МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 519
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря Ви момичета! Тежко е, това беше любимата ми баба, но поне не се мъчи много и тя и близките й...

lubricant , личи си че Рали се е чувствала много добре (а това е най-важното за детето), страхотна е Hug

# 256
# 257
Вили  Hug съжалявам за баба ти Sad
И моята любима баба почина миналият месец....само 2 седмици след като се прибрахме от БГ...дори не можах да отида на погребението й  Sad А винаги съм била абсолютно убедена, че няма да го пропусна. Много ми е тежко, но знам че сега е на по-хубаво място..някъде където няма да има всичките болки и болести на този свят, които ги имаше и няма да страда, така както страдаше в този живот. Беше прекрасна жена, може да ми е само пример, но никога няма да я стигна по търпение и доброта..Тя ни е отгледала и я обичам много...но хубавото е, че все пак са били живи, докато сме били малки, тогава незнам как бих понесла, ако си беше отишла Rolling Eyes

# 258
Честит празник на всички!

Честито и на всички, носещи прекрасното име Мария!
Бъдете благословени и закриляни от Богородица!

# 259
  • Пловдив Белащица

Честит имен ден на Мини, SunshineMery и на всички други, за които не се сещам и пропускам празнуващи на днешния ден.

# 260
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Специални пожелания за Мини!
  bouquet
Извинете ако пропускам някой!

Богородица да е с всички нас и ни закриля!
Скромна почерпка от мен
  Hug

# 261
  • Пловдив Белащица
Да кажа един лаф от вчера от Андрея. Помага ми да нареждаме мръсните чинии, вилици и лъжици в съдомиялната. Ама имахме гости и бяха повечко и помага тя, нарежда и по едно време си носи малкото столче и с въздишка "Ох, чакай малко, че ме заболя кръста" седна на стола и така нареждаше  hahaha. Това естествено от баба ми ще го е научила.

Иначе вчера върви с едни слушалки от детски докторски комплект да ми мери кръвното, но тя го свързва май само със статоскопа и после мери бебето, мери ми пъпа, мери ми краката  Mr. Green

Иначе горкото бебе незнам какво го чака като се роди. Сега танцува с него, бори се, вдига го, храни го (през пъпа ми), от там гледа и казва, че било много хубаво  Crazy, целува го ...

# 262
  • Лондон/Пловдив
Добър ден .Честит празник на всички празнуващи.Да почерпя моя мъж духна 33 днес ми е рожденик  Mr. Green Ето тортичка ,много е вкусна

# 263
  • Пловдив Белащица
Светли, да ти е жив и здрав рожденника, много да слушка  Wink, да те обича и уважава.

# 264
Здравейте, момичета!

Честито на Мини, Мери и всички други именници! Да сте живи и здрави и безкрайно щастливи!   bouquet

За съжаление идвам с лоша новина - вчера загубих бебето ( в 6та г.с. )  Sad Гледам да мисля по-позитивно за това - по-добре в по-ранен етап да се случи. Надявам се скоро да мога да ви се похваля отново! Имах си едно такова предчувствие и се оказа вярно. Но станалото станало - ще гледаме напред  Peace

Вили, много съжалявам за баба ти!  Hug

Светли да ти е жив и здрав рожденика - много да те слуша и радва!   bouquet тази торта ми е любима  Heart Eyes

# 265
Съжалявам Уини Sad Дано скоро пак да имаш хубава новина, стискам палци fingerscrossed

# 266
Добро утро!

Уини, съжалявам  Hug Може така да е било по-добре. Вие сте млади и щастливи и не се съмнявам, че ще имате късмет.  Hug

Вили, съболезнования!  Hug

Светли, да ти е жив и здрав любимия   bouquet

Ето последните случки при нас:
Калина си пие още АБ за лимфния възел. Вчера сутринта ме изненада с лека Т - 37,3. Нищо не съм давала и детето цял ден беше в настроение (по нищо не личеше да е болно) и повече не е вдигала. Аз пък следобед като реших, че трябва пак да измеря Т (въпреки, че бях сигурна, че няма) изпуснах термометъра и го счупих. А той беше живачен. Имах сяра, поръсих, изчистих, проветрих и т.н. А пък вече бях чистила преди това, та дори на Мила й направи впечатление, че твърде много чистих вчера.
Днес ще наблюдавам как е Калина. Дано е било нещо инцидентно.
Аз пък другата седмица до четвъртък включително ще се пържа на голям огън в работата. Ще идва една финална (заключителна) проверка по проекта, по който работя и всичко ще гледат (документално) листче по листче. А става дума за шкаф с размерите на гардероб с папки и бумаги и ... свят ми се вие.

Оплаках се  Embarassed

Черпя - кумата ми роди момиченце  Simple Smile

Пожелавам ви чудесен ден  Hug

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 07:38 от mila_pa

# 267
  • Лондон/Пловдив
Winnie съжалявам ,но ти си силно момиче горе главата след няколко месеца пак ще имаш   EFP. Hug

# 268
  • Пловдив Белащица
Уини, стискам палци скоро време да се похвалиш пак, но този път всичко да е ок до края  Peace

# 269
Уини, Hug горе главата,миличка!
След няколко месеца пак ще ни се похвалиш,сигурна съм!
А потвърди ли се бременността,ходи ли на преглед?Да не е просто някакво отклонение от цикъла?Аз така преди да забременея с Бети имах дълго закъснение,бледи черти на теста за бременност,и вярвах че съм бременна.Но ми дойде след 2 седмици закъснение.Ходих на ехограф,казаха,че няма нищо и просто е било отклонение от нормалния цикъл,да не се тревожа и да продължаваме опитите! Peace А после вече като забременях с Бети,теста светна като светофар още при първите 1-2 дни закъснение,и нямах никакво съмнение,че е станало! Peace
Пожелавам ти в най-скоро време да видиш същия светнал тест! Hug Hug Hug

Честито бебче на кумата ти,Лили!
Да расте живо и здраво,умно,весело,щастливо,обградено с много обич и топлина!
  bouquet
Дано няма повече неприятни изненади вкъщи!И успех в работата утре!
Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици на мъжа на Светли!
Светли,мъж ти вече влиза в Христовата възраст!
Да ти е жив и здрав!
Много да те радва,много късмет и семейно щастие!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт