МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 528
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, да ви се похваля че днес се сдобих с безсрочно и неограничено разрешително за работа в Германия   Party Много се радвам, толкова съм мечтала за това време Praynig

# 226
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, да ви се похваля че днес се сдобих с безсрочно и неограничено разрешително за работа в Германия   Party Много се радвам, толкова съм мечтала за това време Praynig
Само мога да кажа едно голямо БРАВО!!!!  bouquet
Честит рожден ден на ДАН и съпруг!!!Леле, че хубаво да е сте родени на една дата...

# 227
Гери, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!  bouquet

# 228
# 229
Привет от Сандански!!!
Криси вече е добре, здрава!
Уини, стискам палци и чакам момента, в който да те поздравим Hug!
Гери, браво, честито и от мен!
Дан, присъединявам се и аз към поздравите!!!
Мая, отивам да гледам снимки.

# 230
ЧЕСТИТ СЕМЕЕН РОЖДЕН ДЕН,ДАН!
Десем е сътворила класика в пожеланията,така че се присъединявам  Hug
Браво Десемче,как на място си го измислила!
Дан, да сте живи и здрави, много да се обичате и никакви бури да не клатят лодката ви (и в прекия и преносния смисъл)   Hug [/color]

ЗАйо,ЧЕСТИТО    bouquet
Да си намериш и най-желаната работа,която да те удовлетворява напълно!

Мая,мерси за "вятъра" в очите  Flutter Нали си правих косата на кичури,но забравих да спомена.А и може би 1-2 килца свалих напоследък,но има още мнооого за редуциране! Laughing
Тан4е, Hug браво на Криската,че е добре!

Аз пък тръгнах да си сменям постоянния адрес,че директорката в яслата ни иска Х.Димитър да ми е адреса по карта.И сега като гледам трябва да си сменя и картата,и шофьорската книжка,и талоните на колата дори! ooooh! Такава работа ми отвори тази жена! #Cussing out Но нали ще сме за няколко месеца  Mr. Green до Март,живот и здраве на ясла...

# 231
  • Пловдив Белащица
Зайо, голямо честито. Със здраве да си го ползваш  Wink Hug

Гери, този линк където си дала за ободеното дете, просто думи нямам  Shocked

Дан, честито ви двоен празник. Дълги години здраве, обич и късмет ви желая.

# 232
Танча, радвам се, че вече сте добре! И приятно изкарване в Сандански!

Васе, все се каня да те питам, раничката на Андрея от къде сте я купували, от Англия ли? Много ми харесва, че се закопчава отпред на гърдите, защото на Кика раничките, които й купувам, не са й толкова удобни.

# 233
Честит двоен празник Дан!
Гери, честито и на теб. Продължавай така смело да следваш мечтите си! Hug
Танча, много се радвам че Криси вече е добре. Силно се надявам сега климата в Сандански да й помогне да се възстанови по-бързо!
Привет и от нас от Петрич!
Добрах се до компа на сестра ми и отивам да чета назад...

# 234
  • Пловдив Белащица
...
Васе, все се каня да те питам, раничката на Андрея от къде сте я купували, от Англия ли? Много ми харесва, че се закопчава отпред на гърдите, защото на Кика раничките, които й купувам, не са й толкова удобни.

От Англия е. Това е една много мъничка раничка, колкото за едно шишенце и още нещо. Но хубавото е че има едно като каишка което се закача за нея и водиш детето като кученце  Mr. Green

Ето и други моделчета

# 235
Добро утро!

ДАН, честито на теб и съпруга ти! Много, много здраве, щастие, късмет и весел детски смях около вас!

Гери(зайо), браво на теб! Признала съм те за герой и за много смела и силна жена. Много успехи ти желая!
   bouquet

Вчера водихме Калина на УНГ специалист и след обстоен преглед се оказа, че подутината се дължи на лимфен възел и ще пие АБ пет дни. Много ме е яд, но не можем да се разминем. Гърлото и ушите са й ок.

# 236
  • София
Добро утро.
Лили, дано след 5 дни да е чисто нова Simple Smile

# 237
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И аз искам такава раница ,особено щом се води детето  Mr. Green

# 238
Благодаря ви на всички  Hug Hug
Вече незнам дали имам мечти, искам просто да си работя и живея тук и децата и мъжа да проговорят тоя немски най-накрая...но явно ще почакам още доста..
Весел и хубав ден на всички   bouquet Тук при нас днес е облачно, аз съм на работа и започвам със задачите

# 239
Добро утро.
Лили, дано след 5 дни да е чисто нова Simple Smile
Лили, не се ядосвай чак толкова, че ще пие антибиотик, важното е всичко да е ОК Hug

И аз искам такава раница ,особено щом се води детето  Mr. Green
Peace
В интерес на истината последната раничка, която взех на Киара от Джъмбо, е сравнително добра, не й се смъкват много презрамките, може да си я слага сама, но пък едната презрамка вече се закъса. Май покрай пътуването до Италия много я товарих (тя беше ръчния багаж на Киара Simple Smile). Въпреки това ако видя такава със закопчалка отпред, ще й купя, мисля, че са много по-удобни.

Мая, много се впечатлих от логическите разсъждения на Рали. Според мен и ти имаш изключително голям принос във факта, че Ра е толкова будно детенце Peace

Гери, спокойния и нормален живот е една от най-прекрасните мечти Hug Според мен децата скоро ще проговорят немски, виж н аъжът то може да му е по-трудно.

Хубав ден на всички, тук пък най-накрая май няма да вали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт