поизчакам! Sick

# 268
Ако има подготвителни тактики, споделяй, моля те!

Нищо особено- стандартните неща! Тя, нашата, е много горда от факта, че успява за разни неща ...например обуването на обувките, чорапите, блузите...и аз много я хваля. В началото на лятото започнах да и разказвам как има едно "училище" само за "каки" - трудно ми е да обясня, тя някак приема че всеки голям който слуша и може много неща бил той батко, татко или мама, че дори и баба е.... кака. Та, когато бебетата станат "каки" отиват на това училище и там начи се събират все отявлени каки, освен това пеят, играят, танцуват и все едни такива какешки работи правят., като не пропускат по цял ден да се обучават за още по "каки" и такива едни работи....

# 269

Общи условия

Активация на акаунт