lubricant , личи си че Рали се е чувствала много добре (а това е най-важното за детето), страхотна е
съжалявам за баба ти 
А винаги съм била абсолютно убедена, че няма да го пропусна. Много ми е тежко, но знам че сега е на по-хубаво място..някъде където няма да има всичките болки и болести на този свят, които ги имаше и няма да страда, така както страдаше в този живот. Беше прекрасна жена, може да ми е само пример, но никога няма да я стигна по търпение и доброта..Тя ни е отгледала и я обичам много...но хубавото е, че все пак са били живи, докато сме били малки, тогава незнам как бих понесла, ако си беше отишла
. Това естествено от баба ми ще го е научила.
, целува го ... 
Гледам да мисля по-позитивно за това - по-добре в по-ранен етап да се случи. Надявам се скоро да мога да ви се похваля отново! Имах си едно такова предчувствие и се оказа вярно. Но станалото станало - ще гледаме напред 
тази торта ми е любима 
Може така да е било по-добре. Вие сте млади и щастливи и не се съмнявам, че ще имате късмет. 

горе главата,миличка!
А после вече като забременях с Бети,теста светна като светофар още при първите 1-2 дни закъснение,и нямах никакво съмнение,че е станало!