МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 526
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Гери, забравих да те поздравя.  Embarassed ще се нареди и това... честно да си призная вече и аз се замислям за такова нещо... искам спокоен живот, ред и дисциплина(не си мислете че искам диктатура  Mr. Green, просто хората да спазват правила)

# 241
Разгледах снимките на Лили и Рали..снимките са страхотни и Рали също е сладурана голяма  Hug

# 242
Деси, сега преглеждах нещо темата назад и попаднах пак на изказванията на твоите деца Simple Smile Между другото и Киара обича да пие хапчета ooooh! Само с коларгола имаме проблеми Laughing
И на мен все по-често ми идва мисълта да продаваме всичко и да заминаваме нанякъде...

# 243
"Добро утро" и от мен! Hug
Нямам намерение на политизирам темата,но снощи като гледах Бат Бойко как раздава команди и наставления,ми заприлича все едно сме във военно положение.Това обаче съвсем не ме дразни,защото си говорим вкъщи,че ни трябва твърда ръка,за да се оправи държавата.
Както Десем е казала
  ред и дисциплина(не си мислете че искам диктатура  Mr. Green, просто хората да спазват правила)
Правилата трябва да са за всички,и не едни да си правят каквото им дойде безнаказано,а други да попадат под ударите на законите за дреболии.
Ако всеки знае,че като погазва правилата,ще си получи заслуженото,тогава ще заживеем и по-спокоен живот!

Лили
,добре,че е малък дявол и не е нещо сериозно! Hug След 5 дни Кали ще е ок. Peace
Зайо,ще видиш как след 2-3 години всички ще приличате на немци и само ще си спомняш за трудностите в началото.Времето лети,децата ще научат немски по-добре от български,а мъжа ти и той ще научи езика гладко! Peace

# 244
Ако все пак малко политизираме темата, за мен ББ е един голям "кьорфишек". Помнете ми думата, очакват ни само димки, големи думи и... яка криза.

ДАН, честит рожден ден "на патерица"! Пожелавам ти най-вече здраве, всичко останало се преживява и купува!

# 245
Гери, забравих да те поздравя.  Embarassed ще се нареди и това... честно да си призная вече и аз се замислям за такова нещо... искам спокоен живот, ред и дисциплина(не си мислете че искам диктатура  Mr. Green, просто хората да спазват правила)
Поздрави и от мен! Peace

# 246
Аз незнам какво да кажа за Бойко и новото правителство...просто ми се иска да се надявам че този път ще бъде по-добре и страната ще тръгне по правилния път Sad
А който се е замислил да излиза някъде...идвайте насам  Hug С радост ще ви чакаме и посрещнем Peace
Ще си направим и ние като турците и руснаците тук общности  Grinning

# 247
Кафето е от мен днес, с пожелания за лек и прохладен ден

Ако все пак малко политизираме темата, за мен ББ е един голям "кьорфишек". Помнете ми думата, очакват ни само димки, големи думи и... яка криза.
И на мен ми мирише на това, дано не се окажем прави Confused.
Вили, ако имате път към Сандански - ние сме тук още една седмица /имаме планове да отидем на балкана, времето е подходящо най-накрая, до сега ми беше студено/.
Бързо оздравяване на Калина и от нас.

# 248
Ехаа, каква обилна закуска Simple Smile
Аз също не възлагам големи надежди на ББ - хич не го харесвам и това си е.
Снощи му ударих едно голямо мързелуване и заспах даже преди 10:30. Бях сам-самичка - за първи път от 3 години насам Simple Smile

Хубав ден на всички и предлагам да се замислим за една срещичка в началото на септември (поне местна софийска).

# 249
Танча, налага се да тръгваме за София по рано от предвиденото. Майка ми има проблеми с НОИ и сега съм решила, че ще ходя в централата в София. Мислехме вчера да идваме до детския магазин Барбарони и да ти пиша за да се видим в парка. Ще ставам леля и там сестра ми си е  харесала количка. Но вчера беше погребението на баба ми( на която съм кръстена) и общо взето вече никакви планове не правя. Искаше ми се малко повече да постоим в Петрич, двора е голям, с пясъчник, люлка, ама...

Гери, ние сме на линия за срещата, даже ако ви е харесало в Лейдито да отидем там. На мен ми е близо Embarassed, не че няма да дойдем и на друго място стига да сме здрави.   

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 15:21 от vili_ap

# 250
  • София
Последната седмица на Август сме си в София с децата та съм н а разположение за среща, но допълнително ще кажа как сме се на 29 и 30.08 че ако не заработи ОДЗто ще трябва да караме Еличка пак при майка ми. през седмицата съм на линия обаче, Лейдито ми е близо и можем и пеша/автобус да стигнем.

И да ви се похваля: живот и здраве довечера ще нагушкам Ели, утре на обяд Мити. А удоволствието ще е пълно, тъй като няма да виждам шефката си 4 седмици (разминават ни се отпуските) Mr. Green

# 251
Последната седмица на Август сме си в София с децата та съм н а разположение за среща, но допълнително ще кажа как сме се на 29 и 30.08 че ако не заработи ОДЗто ще трябва да караме Еличка пак при майка ми. през седмицата съм на линия обаче, Лейдито ми е близо и можем и пеша/автобус да стигнем.

И да ви се похваля: живот и здраве довечера ще нагушкам Ели, утре на обяд Мити. А удоволствието ще е пълно, тъй като няма да виждам шефката си 4 седмици (разминават ни се отпуските) Mr. Green
newsm10

Аз говоря за началото на септември, защото Киара сега е на Вършец, а към 22.08, живот и здраве, се надяваме да тръгнем към морето. Иначе в "Лейди" много ми хареса, добра е идеята да се видим там Simple Smile

# 252
Вили, съболезнования за баба ти.
Деси, събирай сили за довечера и утре.
Аз голямо мързелуване му ударям тук /Гери, не си сама Laughing/.

# 253
Вили, миличка, съжалявам за баба ти. На мен ми беше страшно мъчно като почина моята, въпреки, че беше болна, беше неочаквано, както явно и при твоята баба. Неотдавна с една приятелка си говорехме, че бабите ни сега са ангели и бдят над децата ни от небето Hug

# 254
  • Пловдив
Вили, съболезнования за баба ти Hug И аз честичко си мисля, че моите са вече на възраст и е неизбежно да се случи това и знам, че ще ми е много мъчно, но живота продължава. Празнотата от липсата на любимите хора в сърцето никога няма да е запълнена, но аз вярвам, че нищо не свършва със смъртта. Дори и да не е така, това поне е по-лек начин да се понесе загубата Simple Smile
Ето и малко клипчета от морето на Рали на който му се гледат, едва днес успях да ги кача.
Айде приятна вечер на всички от мен, ние отиваме на кръчмичка с бирички по-късно  beer

Общи условия

Активация на акаунт